up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

La sportiva

La sportiva Klatresko Mythos

La sportiva Klatresko Mythos

La sportiva Klatresko Mythos

plus
  • 360La sportiva Klatresko Mythos
  • Play videoLa sportiva Klatresko Mythos
  • La sportiva Klatresko Mythos
  • La sportiva Klatresko Mythos
  • La sportiva Klatresko Mythos

La Sportiva Klatresko Mythos

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Mythos

En klatrers beste venn La Sportiva Mythos er vanligvis en tøffel med en vri som er lett og behagelig å ha på. Denne allsidige skoen er konstruert for å tilby teknisk funksjonalitet og holdbarhet i det uforutsigbare fjellmiljøet så vel som i treningsstudioet ditt.

Takket være semsket skinn, er det et pustende stoff og gir maksimal holdbarhet og pusteevne. Også Vibram-kanten på sålen gjør at skoen kan trenge ned i bakken og skaper god friksjon og grep mot de våte steinene mens du løper eller klatrer i fjellet. La Sportiva Mythos er en ideell sko for hælkobling, klatreekspedisjoner, da patenteringssnøringssystemet gir god justering og komfort for deg når du er på farten.

Det er en ultimativ sportssko designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Mythos er svaret hvis du leter etter fotturer eller fjellklatresko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort . En høy ytelse sko som gjør alt og passer alle.Funksjoner:


- Den patenterte Mythos snøring system lar deg få den perfekte passform for uansett hvilken type fot du har.


- De myke ufôret skinn øvre tilpasser seg uansett form foten din er, og det er flott for hele dagen multi-pitch ruter hvor føttene har en tendens til å hovne opp.


- Den Vibram gummi rand er perforert for å gi stretch og komfort.


- Dette er den perfekte skoen for sprekk klatring med sin lave profil tær-flat-fit og den generelle nøytral runde formen på skoen.


- IDEAL TERRENG: sprekk klatring, ansikt klatring og store veggerSpesifikasjoner:


- VEKT: 8,29 oz • 235 g


- SIST: WRN 25


- FIT: Tech w / Medium-Low Asymmetri


- ØVRE: Skinn


- Fôr: Ufôret (Dry-Best i tungen bare)


- Mellomsåle: 1.1mm helaftens LaspoFlex


- SOLE: 4mm Vibram ® XS Grip2


Kjøp nå din La sportiva Klatresko Mythos for bare 118.99 $. Laget av La sportiva Klatresko Mythos er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos trekkinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt utendørs produkter. Se hele vårt utvalg av Klatresko i vår Damesko avdeling.

Spesifikasjoner La sportiva Klatresko Mythos

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

La sportiva mythos klatresko

-

Elsker disse skoene, mitt andre par av disse, følte meg ganske trist å kaste den gamle;) Superkomfortabelt og flott grep når det smøres eller teeny foten holder. Ingen problemer med TrekkInn service eller levering, og prisene er også veldig konkurransedyktige, jeg vil være en tilbakevendende kunde.

Katteføtter mytos

-

Katteføtter er flotte. De passer perfekt til foten og har et midtpunkt mellom komfort og teknikk. De er perfekte både for lange ruter og for ruter med større vanskeligheter. Hundre prosent anbefalt.

Elsker min nye mytos

-

Jeg prøvde disse klatreskoene på en REI-butikk, men var glade for å finne en betydelig lavere pris gjennom trekinn. Mytene er perfekt, og jeg har hatt glede av å ha dem på klatrehallen siden første dag.

Rått

-

Elsker disse skoene! Veldig komfortabel! Jeg anbefaler størrelse på størrelse, de vil strekke seg. Jeg gikk ned i full størrelse fra min forrige la sportiva nagos og kjente at dette paret strekker meg opp etter min første klatreøkt.

Mytos sko

-

Perfekt .... kom til tiden .. og sneaker er veldig behagelig .. vil sikkert kjøpe igjen.

Mange .. veldig behagelig

-

Egentlig er denne skoen veldig behagelig ... og jeg vil sikkert kjøpe andre.

Fantastiske sko

-

Fantastiske sko! Jeg har samme rettferdighet for 6 gangen allerede! Så glad for dem, så veldig behagelig at jeg kan bli hos dem hele dagen på en lang multi tone med følelse av vondt ...

Feet ideelle katter

-

De er veldig bra og jeg pleide å rocke og er svært komfortable, ikke deformere foten så mye. Når det gjelder butikken, jeg vurdere hva mejors, alltid imøtekommende og svært engasjerte og rask levering.

La sportiva mythos klatring sko

-

Virkelig glad jeg fikk disse skoene! Jeg var nølende til å sende hele veien til Australia og var bekymret for at de ville ta for lang tid, men de kom og var akkurat som beskrevet! Jeg kan ikke vente med å bruke dem buldring. Takk for din tjeneste - Gemma :)

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up