up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

La sportiva
360

La sportiva Fjellsko Boulder X

La sportiva Fjellsko Boulder X

La sportiva Fjellsko Boulder X

La sportiva Fjellsko Boulder X

plus
  • 360La sportiva Fjellsko Boulder X
  • Play videoLa sportiva Fjellsko Boulder X
  • La sportiva Fjellsko Boulder X
  • La sportiva Fjellsko Boulder X
  • La sportiva Fjellsko Boulder X
  • La sportiva Fjellsko Boulder X

La Sportiva Fjellsko Boulder X

Produktbeskrivelse La sportiva Fjellsko Boulder X

La Sportiva Boulder X er en superlett, allsidig og behagelig sko som er ideell for løping eller via ferrata for alle som er alpinister. Det øvre nettet av semsket skinn er slitebestandig, pustende og tilbyr teknisk funksjonalitet i fjellmiljøet.

Den eneste designen har ultra klebrig Vibram som gjør at skoen kan trenge ned i bakken og skaper en god friksjon mot de våte steinene mens du løper. Impact Brake System i bakkant gir også beskyttelse mot terrengets robuste ytre og under utforkjøringer på fjellet. Takket være EVA-innsatsene som har optimale støtdempende egenskaper , mens gummikanten er anti-slitasje og holder deg beskyttet for enhver pris.

Det er den ultimate sportsskoen designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Boulder X er svaret hvis du leter etter løpesko i alle turløyper som er perfekt i beskyttelse, trekkraft, komfort og vekt . Vi forskjøvet design av utprøvd teknologi fra år tidligere for å produsere Boulder X. Ekstra polstring under føttene for lange tilnærminger og uber klebrig gummi legge deluxe komfort og ytelse.


Vibram Idro Grip sammensatte forblir klebrig på alle typer stein, selv når det er vått. De alle skinn overdel og klebrig gummi tå Rands gi varig beskyttelse. Ideell beskyttelse og ytelse bygget for påkjenningene og misbruk av fjellene.Spesifikasjoner:


VEKT: 16.97 oz / 481 g


SISTE: Boulder


KONSTRUKSJON: Board Varte


ØVRE: Lær


Fôr: Mesh (tilbake halvparten og tungen bare)


Mellomsåle: Micropore EVA


INSOLE: 2mm Polyproylene / 2mm La SpEVA


ENESTE: Vibram Idro Grip V Smear ™ Impact Brake System


Kjøp din La sportiva Fjellsko Boulder X til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, trekkinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herresko til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt La sportiva Fjellsko Boulder X. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner La sportiva Fjellsko Boulder X

Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp

-

komfortabel og robust. Det er verdt å kjøpe

Veldig bra

-

Veldig behagelig og motstandsdyktig, de har ikke goretex, men vannet kan holde litt hvis du tråkker på sølepytter eller steiner som krysser en elv

Fantastisk sko

-

Andre paret jeg kjøper av disse. Håper de aldri slutter å produsere de. Slitesterke sko med godt grep, perfekt for dagsturer i fjellet!

Flott produkt

-

komfortabelt, robust, tar deg trygt nærmere kvisene !!

Robust

-

Jeg elsker de er veldig motstandsdyktige og komfortable. Med gtx ville det vært enda bedre. Veldig nyttig i stigninger og kryssinger i ulendt terreng

Fantastisk sko

-

Knallbra anmarsjsko med veldig god slitestyrke. Tåler litt juling i tøft tereng. Er ein skinnsko og må vedlikeholdes deretter. God på foten og grei vekt. Brei og stødig. God å klatre med på greie ruter.

Det var et veldig godt kjøp.

-

Fjellsko er alltid Sportiva, og denne tilnærmingsskoen vil være din favoritt følgesvenn.

God solid tilnærmingssko

-

Stor torsjonsstabilitetsstørrelse er perfekt!

La sportiva kampestein x

-

Helt fantastisk sko for innflyttingsturer! Gummigranden er det som gir disse skoene lang levetid. Størrelse sann og super komfortabel. - Jeg håper de aldri slutter å lage det !!

Veldig bra

-

Det lave snittet gjør det enkelt å bevege ankelen og er mest behagelig! Leveringstjenesten ble forsinket på grunn av covid19, men den kom tidlig.

Godt produkt

-

Det var et godt produkt som forventet. Imidlertid tok det en måned å ankomme på grunn av innflytelsen fra corona.

Bra produkt og service

-

Veldig bra fottøy, komfortabelt, robust og formbart, foten blir vant til raskt og skaper ikke ubehagelig friksjon, leveringstjenesten er bedre enn forventet, siden jeg trodde at på grunn av covid19 ville den komme med mer forsinkelse.

Prodcto

-

Veldig bra produkt og levering til rett tid, bare de fortalte oss ikke om importkostnadene til Mexico at kureret belaster, det beløpet skal inkluderes i budsjettet

For tungt for meg

-

Fin sko for tung for meg hvis du vil klatre i timevis med den.

La sportiva kampestein x

-

Великолепное качество отличная посадка. på 43.44 år siden

Komfort og presisjon

-

Et godt valg for innflyttingsturer. Ikke mye mer å si. Det er behagelig og du føler deg trygg.

Det sporty steinproblemet

-

utmerket, men fremfor alt behagelig! du kan bruke dem hver dag, med et utmerket forsegling, i alle forhold, anbefaler jeg!

Veldig bra

-

Fordi den er lite kuttet, er ankelen lett å bevege seg og den er lettere enn midtskåret slik at den kan brukes til fotturer.

Veldig bra produkt

-

For tilnærminger og fungerer som guide for ferrata anbefaler jeg dem helt !!!

Personlig vurdering

-

Veldig bra produkt, men jeg katalogiserer dem som spesifikke for arbeidsytelse (guidet av ferrata, tilnærminger til klatreruter ...) til daglig bruk, det siste er smalere og mer stivt. Det ideelle å jobbe med dem noen timer.

Lett å gå!

-

Veldig lett å gå. Det er den høyeste rangeringen i skoene som er kjøpt hittil. Jeg kunne ikke kjøpe det fordi det ikke var noen størrelse i Japan, men jeg fant de beste skoene her.

En 9

-

Veldig bra bestemt for hva det er. Sålen glir ikke eller våt, snørene gir et godt grep og veldig fin design og laget for å vare.

Stor

-

Veldig bra produkt levert til tiden

Høres bra ut

-

Veldig bra veldig bra for fotturer. Bare kan være litt bedre å velge størrelsen på margen fordi opprinnelig smal bredde.

Utmerket

-

Utrolig robust skoen. De fleste tursko er litt for bred. Veldig behagelig selv om de kunne bruke litt mer bue støtte. Anbefaler dem hvis du har en smal fot.

Den beste! !

-

Det er det beste som tilnærming sko i steinete. I tillegg til Sporting unik komfort, grep Vibram såle kan også trygghet når du går Boulder Kawahara.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up