up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

La sportiva

La sportiva Klatresko Katana Laces

La sportiva Klatresko Katana Laces

La sportiva Klatresko Katana Laces

La sportiva Klatresko Katana Laces

plus
  • 360La sportiva Klatresko Katana Laces
  • Play videoLa sportiva Klatresko Katana Laces
  • La sportiva Klatresko Katana Laces
  • La sportiva Klatresko Katana Laces
  • La sportiva Klatresko Katana Laces
  • La sportiva Klatresko Katana Laces

La Sportiva Klatresko Katana Laces

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Katana Laces

La Sportiva Katana Laces er en perfekt strukturert klatresko som tilbyr den perfekte balansen mens du er ute og utforsker! En klatrers beste venn La Sportiva Katana er vanligvis en tøffel med en vri som er lett og behagelig å ha på. Denne allsidige skoen er konstruert for å tilby teknisk funksjonalitet og holdbarhet i det uforutsigbare fjellmiljøet.

Takket være den øvre laget av semsket skinn kombinert med mikrofiber som gir mye stabilitet, fleksibilitet og komfort under fjellmisbruk og klatring. Også Vibram XS Edge på yttersålen gjør at skoen kan trenge ned i bakken og skaper god friksjon og grep mot de våte steinene mens du løper eller klatrer i fjellet. La Sportiva Katana Laces er en ideell sko for hælkrokling, klatreekspedisjoner da Quick snøresystem gir sikker og stabil posisjonering .

Det er en ultimate sportssko designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Katana Laces er svaret hvis du er ute etter fotturer eller fjellklatresko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort . En snøring versjon av den ikoniske Katana, den ideelle sko for alle typer klatring.Funksjoner:


- Vi har lagt den P3-teknologi til en av våre mest vellykkede klatring sko å produsere en veritabel kantingsmaskin! Dette er den første rørkonstruksjon klatring sko som gir deg ytelsen til en foret sko med komforten til en ufôret sko.


- Sammen med den nye Vibram XS Edge sammensatte, denne kraftige, litt asymmetrisk, litt nedstemte rundt skoen utmerker seg i alle typer klatring scenario.


- IDEAL TERRENG: overhengende sport ruter, buldring, gym klatring og teknisk ansikt klatringSpesifikasjoner:


- VEKT: 8.71 oz / 247 g


- SISTE: PD 55


- FIT: Lorica / Lær


- KONSTRUKSJON: Slip Varte Tube Construction


- ØVRE: Skinn / Lorica


- Fôr: Pacific (forfot og tilbake)


- Mellomsåle: 1,1 mm VibramXS Edge


- SOLE: 4mm VibramXS Edge


Akkurat nå, La sportiva Klatresko Katana Laces er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos trekkinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Damesko katalog og særlig i vår Klatresko kategori. Vi har en rekke Klatresko som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner La sportiva Klatresko Katana Laces

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Brutal

-

Perfekt grep, ideelt for kanting.

Fine sko for handel

-

Pass på føttene mine godt !!! Når jeg klatret på Trade, kjente jeg det jeg tråkket på!

Flotte sko

-

Frakt tok en stund, men du kan ikke slå prisen, og skoene er bare bra!

Prime

-

Utmerket produkt og kvalitet! Det er ingen bedre katter når du leter etter noe for forskjellige klatreaktiviteter

Flott sko

-

Jeg måtte bestille denne skoen på nytt fordi den gamle gikk tapt et sted, men på grunn av det visste jeg hvor fantastisk denne skoen er. Ikke for aggressiv, ikke for flat, en perfekt kombinasjon for meg med snørebåndene. Jeg vil absolutt anbefale denne fordi den ikke bare holder formen senere (ikke blir for flat etter bruk), men for meg var størrelsen nesten den samme etter nesten et år.

Flotte sko!

-

Utmerket pris på disse skoene. Dette er mitt andre par. Disse har gode kanterytelser.

