`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

La sportiva

La sportiva Granite

La sportiva Granite

La sportiva Granite

  • La sportiva Granite
  • La sportiva Granite
  • La sportiva Granite
  • La sportiva Granite

La Sportiva Granite

Produktbeskrivelse La sportiva Granite

En ideell fjellklatre hettegenser La Sportiva Granite er et isolert lag som er varmt, vannavvisende, vindtett hettegenser designet for alle som brenner for fjellklatring og velger komfort. Den er konstruert for å gi optimal funksjonalitet og pusteisolasjon under aktiviteter med høy intensitet i fjellmiljøet som fotturer eller alpintrekking.

Laget med 94% polyester og 6% elastan som gir hudkomfort og maksimal bevegelighet når du hopper på de høyeste steinblokkene eller klatrer de høyeste fjellene. Takket være den reversible funksjonen kan du bruke den både innvendig og utvendig, og også den kafefrie komforten øker pusteevnen og komforten, mens Polygiene anti luktbehandling holder lukten i sjakk.

De artikulerte designene og de armede armene gir mobilitet og komfort under kroppsbevegelser. Takket være den justerbare hetten som holder hodet og ryggen beskyttet, selv når du er engasjert i fjellaktiviteter. Dessuten har de to lommene med glidelås og de to indre lommene god lagringskapasitet for dine viktigste ting.

Ingen tvil om at La Sportiva Granite er en ideell hettegenser for dine fjellturer, da den er egnet for alle forskjellige værforhold og kan oppbevares i sin egen innvendige lomme. ¡Så, kjøp den uten å tenke!

Granite Hoody er det andre laget dedikert til tidlige vår- og høstturer, med funksjoner som 2 frontlommer, en forhåndsformet hette og forsterkede skulderdeler.


Egenskaper:

Polygiene®
CF-glidelåsåpner
2 frontlommer
Tommelhull
Strukturert fleece
Forsterket skulder


Spesifikasjoner:

Passform: Vanlig
Stoff
Hoveddel: (DUF12) 94% polyester, 6% elastaninnsats: (DW10) 87% nylon, 13% elastan
Vekt: 340 gHvis du er ute etter La sportiva Granite er du heldig. I vår utendørs butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst trekkinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Dameklær produkter. trekkinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Hettgenser for ulike typer aktiviteter. Vår Hettgenser er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner La sportiva Granite

Hette
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk