up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kong

Kong Hjelm Mouse

Kong Hjelm Mouse

plus
  • 360Kong Hjelm Mouse
  • Play videoKong Hjelm Mouse
  • Kong Hjelm Mouse
  • Kong Hjelm Mouse

Kong Hjelm Mouse

Produktbeskrivelse Kong Hjelm Mouse

Lett, komfortabel og godt ventilert hjelm, anbefales for fjellklatring, fjellklatring, via ferrata og opplevelsesparker.

Ultra slitesterk ABS skall, polyester rem med snap, rask justering av størrelse av hjulet reguleringssystem. Utstyrt med pre merkede hull for feste hodetelefoner og visir. Tilgjengelig i WORK versjon sertifisert CE EN 397. Universal størrelse (52 63 cm).Spesifikasjoner:


Sport: Aktiviteter: Opplevelsessentre Klatring, snø og is,, Ferrata, KlatringSpesifikasjoner:


Sertifisering: CE EN 12492

Materiale: ABS

Vekt (g): 390


Hvis du er ute etter Kong Hjelm Mouse er du heldig. I vår utendørs butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst trekkinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Beskyttelse produkter. trekkinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Hjelmer for ulike typer aktiviteter. Vår Hjelmer er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Kong Hjelm Mouse

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Passer inn

-

Den passer perfekt ved å justere bakhjulet. Jeg følte at templene mine ble presset med andre hjelmer, men dette produktet var bra. Det er imidlertid litt tyngre enn nylige produkter.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up