up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kong

Kong Full Anodized

plus
  • Play videoKong Full Anodized
  • Kong Full Anodized

Kong Full Anodized

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Kong Full Anodized

Innovativ sikringsplate som også kan brukes som multiforankring.

Utstyrt med tre hull, den har EN 795 / B-sertifisering for 5 personer og kan brukes som bremse for rappellering eller enkle tau.

Perfekt for redningsmanøvrer, det er det ideelle verktøyet for fjellfagfolk. Tillater større rengjøring i møte for å unngå kompliserte og omfangsrike kjeder av karabiner og bremser. Det store topphullet har plass til to kontakter for bedre sikkerhet. Som en nedstigning, fungerer den med 8 12mm strenger.

Høykvalitetsprodukt fullt utviklet og produsert i Italia.

Testet stykke for brikke.


Kong Full Anodized har den offesielle garantien fra merket Kong. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Kong Full Anodized hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 30.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Kong Full Anodized

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kong-full

-

Pålitelig når den brukes med riktig teknikk. Godt produkt. Det nådde meg uten problemer basert på sporingsinformasjonen.

Likte det

-

likte det

Veldig bra

-

Veldig bra, jeg likte det

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up