up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

La sportiva
360

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

plus
  • 360La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • Play videoLa sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes

La Sportiva Skwama Climbing Shoes

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Skwama Climbing Shoes

En klatrers beste venn La Sportiva Skwama er vanligvis en tøffel med en vri som er lett og behagelig å ha på. Denne allsidige skoen er konstruert for å tilby teknisk funksjonalitet og holdbarhet i det uforutsigbare fjellmiljøet.

Takket være den innovative ultra klebrig hælkonstruksjonen som gir mye stabilitet, fleksibilitet og komfort under fjellmisbruk og klatring. Vibram XS grep 2 på yttersålen gjør det også mulig for skoen å trenge ned i bakken og skaper god friksjon og grep mot de våte steinene mens du løper eller klatrer i fjellet. La Sportiva Skwama er en ideell sko for hælkobling, klatringekspedisjoner da Speed snøresystemet gir sikker og stabil posisjonering .

Det er en ultimate sportssko designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Skwama er svaret hvis du leter etter fotturer eller fjellklatresko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort . Sensitiv, tettsittende, fleksibel klatresko ideell for topp ytelse både på bergvegger og i treningsstudioet, designet for bruk på overheng og plater.
I likhet med skalaer fra en slange, er Skwama den supersensitive, alt omfavne klatresko, i stand til å støtte klatreren i hans mer tekniske trekk på overheng. (innendørs og utendørs) og på plater. Denne modellen er designet for ytelse og er ekstremt fleksibel takket være den nye konstruksjonen av sålen, noe som øker muligheten for å bruke skospredningen på berget på en homogen og ensartet måte. Overdel i semsket skinn og mikrofiber vikler perfekt rundt foten og eliminerer stive områder og indre hulrom, og fremmer stabilitet i torsjon, takket være det innovative patenterte skallet S Heel ™ som opprettholder stabilitet som fremhever ytelsen og tilpasningsevnen i skoen under hælkrokene . Skwama ™ -modellen i beskyttende, ultra klebrig gummi ved tå beskytter mot slitasje og danner en gripende overflate for tåhaker. Vibram XS Grip2 såle gir maksimalt grep på alle typer vegger. Skwama: den passer som en hud, den beskytter som en skala.


spesifikasjoner:

Overdel: Mikrofiber i kombinasjon med semsket skinn, rørformet konstruksjon.
Foring: Ingen.
Passform: Medium.
Mellomsåle: LaSpoFlex 0,8 mm + P3-system.
Såle: Vibram® XS Grip2 3,5 mm.
Vekt: 480g


teknologier:

Det nye konstruksjonskonseptet kombinerer fordelene med en tettsittende tøffel med presisjon og volumregulering av en borrelås-systemsko
Maksimal følsomhet og presisjon inkludert torsjonsstabilitet: skoen følger bevegelsene til foten og eliminerer tomme volum og stive områder.
Innovativ patent S Heel ™ hæl: tillater perfekt stabilitet i torsjon og forbedrer ytelse og fleksibilitet for hælblokker.
Nyskapende sålekonstruksjon i to deler, skapt for å øke fleksibiliteten i lengderetningen, og gjør det mulig for skoen å opprettholde en perfekt stabilitet i vridning, noe som forbedrer ytelsen og tilpasningsevnen for hæl.
Innovativ konstruksjon av sålen i to deler, designet for å forbedre langsgående flex og for å oppmuntre til "spredning" av klatresko.
Er du interessert i La sportiva Skwama Climbing Shoes? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos trekkinn. Her kan du finne all informasjon om La sportiva Skwama Climbing Shoes. er en av de beste utendørs merkene som designer eksklusive Damesko artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner La sportiva Skwama Climbing Shoes

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (17)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kvalitetsmodell

-

Slitesterk og klebrig gummi. Behagelig nok til å ha på seg hele dagen

Fine sko

-

Den første av mine avanserte klatresko. Med en bredere tåhette enn Solution / Futura, passer den virkelig til foten min. Min normale sko størrelse er 44,5 og 40,5 for Skwama

Squam

-

Jeg var litt bekymret fordi jeg kjøpte den fra utlandet, men jeg er fornøyd med at produktet kom om ti dager, og jeg kunne kjøpe det billig.

Fantastisk

-

Kjøpte for kjæresten min som et steg opp fra de vanlige Red Chili-ene, og han elsker dem.

God

-

Vennens sko

Det har utviklet seg!

-

Andre etappe SKWAMA. Den er 40 størrelser med faktisk måling 25,3 cm. Fargen er bra, men jeg tror den kan være mer holdbar med tilsetning av et belegg rundt torabaen. Jeg vil sjekke det ut.

Flotte sko, som gir presisjon.

-

Sko er flotte for både buldring og sportsklatring. Ikke det mest komfortable, men heller ikke forferdelig. Imidlertid, hvis jeg ville ha komfortable sko, ville jeg være hjemme med tøfler :-)

Beste sko

-

Den kom om en uke. Jeg er veldig rask og overrasket. Jeg kunne kjøpe veldig god størrelse og farge.

Ny farge rød

-

Den nye fargen, rød, er veldig kul. Jeg var bare lei av gul. Ytelsen forblir den samme, og hælstroppen føles litt mer stiv. Kvaliteten er som forventet.

Veldig fine sko

-

Jeg var glad for at den kom raskere enn jeg trodde det var en veldig fin sko

Flott flott sko med liten dimensjoneringsforskjell

-

Ypperlig sko for brede fotklatrere. Legg merke til at denne versjonen har en litt bredere tåplaster fra den gule versjonen som øker spenningen over toppen av foten. Kan vurdere å dimensjonere en halv størrelse opp.

Flott produkt

-

For min smak, en stor endring i valg av farger for den nye modellen,. Tidligere og jentemodellen er spektakulære. Enestående sportslig skwama.

Det var prute

-

Det var bra fordi jeg fikk det før det nye fargen superkule Japan-salget!

Det var prute

-

Jeg er heldig fordi jeg fikk det før salget i Japan! Ny farge superkult

Syke colorway

-

dette er mitt tredje par skwamas. så psyket at det er en ny colorway. skoen har utmerket balanse - gummi er ikke for hard, ikke er for myk. tårand løper høyt, så det er veldig allsidig for tåhaking. hælen sitter tett slik at du kan føle hva du hilser. den elastiske overkanten løper ganske lavt, så den passer for brede føtter. beste la sportssko der ute

Mecha kult

-

Uansett er den nye fargen på Squama kul. Det var bra fordi det ankom tidligere enn planlagt.

Veldig bra

-

Sko med mye svart smak av squama. Veldig kult. Det er veldig bra å skifte fra gul til rød.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up