La sportiva katana

-

La Sportiva sko passer generelt godt på føttene mine, jeg har en bred forfote og smalere hæl, og bruker 42 Euro i gateskoen. Jeg kjøpte Katanas i 40,5, samme størrelse som min Cobras og TC Pros. Jeg dimensjonerte dem på en sko-demo, og føler at dette er riktig dimensjonering. Også som referanse bruker jeg Mythos i størrelse 40 med tærne helt flate, og TX4 i størrelse 42. Katanasene er stive, de er ikke veldig følsomme, selv om de har en veldig god kant. De er en semi-asymmetrisk aggressiv design, og passer utmerket til små kanter, overhengende ruter og lommer. Jeg kjøpte disse skoene til buldring og sportsklatring i, og for det formålet føler jeg at de vil utmerke seg. Noen anmeldelser jeg leser anbefaler disse som en heldagssko. Jeg vil ikke anbefale det. Også kommer jeg definitivt ikke til å klatre i sprekker i disse tingene. Totalt sett synes jeg passformen er flott, ingen død plass i hælen, tåen passer mer som en hanske enn å tære tærne opp. Blonderstengingen gir deg også mer kontroll over hvordan skoen passer til foten din enn borrelås. Dette er en solid sko, vil jeg anbefale for noen med en bredere enn gjennomsnittlig forfot som leter etter en aggressiv, men fortsatt behagelig sportsklatring / buldringsko.

Så langt så goo

-

Så langt brukte jeg dem bare i treningsstudioet. Jeg liker det som er aggressiv sko med lisser. Hvis du har brede føtter vil den sannsynligvis passe veldig godt til deg. Jeg har litt plass rundt hælen, men plager meg ikke så langt med hælkroking. Jeg bruker størrelse 37 (US 6) og fikk 36,5. Jeg anbefaler å gå en halv størrelse mindre fra gateskoen din, da de strekker seg litt veldig raskt.

La sportiva katana snørr

-

Det er urealistisk hvor behagelige skoene er. Før jeg bestilte dem var jeg redd for at det skulle gå i stykker, etter at jeg fikk dem og gikk for en stigning var jeg begeistret for å finne ut at ikke bare skoene er utrolig komfortable. Disse skoene er de mest komfortable skoene jeg noensinne har hatt slitt uansett hvor dyre sko jeg kjøpte før. Jeg vil blindt anbefale disse skoene til alle i fremtiden. Jeg antar at det er en kombinasjon av materialet, designet og det faktum at basen på skoen er litt bred, så når skoen trykker beinet fast, ikke knuser det, er det bare veldig stramt, men likevel behagelig . Det er veldig mykt materiale på siden av skoen på innsiden, selvfølgelig, noe som igjen bidrar til at skoen er veldig behagelig.

Flott!

-

kjempekjøp! kom super fort også. Etter å ha brukt dager på å lese anmeldelser og flere anmeldelser bestemte jeg meg for katana snørene som en flott klatresko. min forrige sko var la sportiva mythos, men jeg valgte katana nå. fulgte anbefalingene og kjøpte 1 størrelse mindre (11us) enn min vanlige sko (12us). det var stramt, men ikke for stramt. virker omtrent riktig. Jeg kunne gått for 10,5us, men jeg var redd for å ha, skoen var altfor stram. Jeg prøvde dem onu og super komfortable, gleder meg til å ta det utenfor !!! Jeg skulle prøve å kjøpe det igjen.

Best rundt

-

hvis du søker på klatrestilen din, vil denne skoen hjelpe deg. snøresystem fungerer utmerket.

Super tøfler !!!

-

Jeg elsker disse tøflene. Veldig vanskelig å finne i Montreal og spesielt en veldig interessant pris på Trekkin !!! Aggressive, men fortsatt behagelige tøfler :)

Den sportive

-

Peus de gat molt stiv per agfar-se en qualsevol escletxa. Molt bona alene.

Om prisen

-

Jeg tror jeg gjorde gode shopping fordi jeg fikk gode ting billig

Gode ​​sko

-

Det er mitt andre par Katana, og jeg er veldig fornøyd med dem (hovedsakelig bouldering med dem). Veldig bra pris også.

Dimensjonering

-

Jeg har akkurat fått mine katana Laces, venter på å se hvordan de fungerer kan hjelpe de som ikke har mye lager så nær hjemmet, og vi må handle på nettet. Jeg bruker en 43 i gate sko i katter Sportiva teknisk bruk 41,5 (har bred fot), og disse bestilt 41. Noe mer du bruker: komfort og passform, anbefaler jeg gjennomsnittlig antall mindre enn tekniske modeller og det samme nummer som initiering enhver Tarantulace.

Flott kjøp

-

Flott sko, aggressiv, men likevel komfortabel. Ville kjøpe igjen.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up