up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

La sportiva
360

La sportiva Klatresko Miura VS

La sportiva Klatresko Miura VS

La sportiva Klatresko Miura VS

La sportiva Klatresko Miura VS

plus
  • 360La sportiva Klatresko Miura VS
  • Play videoLa sportiva Klatresko Miura VS
  • La sportiva Klatresko Miura VS
  • La sportiva Klatresko Miura VS
  • La sportiva Klatresko Miura VS
  • La sportiva Klatresko Miura VS

La Sportiva Klatresko Miura VS

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Miura VS

En klatreres beste venn La Sportiva Miura VS er vanligvis en tøffel med en vri som er lett og behagelig å ha på seg. Denne allsidige skoen er konstruert for å tilby teknisk funksjonalitet og holdbarhet i det uforutsigbare fjellmiljøet.

Takket være den øvre skinnoverdelen med syntetisk fôrkonstruksjon som gir stor stabilitet, fleksibilitet og komfort under fjellovergrep og klatring. Også Vibram XS Edge ™ på yttersålen gjør at skoen kan trenge inn i bakken og skape god friksjon og grep mot de våte steinene mens du løper eller klatrer fjell. La Sportiva Miura er en ideell sko for hakekroking, klatringekspedisjoner, da Speed lacing-systemet gir sikker og stabil posisjonering .

Det er en ultimate sportssko designet spesielt for alle eventyrsportmisbrukere . La Sportiva Miura VS er svaret hvis du er ute etter fotturer eller fjellklatresko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Velcro snøring versjon av Miura-modellen, beriket med en rekke nye tekniske løsninger.


Det holder snøring modellens eksepsjonelle egenskaper, legge til nye høyteknologiske elementer samt en rask passform takket være tre borrelås.


Den øvre er laget med en rørformet konstruksjon. Arch støtte med P3-teknologi som sikrer støtte fra formen ved å unngå naturlig slitasje på materialene og garanterer maksimal ytelse gjennom tiden.


Denne modellen er ideell for konkurranser og for de mest krevende klatrere.Spesifikasjoner:


- Øvre: Semsket skinn, varte slip


- Fôr: Dentex


- Såle: Vibram ® XS Edge 4 mm


- Vekt: Gr. 470 per par


La sportiva Klatresko Miura VS er det perfekte produktet for å nå dine utendørs mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Klatresko produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Herresko produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på trekkinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra La sportiva som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner La sportiva Klatresko Miura VS

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Herlig

-

Verdens beste sko, den har en fantastisk krumning

Perfekt

-

Perfekt som alltid, jeg bruker vanligvis 44,5-45 på sportssko. 42,5 er nummeret mitt for miuras. Jeg liker veldig godt både VS og blonder

Veldig behagelige klatresko

-

veldig behagelige klatresko, 40 er min størrelse, jeg tror miura VS er bedre enn løsning eller otaki

Fin pris, flotte sko

-

Miura VS er lenge prøvd og testet av mange klatrere, og er et flott utstyr. Til denne prisen er det også et godt kjøp!

God pris

-

det er i en god pris å ha disse gode skoene.

Miura vs

-

Tøfler i perfekt stand og med et vanvittig collisgrep sendt i tide ... 3 uker for å motta dem (internasjonale), litt lange, men en god overraskelse

Miura vs

-

Beste sko fra La Sportiva, sånn at det er et litt bredere og grusomt kantgrep.

Favoritt aggressiv sko

-

Jeg elsker kantens evne til denne skoen. I mitt tredje par nå.

Solid gymsko

-

I motsetning til de fleste aggressive sko, er Miuras faktisk utholdelige å ha på seg i lengre tid. Jeg likte spesielt de skarpe kantene som passer bra for små fotfeste.

Hyggelig nettsted

-

Holdt meg lagt ut gjennom hele prosessen og sporet bestillingen min, uten klager overhodet

Standard-modus

-

Det er klassisk, men er det et mindretall på treningsstudioet nå? Likevel er klassiske produkter gode. Selv nå er det en spillstart på ytre rock!

Zapatillas técnicas

-

Excelentes zapatillas técnicas para el avance en vías mas complicadas en escalada.

Flott produkt + god pris

-

Jeg har nylig kjøpt et par klatresko fra trekkinn. Jeg valgte trekkinn fordi de var nærmere 80 billigere enn alle andre nettsteder. Jeg var nervøs for at det kan ta lengre tid før de kom, eller at kundeservicen kanskje ikke var bra. Imidlertid mottok jeg skoene mine raskt og er helt fornøyd med min erfaring.

Beste utesko

-

For meg er dette den beste utendørs buldringssko som er tilgjengelig, selv om den har noen lamineringsproblemer i noen produksjonssykluser. Gode priser på trekkinn som alltid.

La sportiva miira vs

-

Peu de gat "còmode" og molt presis. S'agafa a qualsevol lloc.

Utmerket

-

Jeg elsker dem, de har virkelig hjulpet meg med å klatre på ruter der det er svært små bergarter. Dessverre sender Trekkinn ikke lenger La Sportiva til Mexico

Ny miura

-

For meg er den beste katter

Aggressiv

-

Gode ​​sko, men dessverre jeg kom ikke sist. Disse aggressive klatring sko for brede føtter og er ideell for små opplag av kompleks med minuscule.

Som forventet

-

Kan ikke gå galt med miura. (Gate størrelse 41 på LS tilnærming sko) og fikk denne badboys på størrelse 39, en de passer veldig bra, en god snug det er, for en anstendig til harde ruter. La sportiva kvalitet er alltid topp, dette er mitt femte par rocksko og alle var fra LS, prisen kan være litt høy og det er verdt hver krone. Åh, og leveringen var rask som.

Ligner enn normalt muira, men bedre

-

Stor sko! Brukt det på små overheng og flate vegger med kanter med gode resultater.

Alt du forventer

-

God service, rask levering og skoen er alt du forventer fra La Sportiva. Det er en grunn til at mange av verdens topp klatrere bruker denne skoen.

Beste klatring sko noensinne

-

Stramt, men stretchy - 2 1/2 størrelser mindre enn min vanlige skostørrelse, føtter passe på OK. Fungerer veldig bra på små kanter. Ikke for bruk på lange ruter, skjønt.

God service og produkt

-

Veldig rask levering, kan denne skoen ikke være det beste for buldring eller lange trad ruter, men det er den beste allround sko etter min mening.

La sportiva miura vs

-

Gode ​​sko. Det er sterk mot kanter. Jeg har kjøpt det for bruk innendørs stein enn en naturlig stein. Føttene mine ville bli sår hvis jeg hadde det hele dagen.

Hurtig

-

rask og god service.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up