`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Filtre ()

Filtre

load

Hvordan velge klatreseler

Hvis du er nybegynner i klatresporten, er ditt første skritt å forstå anatomien til klatreseler før du bestemmer hvilken du skal velge. En sele har følgende deler; Midjebelte, spenner, benløkker, girløkker, halehøyde, sivbøyle, binde i punkter og stige / elastiske stropper.

Typer sele


Seler er designet for bestemte klatrestiler. Følgende er noen få vanlige og mest populære typer seler, ta en titt;

Sport / Gym seler
De er ultralette og passer for innendørs treningssentre og utendørssport.

Tradisjonelle seler
Tradklatring krever mer klatreutstyr enn sportsklatring. Tradeseler er dermed lette og komfortable. De har ekstra tykk og slitesterk polstring.

Is og blandede seler
De er designet for å takle de tøffe vinterforholdene.

Alpint / fjellklatresele
Fjellklatreseler er lette, lette å på og av og justerbare beinløkker.

Som andre klatreutstyr, er seler designet og konstruert for sikkerhetsformål. Et sele må overholde strenge kvalitetsstandarder for å sikre klatrernes sikkerhet. Klatresikkerhetsseler er kategorisert og identifisert etter bruk og former. Petzl , Salewa , Black Diamond og Grivel designer og produserer et bredt utvalg av kvinnes klatreseler, klatreseler for menn og klatreseler for barn. I henhold til klatrestil og behov, velg derfor selene for å nyte en trygg klatreopplevelse!

Lukk