up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

La sportiva
360

La sportiva Klatresko Tarantula

La sportiva Klatresko Tarantula

plus
  • 360La sportiva Klatresko Tarantula
  • Play videoLa sportiva Klatresko Tarantula
  • La sportiva Klatresko Tarantula
  • La sportiva Klatresko Tarantula

La Sportiva Klatresko Tarantula

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Tarantula

La Sportiva Tarantula er en første klatresko som er designet for daglig bruk innendørs. En klatreres beste venn Tarantula er vanligvis en tøffel med en vri som er lett og behagelig å ha på seg. Denne allsidige skoen er konstruert for å tilby teknisk funksjonalitet og holdbarhet i det uforutsigbare fjellmiljøet så vel som i treningsstudioet ditt.

Takket være overdelen i semsket skinn som er et pustende stoff og gir maksimal holdbarhet og pusteevne. Også Frixion RS på sålen gjør at skoen kan trenge inn i bakken og skape god friksjon og grep mot de våte steinene mens du løper eller klatrer fjell. La Sportiva Tarantula er en ideell sko for hakekroking, klatreekspedisjoner som justerbart lukkesystem som gir sikker og stabil posisjonering .

Det er en ultimate sportssko designet spesielt for alle eventyrsportmisbrukere . La Sportiva Tarantula er svaret hvis du er ute etter fotturer eller fjellklatresko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Funksjoner:


- Dette komfortable sko er lett å bruke og lett å få av og på på et blunk.


- Den ufôret øvre er utmerket for fuktighet ledelse og super behagelig på foten hele dagen.


- Formen er rund og høyere volum for den klatrer ikke ute etter å mangle sine føtter men aggressiv nok til å utføre når det trengs.


- Den svært justerbar lukking system tilpasser seg flere foten typer og formerSpesifikasjoner:


- VEKT: 10.23oz/290g


- ØVRE: Lær


- SISTE: RL45


- FIT: Comfort Fit w / Low Asymmetri


- Fôr: Ingen


- Mellomsåle: 1,8 mm LaspoFlex


- SOLE: 5mm FriXion ® RS


Ikke vent lenger og kjøpe La sportiva Klatresko Tarantula! Hos trekkinn, alle våre Herresko produkter har full produsentgaranti på merket La sportiva. Kjøpe i vår utendørs butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår utendørs samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta La sportiva Klatresko Tarantula så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner La sportiva Klatresko Tarantula

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Rask levering, sikkert kjøp.

-

Veldig fornøyd med kjøpet av dette produktet, levert før fristen og i perfekt stand, fra overvåking til riktig ankomst til adressen, sikker på at jeg snart vil gjøre nye kjøp.

Komfortabel å starte!

-

Gode sko til å begynne med, jeg kjøpte en 44 som er gatenummeret mitt og de passer meg litt store, men veldig komfortable.

Flotte klatresko for nybegynnere

-

Dette er en flott klatresko. Jeg blir sakte forelsket i kiwi-fargen på disse skoene! Imidlertid er føttene mine 24 cm, kjøpte 37,5 størrelse, men det er ekstremt stramt for meg, og hælen min blir skadet. Jeg foreslår halv størrelse opp for mer komfortabel. Leveringsprosessen er veldig stratifiserende under Covid-pandemien, mottatt innen 10 dager etter bestillingen. Totalt sett elsker jeg disse skoene og vurderer å kjøpe et par til.

Tarantulaer

-

Rask levering og veldig fornøyd med selve skoene ... størrelsestabellen du gir var på merke 2

Fantastisk og veldig behagelig!

-

Det er det tredje paret av samme modell. Det er ikke mer å kommentere. Leveringen var rask selv om de brukte en dag av det estimerte på nettet

Gode katter

-

Jeg er flott, veldig egnet for initiering eller litt mer hvis du liker å være komfortabel eller for å klatre på vegg, de er ikke veldig tekniske, men de griper godt. Jeg ville kjøpt dem igjen.

