`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

La sportiva

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex

La Sportiva Trango Tech Goretex

Produktbeskrivelse La sportiva Trango Tech Goretex

Det være seg høy intensitet via ferrata eller fotturer i det ville fjellmiljøet La Sportiva Trango Tech Gore tex er en perfekt lett fjellklatring med gore tex. Disse allsidige støvlene tilbyr teknisk funksjonalitet og komfort under alle dine fjellklatring aktiviteter. En revolusjonerende og komfortable fjellstøvler laget for alle fjellguider, redningsmenn og alpinister.

Den øverste er konstruert med et slitebestandig og vanntett Thermo Tech Injection system, et termoplastisk injisert materiale som gir struktur og reduserer den ekstra vekten og opprettholder lettvekten til støvlene. Takket være Vibram LaSportiva Cube yttersåle med Impact Brake System som gjør det enklere å kjøre over robuste terreng. Gore tex Performance komfortfôr avviser også vann og holder deg beskyttet selv på våte og glatte overflater.

Det er en ultimate fjellstøvler designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Trango Tech Gore tex er svaret hvis du leter etter alle turstier eller fjellsko som er perfekte i beskyttelse, trekkraft, komfort og vekt .

Lett og fleksibel støvel spesielt egnet for alpine fotturer, tekniske tilnærmingsruter og som arbeidssko for fjellguider og redningsmenn.

Trango Tech GTX er den lette, fleksible støvelen som er spesielt egnet for alpine fotturer, tekniske tilnærmingsruter og som arbeidsstøvler for alpine guider og redningsmenn.Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med trekkinn, nettbutikken som spesialiserer seg på utendørs materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Støvler produkter av La sportiva. Forespørr utendørs produktene som er oppført som La sportiva Trango Tech Goretex designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner La sportiva Trango Tech Goretex

Skjønn
Funksjoner
Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias La sportiva Trango Tech Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (16)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fornøyd!

-

Veldig gode tursko! Takk for at du er fornøyd!

Forelsket

-

Spektakulær .... flott støvel. En hanske og samtidig robust.

La sportiva trango tech goretex

-

Veldig bra tursko! Jeg har hatt det i to dager nå, og det passer perfekt. Ta et skonummer større enn det du har. Frakten var litt treg (11 dager), ingen anelse om dette skyldes den nåværende situasjonen (CONV19).

Stor

-

Eksepsjonell, komfortabel og motstandsdyktig trekkingsko. Jeg anbefaler det til alle.

Lett og sterkt

-

Dette er en flott tilnærming og flerbrukssko som hjelper til med å unngå å bære flere par sko.

Kan være lett

-

Lett og halv størrelse er veldig attraktivt

Elite

-

De er en hanske, utrolig kvalitet, bortsett fra at merkevaren tilbyr halv tredjedels størrelser på produktene

Boot la sportiva trango tech goretex

-

Veldig bra støvel, lett. Helt anbefalt.

Lett og veldig bra

-

Disse støvlene er lette og små.

Trango tech

-

Utmerket sko; veldig lett, en skikkelig allrounder vanntett

Topp tursko

-

La Sportiva Trango Tech er ganske enkelt den gyldne standarden når vi snakker om fotturer / trekkingsko på høyt nivå. Jeg har testet dem under forskjellige forhold, og de er enestående. Jeg gir dem 10 fra 10.

Støvelstørrelse

-

Jeg har 44 og bestilte 44. Perfekt størrelse. Jeg anbefaler dette produktet.

Trango tech

-

Nice wide last, plenty room for the toes, without beeing loos on the foot. Good looking boots, that makes mountain walking comfortable.

Den tekniske trango sporten

-

Jeg bruker en fantastisk sko hver dag for mitt arbeid som jeg gjør på fjellstiene

Boot størrelse

-

Min støvler størrelse EU 43. Hvilken størrelse støvler i CM jeg burde ha velge den kan 27,66 cm Jeg tror, nødvendig å bekrefte.

Enhetsfølelsen kan være tynn

-

Jeg kjøpte for fartklatring av 3 årstider med suksessserien av Trago Guide. For tiden har jeg 44 av den gule guiden, og jeg er 44 + 1/2 denne gangen fordi jeg er engstelig i tåen i ned, men denne veiledningen er forskjellig i å lage sko og denne dommen var feil Det virker. Stativet på siden av tåbeskytteren er nær vertikal, så det er ingen følelse av å bli fanget i fotformen, selv om du strammer den, og det vil være noe lateralspill. Dessverre var dette bra på 44. Inntrykk av hvordan du gjør beskytteren og tekstur av den øvre "Jeg er en etterfølger av guiden," jeg føler meg som en "kube low cost-versjon" er bedre. Jeg tror at det eneste systemet og hindringene har utviklet seg, men tekstur, utseende på skoene, og inntrykket mottatt fra følelsen av enhet med bena, føles bedre i guiden.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk