`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Karpos

Karpos Mulaz Jacket

  • Karpos Mulaz Jacket
  • Karpos Mulaz Jacket
  • Karpos Mulaz Jacket

Karpos Mulaz Jacket

Produktbeskrivelse Karpos Mulaz Jacket

Ideell termisk jakke for kalde og vindfulle forhold, som gir lett og vannavstøtende beskyttelse. Perfekt til alltid å ta med når du engasjerer deg i utendørsaktiviteter. Passer også for fritidsklær.

Egenskaper:

Stoffer: Jakke laget med Pertex® Quantum® 20 denier med en DWR-finish som hjelper til med å avstøte vann og smuss fra overflaten av plagget. K Syntetisk Down Micro-isolasjon gir et høyt nivå av varme under alle vinterforhold. Glidelåserne er YKK®.

Front Vislon® glidelås.

En brystlomme med glidelås.

To lommer foran med glidelås.

Trekk ledningen nederst på plagget.

Attraktiv kontrast quilting.

spesifikasjoner:

VEKT: 492 gr


Hvis du ønsker å vite mer om Karpos Mulaz Jacket, eller andre produkter av merket Karpos i Herreklær kategorien hos trekkinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine utendørs aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Jakker kolleksjon som du kan velge utendørs produkter fra Karpos, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Karpos Mulaz Jacket

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Teknisk jakke

-

Merket lite kjent, men veldig komplett, som utvikler de nye teknologiene perfekt. Veldig varmt og lett. Justerer asila ganske mye; spesifiser størrelsen godt for å unngå overraskelser. Sterkt anbefalt.

Stor

-

Kvalitetsprodukt og rask frakt

Karpos dunjakke

-

Utmerket produkt veldig varmt størrelse i normen for å forbedre frakt

Karpos mulazjakke

-

Flott produkt, litt tett passform

Som forventet .... men levering !!

-

Jeg hadde allerede siden i fjor den brune ... tydeligvis viser seg å være utmerket og i henhold til forventningene ... Jeg vil lage en rapport om levering i stedet som jeg vet ikke er ditt direkte ansvar ... men jeg kurerer uten noe varsel igjen på postkassene til posten utenfor pakken uten å avbison noen midt på veien ... sett ved en tilfeldighet ... uakseptabelt ... Jeg hadde valgt postkontor siden i tilfelle manglende levering av kan trygt gå til postkontorene i de påfølgende dager i stedet ... virkelig gal ...

Stor

-

Flott produkt, litt treg i frakt

Flott dunjakke ... selv "elegant" ....

-

Flott dunjakke også for aktiviteter utenfor sporten ... gå i byen, etc. Jeg vil si .. veldig behagelig kutt med muligheten til å perfekt justere hofteområdet ... en dunjakke nn lys ... Jeg trodde det var lettere som en primaloft lys er faktisk en gate er et medium ... så å si komprimert nn det er i den ene siden .... men flott ....

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk