`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kayland

Kayland Apex Plus Goretex

Kayland Apex Plus Goretex

Kayland Apex Plus Goretex

Kayland Apex Plus Goretex

Kayland Apex Plus Goretex

Kayland Apex Plus Goretex

  • Kayland Apex Plus Goretex
  • Kayland Apex Plus Goretex
  • Kayland Apex Plus Goretex
  • Kayland Apex Plus Goretex
  • Kayland Apex Plus Goretex
  • Kayland Apex Plus Goretex
  • Kayland Apex Plus Goretex
  • Kayland Apex Plus Goretex

Kayland Apex Plus Goretex

Produktbeskrivelse Kayland Apex Plus Goretex

Teknisk støvel beregnet for vinter fjellklatring og egnet for bruk på is, blandet terreng og vanskelige værforhold. Ekstremt dynamisk og utføre, representerer denne modellen balansen mellom komfort og ytelse. Ultra resistent øvre med Gore Tex® Duratherm fôr for komplett vanntetthet og pusteevne. Verne gaiter med spesielt utviklet kombinasjon av Gore Tex® jazz og stretch, for maksimal beskyttelse og fuktighet ledelse. Full verne gummi rand, og hindrer skoen blir skadet mens klatring. Stiv glassfiber innersåle, og Smart PU sammensatt for mellomsåle å tilby ridigity og cushoning der det trengs. Vibram® Tetton såle for godt grep. Automatiske stegjern kompatible.

spesifikasjoner:

Øvre: Microfiber + Fabric

Fôr: GORE TEX® Insulated Duratherm XL + jazz

Konstruksjon: Varig

Fotseng: Cocona® + Felt + EVA

Innersåle: PP / Glass fiber

Mellomsåle: Smart PU Bi tetthet + TPU Insert

Fit: PRO

Såle: Vibram Teton

Nivå av Stivhet: LEVEL 7 EXTRA RIGID

Vekt: 790 gr (1/2 par)

Teknologi:

ALS / ANKEL LOCK SYSTEM: Dette eksklusive systemet benytter en frittflytende støtte stroppen plassert over ankelen, som integreres med snøring systemet å forankre hælen i heelcup og forbedre ankelstøtte uten hemme den naturlige bevegelsen av leddet.

SMART PU: En perfekt balanse mellom høy tetthet og lav tetthet, det gir en utmerket demping og samtidig opprettholde et meget godt nivå av støtte og beskyttelse.

VIBRAM® TETON: Teton er en av de nyeste Vibram klatring såler. Gummi cleats, inspirert av den legendariske Vibram Carrarmato, garanterer grep på spesielt ujevnt terreng mens avgrenset hæl tilbyr bremsing i bratte bakker og bevegelige flater. Teton er perfekt for krevende trekking, spesielt

MADE IN EUROPE: For å gi best mulig kvalitet og ytelse, Kayland® sko produseres hovedsakelig i europeiske Felles anlegg ved å bruke de historiske håndverks egenskapene til slike kontinentet.


Kayland Apex Plus Goretex har den offesielle garantien fra merket Kayland. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Kayland Apex Plus Goretex hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 297.95 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Kayland Apex Plus Goretex

Skjønn
Anbefalt bruk
Teknologier
Eneste teknologi
Permeabilitet
Farge

Tecnologias Kayland Apex Plus Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (3)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Apex pluss gtx

-

Se etter de første turene med disse støvlene. Hittil har det gjort noen lange turer over bratte terreng, over 4000m i moderat kaldt tempo, samt en dag ute klatring vertikal is. Fit: Disse kjører litt store. Jeg bærer normalt en 46 euro i Kayland støvler, men jeg måtte sette en annen tynn fotseng for å ta opp noe ekstra rom. Det gjorde kunsten, så jeg holdt disse fremfor å returnere dem. Ytelse - disse gir litt fleks i ankelen, noe som er litt uvanlig for en støvel i denne kategorien. Flex har sine plusser og minuser - for lavere vinkel terreng, fotturer og fransk teknikk samt klatring, flex er et pluss. På bratt is er de ikke like støttende. Disse har ikke en konvensjonell tunge - en god del isolasjon, men ikke mye polstring - kutter snørebåndet tett, snørene kan grave inn i ankelen. Noen fiddling er nødvendig for å få hælen til å være låst inn, men ikke ubehagelig. I kulde har de vært varme - jeg har vært ute i -10 ° C uten problemer. De har vært helt tørre inni etter å ha vært ute i ganske dyp snø for det meste av dagen, så Gore-Tex-liner er effektiv. Ingen problemer som passer til BD-trinnkramper og rammen viste seg å være mye stive for vertikal is. Apex-plussen er betydelig lettere enn de fleste andre klatringene jeg har hatt (Salomon super mountain guide, scarpa phantoms og selvfølgelig plast støvler). Samlet sett er jeg ganske fornøyd med dette. Jeg er Kayland-fan på grunn av passform, holdbarhet og klatreytelse jeg har hatt fra Kayland støvler tidligere.

Apex pluss gtx

-

utmerket

Apex pluss gtx

-

utmerket

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk