`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside Klatreutstyr

Sprekk sikring ()

Filtre ()

Filtre

load

Hvordan velge klatremutter, stoppere og klosser

Du må ha et bredt utvalg av beskyttende klatreutstyr før du drar til fjells og bergarter for en trygg opplevelse. Det er to hovedkategorier for klatrebeskyttelsesutstyr som aktiv pro stykker med bevegelige deler og passiv pro stykker uten bevegelige deler. Det er viktig å ha dem begge i klatretilbehøret ditt, da hver type proff spiller forskjellige roller når det gjelder å klatre trygt. Petzl , Salewa , Black Diamond , Grivel , Singing Rock produserer noe av det beste klatreutstyret. Nøtter er kjernen i passivt pro klatringutstyr og har forskjellige alternative navn som stoppere, klosser og tapers. Disse typene passive pro har avsmalnet metallkile festet til ledningskabel med en sløyfe på enden.

Tips for å velge nøtter, stoppere og chocks

• Du kan kjøpe 10 til 11 forskjellige størrelser nøtter som koster deg rundt $ 100. Det er et godt alternativ og billigere enn å kjøpe dem individuelt.

• Basert på erfaring og eksperimentering kan du videre bestemme hvilken størrelse mutter som er nødvendig i mer enn en plassering

• Det anbefales å kjøpe et verktøy for fjerning av muttere, da det minimerer slitasje og rifter på mutterledninger. Verktøyet gjør det også enkelt å løfte det ut som ellers ikke ville være mulig.


Lukk