`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside Klatreutstyr

Tauklemmer ()

Filtre ()

Filtre

load

Tips for bruk av Ascenders og Descenders

For å forbedre klatreoppsettet er Climb ascenders og descenders en flott investering. Enten du bruker et stasjonært tausystem eller et tausystem som beveger seg, hjelper disse klatreutstyret til å forbedre ytelsen din. Ascenders og nedadgående er de mest essensielle Klatring tilbehør som er utformet for å gi større effektivitet, hastighet og glede til den klatrer.

Hand Ascenders

Håndstigere brukes kun med stasjonære tau systemer. Håndterte stigere gjør at klatreren kan bruke mer overkroppsstyrke. Tradisjonelle Climb rock ascenders kommer med ett håndtak i tillegg til to håndtak. Den har en hengslet kam med tenner som kobler tauet en gang lastet. I dag foretrekker de fleste klatrere å bruke en kombinasjon av stigende synkende enheter i stedet for håndoppstigere.

Food Ascenders

På den annen side, hvis du vil unngå for mye bruk av armer mens du klatrer, kan du velge en fotoppstigning. Foot ascenders lar deg bruke maksimal kraft på beina og spare energi. Dette klatretilbehøret er kompatibelt med både bevegelige og stasjonære tausystemer. Petzl , Grivel , Beal , Singing Rock og Climbing Technology gir høykvalitets oppstigere.

Kneoppstigere

Kne klatring stigende og nedstigende kan brukes med et bevegelig tau system MRS eller stasjonært tau system SRS. Dette gjør et tau walker system som gjør at du kan klatre som en trapp gå opp tauet.

Lukk