`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Karpos

Karpos Free Shape Stone Woman

Karpos Free Shape Stone Woman

  • Karpos Free Shape Stone Woman
  • Karpos Free Shape Stone Woman
  • Karpos Free Shape Stone Woman

Karpos Free Shape Stone Woman

Produktbeskrivelse Karpos Free Shape Stone Woman

Den komfortable og svært slitesterke Stone W Jacket er vår mest innovative kvinners jakke, egnet for klatring eller fotturer, selv de vanskeligste ruter.

Det er kult, behagelig og elastisk, med Cordura®-tråder vevet inn i stoffets struktur for å gi maksimal tåremotstand og bevegelsesfrihet.

.Kommer du til å kjøpe Karpos Free Shape Stone Woman? Alle produktene fra Karpos har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Karpos Free Shape Stone Woman og motta den innen få dager. Vårt mål hos trekkinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av utendørs utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Karpos Free Shape Stone Woman

Glidelåslengde
Hette
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk