`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

La sportiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva

Produktbeskrivelse La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva er en lett, pustende og behagelig fottur- og høyintensiv løpesko designet for alle som er en alpinist til kjernen. Denne allsidige løpesko gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte kalde værforhold og ulendt terreng.

Konstruert med strikket stoff og slip på konstruksjon som reduserer den ekstra unødvendige vekten og gir det perfekte atletiske utseendet. Fleksospor i yttersålen gjør det også mulig for skoen å trenge inn i bakken og skaper en god trekkraft mot de våte steinene mens du løper. Takket være 1,5 mm EVA bergvakt i foten og hælen som beskytter deg mot farlig fjell eller terreng. Tilsetningen av Gore tex Invisible Fit avviser vann og beskytter deg selv på våte og glatte overflater.

Det er den ultimate sportsskoen designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Kaptiva er svaret hvis du leter etter løypesko i hele løypa som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Kaptiva lar deg slippe løs hastigheten mens du trener, løper eller på lange dager i fjellet. Den unike designen lar dem gi den perfekte balansen mellom beskyttelse, pute, stabilitet og trekkraft. De er designet for de som trenger en presis, komfortabel passform for løping på teknisk terreng, og gir overlegen grep på alle overflater.


Funksjoner:

Trust Fit® Shape holder føttene dine for en nøyaktig og komfortabel passform mens du reduserer glidningen av foten.
Slip on Construction med strikket stoff reduserer det totale volumet for en optimalisert og ytelsesorientert passform og superrent utseende.
Flex riller i yttersålen letter den perfekte flex mens 1,5 mm Eva Rock Guard i forfoten og hælen beskytter mot steiner og røtter.
Stb-kontrollinnsatser gir torsjonsstabilitet uavhengig av det tekniske terrenget du kan støte på.


spesifikasjoner:

Vekt: 9,0 Oz / 260 G
Siste: Løp
Passform: Medium
Øvre: Sock Like ™ -kompresjon / strikket rundt tungetone W / preget fleksible linjer / termolimoverlegg / Tpu tåhette
Fôr: Slip Resistent Nylon Mesh / Air Mesh (Bare hæl)
Mellomsåle: Komprimert støpt dobbelt tetthet Memlex W / Torsion Resistant Inserts / 1.5mm Dual Density Eva Rock Guard In Forefoot & Heel
Såle: Frixion® Xf 2.0 W / Impact Brake System / Varierende 3,5 4,5 mm Lugs
Drop: 6mm • Stack: Heel: 17mm / Toe: 11mm


I tillegg La sportiva i Kaptiva kategorien Herresko fra din nett utendørs butikk kan du finne andre produkter relatert med Sko. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket La sportiva hos trekkinn vil du finne et stort variasjon av utendørs produkter som også kan interessere deg. La sportiva er fokusert på innovasjon og forbedre utendørs opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner La sportiva Kaptiva

Skjønn
Funksjoner
Skobredde
Eneste teknologi
Miste
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias La sportiva Kaptiva

Kundeomtaler og spørsmål (12)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kaptiva

-

Veldig bra sko, det er som om du var barfot. Den griper veldig godt i kompakt terreng av steiner og fjellspor, jeg har gjort to utflukter til fjellet gjennom spor og steinete terreng og de oppfører seg fenomenalt. Det jeg ikke liker er det øvre, Når du fester snørebåndene, forblir øyehullene på vristen, den siste, åpne, og etterlater et lite hull som du kan sette sand eller småstein gjennom. Når du ber om refusjon, forteller jeg ikke engang hvor lang tid det tar.

Den beste

-

Grip foten og det fantastiske terrenget. Jeg har alltid hatt problemer med overbelastning i tvillingen, og med disse ingen problemer er jeg allerede på det andre paret. Jeg anbefaler dem til Arnau Cases Sportiva-rytter og flott!

Topp

-

Disse skoene er flotte. Mange kvaliteter; komfort, grep, hold foten godt, demping

Sportiva kaptiva

-

Når jeg ble brukt til Sportiva Bushido, lot jeg meg friste av denne modellen ... Selv om jeg tok den, er denne skoen bare utrolig, nær foten, veldig komfortabel med å dempe mye bedre enn Bushido ... C´ er helt klart min nye sko på Sportiva og i lang tid anbefaler jeg denne modellen.

Kvalitet

-

Kvalitet og veldig behagelig sko, smal størrelse som hele merket.

Beste toleranske sko

-

Vi kjøpte med det formål å løpe løypa. Den er komfortabel og har nok grep.

Godt og raskt

-

Veldig gode løypesko, de kom veldig fort

Sportiva kaptiva

-

Spektakulære sko, de tekniske områdene er deres habitat, komfortable og raske

Superb sko

-

Veldig bra sko. anbefales

Kaptiva topp produkt

-

God komfortabel sko, lett og veldig bra grep! Jeg testet dem en gang på en veldig steinete løype. Flott å se resultatene på forskjellige felt. Elastikken ved ankelen strammes litt for mye for min smak, jeg antar hva som vil slappe av etter noen få bruksområder. Til tross for alt veldig bra med kjøpet mitt. Jeg anbefaler det.

Fornøyd

-

Veldig fornøyd med denne nye modellen, god passform, komfortabel og lett. De ber deg om stokk.

Godt kjøp!

-

Fantastisk! God sko, veldig behagelig, kvalitet. Juster til perfeksjon. Du kan slippe det i et løp uten problemer fordi det ikke forårsaker chafing. Veldig bra grep. Jeg kjøpte denne modellen for dråpen. Jeg bruker vanligvis 4mm, og dette er 6mm, ikke som andre La Sportiva-modeller som har 10 eller flere. Jeg anbefaler det.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk