up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

La sportiva
360

La sportiva Akasha Trail Running Shoes

La sportiva Akasha Trail Running Shoes

plus
  • 360La sportiva Akasha Trail Running Shoes
  • Play videoLa sportiva Akasha Trail Running Shoes
  • La sportiva Akasha Trail Running Shoes
  • La sportiva Akasha Trail Running Shoes

La Sportiva Akasha Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse La sportiva Akasha Trail Running Shoes

Mountain running endurance sko med stor støtdemping, designet for langdistanse stier, ultra maraton, ultra stier og for bruk på lang treningsøkt. Akasha, et sanskritord som forblir for «eter», er La Sportiva-fjellet som løper støvel med den største støtdempingen: dedikert til utholdenhetskonkurransen, den er perfekt på langrennsløyper, ultra maratoner, ultraløyper og lang trening økter. pute plattform ™ fotstøtte gir utmerket støtdemping og komfort sammen med det brede indre volumet, de myke, pustende og tettsittende overdelene og en glide på konstruksjon som eliminerer kompresjonspunkter i løpet. De innovative, aktive aktive innsatsene til dynamisk protechtion ™ gir beskyttelse og struktur som følger foten på en dynamisk måte og uten forstyrrelser. den dobbelte mixen frixion xt grippy sole er utstyrt med den eksklusive trail rocker ™ løsningen for å fremme den naturlige bevegelsen "ekstern hæl - indre tå" av foten under kjøring. Akasha, essensen av Ultra Runner: beskyttelse, komfort og støtdemping.

egenskaper:

myk slip på overdel, tett passform og super pustevennlighet med tøfler sokkekonstruksjon for å unngå kompresjonspunkter og for å gi maksimal komfort.

brede volumer designet for lang bruk under utholdenhetskonkurranser.

Foran aktive forsterkninger dynamisk protechtion: Gi beskyttelse og struktur etter fotbevegelsen på en dynamisk måte uten innsnevring.

Ekstra støtdemping takket være puteplattformen fotbed.

såle med eksklusiv sti rocker system for å favorisere en naturlig støtte ekstern hæl indre tå av skoen i løpet av løpet.

spesifikasjoner:

øvre: pustende luftmaske med mikrofiberforsterkning, slitebestandig belegg og en "ytelsesplattform". overdelene er montert på en kompresjonsstøpt eva-plattform.

Foring: Mesh med "lett i" pu lærinnsats ,,,,,,, for enkel passform og hæl stabilitet.

mellomsåle: injisert støtabsorberende eva.

fotseng: ortholitt fjellkjøring.

sål: frixion xt dobbelt tetthet med sti rocker system.

dråpe: 6 mm

vekt: 660 g

teknologi:

la sportiva frixion®-sammensetningen er resultatet av omfattende FoU-mål for å skape yttersåler med parametere av grep og holdbarhet som reagerer på alle bruksområder og terreng.

høyt volum: komfortabel sko, ideell for trening og langdistanse løping.

alle grunner: allsidige såler, ideell for alle typer terreng, inkludert stein, scree, gress, mos og gjørme. Ideell for kjøring enten i høy luftfuktighet eller på tørr grunn. inkorporerer slagbremsesystemet.

eva injisert: høy grad av cushoning og høy elastisitet av stoffet. Disse funksjonene hjelper "push off" under fremdriftsfasen mens du løper, noe som gjør disse modellene som bruker injiserte mellomsåler, ideelle for bruk på offroad stier. Videre har eva injisert mellomsåle drastisk redusert "squash" effekten av eva over tid, slik at produktet kan utnytte de samme egenskapene for hele varigheten. la sportiva mountain running® fottøy adopterer 3 forskjellige slags mellomsåler avhengig av stil og på de nødvendige forestillinger

fjellkjøring kolleksjon modeller adoptere de eksklusive la sportiva innleggssåler av ortholite, med 2 forskjellige tykkelser. begge modellene er tilgjengelige i menn og kvinner versjon og er forskjellig for materialets tettheter.

pustende for en kjøligere fot.

Den unike, åpne cellestrukturen skaper et fuktighetsstyringssystem.

Lang sikt: Innersål vil beholde over 95% av tykkelsen over tid og vil ikke flate ut.

anti-mikrobielle midler og vaskbare egenskaper for en mer igenneskelig sko.

Det innovative systemet brukes på sålen for å absorbere negativ bakkepåvirkning, bidra til trekkraft og bedre grep nedoverbakke: skapt og utviklet av f & a-avdelingen på la sportiva, det gir ekte fordeler under racing ved å redusere negativ grunnbelastning. Den unike posisjonen til lugs gjør det mulig for mange av dem å komme i kontakt med bakken for maksimal støtdemping.

veganer: disse produktene er veganer.

ultra lang avstand: ideell for langdistanse, ultra trail og ultra marathon konkurranser eller krevende treningsøkter. en ekstremt beskyttende og støtabsorberende støvel.


Med La sportiva Akasha Trail Running Shoes kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket La sportiva og deres utendørs produkter, gå inn på kategorier av Herresko produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved trekkinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner La sportiva Akasha Trail Running Shoes

Trinn
Miste
Farge
Vekt fottøy
Funksjoner
Anbefalt bruk
Skobredde
Eneste teknologi

Tecnologias La sportiva Akasha Trail Running Shoes

Kundeomtaler og spørsmål (20)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Den perfekte sko ... !!!

-

Akasha-modellen til Sportiva er den beste skoen på markedet for prøvekjøring av middels og fremfor alt lange avstander som ultra, over 100 km løp eller distanse er fortsatt en unik sko i sitt slag, veldig behagelig, godt polstret og veldig beskyttende , det kan virke litt gjennomtenkt for utsikten, men tro meg det ikke er det i det hele tatt. Jeg er i det tredje paret på to år og benekter aldri det. MEGET ANBEFALT.

Super

-

Ypperlige sko for fjellsport, det passer perfekt, lite vekt, det ser ut til at du har på deg asfaltsko.

Super

-

Det er ingen bedre sti.

Akhasa

-

En sneakerpumpe. Ny og perfekt. Definitivt et godt anskaffelse.

La sportiva akasha

-

Jeg er ikke på mitt første forsøk. Dette er mitt andre par, og jeg er en løper, advarer. Tre utflukter per uke i fjellmiljøet. Ca 40 km / uke. Godt grep, god demping, behagelig og super støtte. Et essensielt valg. Jeg anbefaler.

Den sporty akashaen

-

Jeg kan knapt finne nummeret mitt 48,5 Takket være dette nettstedet kunne jeg finne det. Fabelaktige, lette sko, tøfler, den eneste ulempen med å ta 0,5 flere tall for å være "en mangel" på La Sportiva. Komfortable lisser som ikke gir opp, sålen virker veldig holdbar sammenlignet med andre.

Ypperlig løypesko

-

Sterkt anbefalt sko til fjelløp, selv for ultralyd. Den er veldig stabil og har veldig godt grep. God demping og veldig behagelig. Det er den tredje jeg kjøper. Jeg endret og prøvde sportiva mutang, men denne er mye bedre i stabilitet

De beste

-

For løype er det ikke bedre.

Det beste

-

De beste joggeskoene til ultrasamaratonene

La sportiva akasha

-

Veldig behagelig sko som føles veldig lett takket være designen. Denne skoen utfører også perfekt på varme sommerdager takket være den pustende øvre.

Stor skuffelse

-

passformen er god, komfort er fortsatt veldig sterk mai (i forhold til Hoka), er til stede grepet. For stabilitet mot hælen er katastrofal, og vedlikeholdet er rettferdig ... Jeg har aldri vært så vridde ankler på teknisk terreng. Videre skoen har en tendens as'affaisser på innsiden av forfoten ...

Gode ​​sko for ultra avstander

-

Gode ​​joggesko for ultra avstander! Ekstremt komfortabel og svært pustende! Min eneste klage på La Sportiva sko for ultra løping er at jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt dem tidligere: de ville ha spart meg mye troubple med føttene!

Akasha

-

God finish og komfort i slitebanen, god fjæring for tunge løpere på lang trening, god holdbarhet øyeblikk.

Akasha

-

Helt fornøyd med leveransen, og skoene veldig godt grep, grep og komfort.

Varsel ashka

-

meget god sko for lange avstander

Akasha

-

Sko med god finish, behagelig passform, enkeltperson med Sportiva som alltid med godt grep og trekkraft. Laget for lange avstander.

Topp komfort

-

levert i tide, god kvalitet. Jeg er helt fornøyd.

La sportiva akasha

-

Glad for at jeg kjøper dette, så yttersåle ytelse og trekkraft er veldig bra for glatt og teknisk løype

-

Gode ​​sko. veldig myk og god demping, støtte godt føttene samtidig.

-

Gode ​​sko. veldig myk og god demping, støtte godt føttene samtidig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up