Fine sko

-

Sendes raskt til NZ fordeler viruset som bremser ting. Gikk for en løpetur i morges, og disse skoene elsket også forventningene. Veldig glad

Gode sko

-

Virket som veldig fine klatresko, størrelsene var litt større enn forventet, men et ekstra par sokker kan fikse det.

Det var veldig bra!

-

Det var den første bruken, men det var veldig bra å kunne bruke det med trygghet fordi vi ofte kontaktet oss via e-post fra vi bestilte til produktet kom. Jeg var bekymret for at produktet ville komme trygt fordi det ble sendt fra utlandet, men jeg var fornøyd med at det ble levert uten problemer. Prisen var rimelig og korrespondansen var god, så jeg vil gjerne bruke den igjen i fremtiden.

Gode nybegynnersko

-

Gode nybegynnesko, komfortable (ennå ikke blemmer), det er litt for vanskelig å bøye seg. Den trenger mer enn 12 ganger å bruke den for å bryte rundt foten. De første noen få ganger føltes det som om jeg ikke kunne føle føttene mine i det hele tatt. Uansett, gode sko og en god pris

Det beste alternativet for å starte og gå videre

-

Katteføtter for nybegynnere som er verdt å komme raskt fremover i klatring. De er komfortable, men stramme, fordi det er mellomstørrelser. Borrelåsjustering gjør dem enkle å ta på og ta av.

Total tilfredshet

-

Alt perfekt! Leveringstid og kvalitet

Mye for pengene

-

God pris og god levering! Sko ankom greit og behagelig også!

Hva er forventet

-

I mangel av å prøve dem, er de katteføtter av høy kvalitet, og når du tar dem på for første gang, plager de ikke hva andre kan bry seg. Lett å ta på og ta av selv om hver fot har 2 kryssede borrelås, en i hver retning noe jeg ikke hadde lagt merke til, men som har liten betydning. Til dags dato fornøyd i mangel av å prøve dem mer.

Super!

-

Fantastiske bergarter, myke nok, ikke for aggressive. Praktisk å åpne godt - veldig enkelt å ta på. Levering tok bare en uke.

Perfekt å starte, eller hvis du er ute etter behagelige katteføtter

-

Dette er det andre paret jeg kjøper av denne modellen, de er veldig komfortable (så behagelige som noen katteføtter kan være) takket være sin "form" litt bredere enn normalt i andre modeller. De blir veldig enkelt takket være det åpne og borrelåssystemet. Perfekt for folk som starter eller for erfarne klatrere som vil ha behagelige katter til daglig trening.

Fantastisk spyd

-

fantastisk kvalitet!

Jeg anbefaler

-

Bra produkt

Gode klatresko

-

Mottatt produktet i god stand.

Sko

-

Flott produkt

Flink

-

ok

Comfy

-

veldig behagelig og lett å sette på

Intermediate level cat feet

-

Commodates og tilhenger! Perfekt for enkle ruter som ikke krever ekstrem presisjon. For mer krevende ruter er de litt korte, men generelt er jeg veldig glad

Jeg elsket det

-

Meget godt produkt kom perfekt og før utsendelsen ut produktkvaliteten som er unik og super fornøyd

Veldig bra 7

-

Veldig bra produktet jeg satte 40, og jeg kjøpte det amerikanske nummeret 41, og det var bra, hvis du har en feitere fot, er det ikke noe som tyder på at sneakeren blir bedre på en tynnere fot!

Takk

-

Varen er mottatt riktig. Det er bra når du sender med flere bokser, slik at den originale esken ikke er skadet

Flott

-

Gode sko

Tarantula. den sportive

-

Tarantula perfekte føtter for å klatre og begynne å klatre. Produkt ogm perfext estsdo.

