up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kong

Kong Duck Emergency Blocker

Kong Duck Emergency Blocker

plus
  • Play videoKong Duck Emergency Blocker
  • Kong Duck Emergency Blocker
  • Kong Duck Emergency Blocker

Kong Duck Emergency Blocker

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kong Duck Emergency Blocker

Duck, den innovative nøds tau klemme. Unnfanget for enkelt tau med en diameter på mellom 8 og 13 mm, er Duck den først, og bare standplass enhet som fungerer også på flyet og rørformede stropper fra 10 til 15 mm bredde (selv om disse ikke er serti fi sert for progresjon). På grunn av de små dimensjoner, kan den lett settes inn selv med bare en hånd. Det store hullet tillater rotasjon av hylsekontakter. Duck blir født som en nødsituasjon tau klemme for hente, selvsikring, progresjon manouvres og for reguleringer av tusenfryd kjedene.

Høy produktkvalitet,


Sport: Aktiviteter

Grotting, Mountaineering


Profesjonelle: Rednings aktiviteter

Helirescue, Mountain redning, Cableway evakuering


Spesifikasjoner:


Materiale: Alu-legering

Vekt: 70g


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med trekkinn, nettbutikken som spesialiserer seg på utendørs materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Taubremser produkter av Kong. Forespørr utendørs produktene som er oppført som Kong Duck Emergency Blocker designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Kong Duck Emergency Blocker

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up