Tanks

-

Varer i henhold til bestilling

Utmerket

-

Varer i henhold til bestilling

Komfortabel

-

Min vanlige størrelse er 44,5, så jeg bestemte meg for å bestille 1,5 størrelse mindre og passer perfekt. Min klatring nivå er 6.a / b utendørs og Tarantula fungerer perfekt for meg. Jeg ser ingen grunn til å bruke penger på mer aggressive og dyre og selvfølgelig mindre komfortable modeller.

Perfekt

-

Veldig rask ankomsttid. De er veldig komfortable, jeg har en normal sko 37 og jeg bestilte en 36,5 og de passer meg veldig bra. De går bra i rock og i rocodromo. De er kattfødder der formen på forsiden er ganske rett, at for meg er det ideell (utilitzo innleggssåler med vanlige sko for problemer i føttene).

Perfekt

-

De er perfekte for klatring gym, perfekt passform og svært rask med borrelås, anbefaler jeg 100%

Perfekt

-

Utmerket, komfortable og trygge, borrelås er perfekt passform veldig lett, jeg anbefaler å be om en nummer to ned din vanlige skostørrelse, alt annet perfekt.

Utmerket!

-

Er av utmerket kvalitet, virker det som pinne til veggen og gir en følelse av komfort og sikkerhet. Borrelås er perfekt passform med letthet. Som eneste ulempene som er noe i nærheten, anbefaler jeg spør nummer 1 til 1,5 ned din vanlige skostørrelse, alt annet perfekt.

Komfortabel !!!

-

Jeg er fornøyd med kjøpet, komfortabel støvel !! Anbefaler !!!

Sneaker la sportiva

-

veldig fornøyd

Super

-

veldig fornøyd rask levering. og super sko. er min fjerde gang jeg kjøper disse skoene. blant annet hatt, men det passer mitt beste. nemlig en litt bredere passform. og er rimelig. og likevel er relativt lang. har sin samme gummi som dyrere skoen. godt grep. Også på de små kanter. klatre ofte den utenfor. og det kommer til sin rett. Du kan holde skoen lett tilbringe en hel dag og bare gå uten det moulted sitte.

Vekt super!

-

Ordrer blir behandlet og sendt svært raskt. I Volgograd sko kom for 3 uker. Størrelsen gikk perfekt. Vi bestilte en annen. Takk.

Kjøp for barna

-

Kjøpt for junior high school-elever av den eldste sønnen, synes det design også likte. Dessuten er det en veldig god følelse som stikker enn utleie sko.

Fornøyd

-

Veldig fornøyd med kjøpet. Det var en gave, og jeg hadde rett.

God nybegynner sko, komfortabel

-

jeg har brukt disse skoene i ca to år nå, og den er ferdig vært et flott par klatring sko for å lære i. etter at de ble ødelagt i de var, og er, svært komfortable. ha, borrelås i stedet for lisser er ned til personlige preferanser, men jeg foretrekker å være i stand til å få dem raskt. bare gi dem 4 stjerner skjønt, på grunn av det faktum at som min klatring går framover, jeg finner ut at jeg ønsker seigere sammensatte på sålene. kan være litt bedre for det, men egentlig for hva de er det er vanskelig å klage!

Veldig komfortabel

-

Jeg har fått en såkalt Morton's tå (den andre tå er lengre enn stortåen), slik at eventuelle utleie sko dıdn't passer meg. Jeg prøvde mange forskjellige typer sko på flere butikker og til slutt bestemte seg for å kjøpe denne. Jeg er så fornøyd med dem, og nå jeg ikke trenger å ta av skoene hver gang jeg tar en pause !!

Lykkelig

-

Veldig fornøyd med kjøpet mitt, og med trekkinn. Skoene passer perfekt, og det kom til meg i en rimelig tid. Vil kjøpe fra deg igjen. Skål

God

-

Veldig enkel å bruke. Coloring er også bra. Jeg vil fortsette å bruke den fra nå av. Det er en nødvendighet på tidspunktet for klatring

Takk.

-

Denne gangen Tusen takk. Vi ankom tidligere enn jeg trodde. Stor støtte, pris, takket være produktet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up