up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

La sportiva
360

La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes

La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes

plus
  • 360La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes
  • Play videoLa sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes
  • La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes
  • La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes

La Sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes

Produktbeskrivelse La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes

Skinn sko med Gore Tex Extended Comfort designet for teknisk tilnærming ruter og via ferrata, en del av Traverse X tilnærming serie: ideelt for langvarig bruk av fjellguider og alle de som jobber i fjellet. Hver detalj har blitt studert for å garantere grep, komfort og beskyttelse under tilnærming ruter og for å oppmuntre til teknisk bruk helt opp til bunnen av veggen.

TX4 er en solid "bygget for å vare" boot, takket være STB Control System ™ som gir struktur og vridnings stability.The slitesterkt lær overdeler har en grunnleggende design og er av høy slitestyrke takket være PU Techlite rundt rand: Den Vibram MegaGrip såle med klatring sone på tå og Impact Brake System på baksiden er designet for klatreruter og returnere stier på teknisk terreng. Snøring systemet stammer fra Mythos klatring sko og regulerer spenning og innvendig volum i ett enkelt trekk. Traverse X det ultimate uttrykk for bevegelse i fjellet i komfort, hastighet og sikkerhet. og tilpasningsevne i hæl kroker når buldring.

Egenskaper:

Øvre: Semsket skinn og beskyttende 1,5 mm PU Techlite rand og gummi tå for ekstra beskyttelse

Fôr: Gore Tex Extended Comfort

Mellomsåle: Støtdempende, injisert EVA

Fotseng: Ortholite Approach 4mm

Sole: Mega Grip Vibram-såle med Impact Brake System og klatring sone på tå

spesifikasjoner:

Størrelser: 36 - 47,5 inkludert halv størrelser

Patent: Mythos snøring system

Vekt: 400 gr halv par størrelse 42


Dra nytte av våre tilbud på La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes. I vår nett utendørs butikk, hos trekkinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste utendørs utstyret. Du kan også besøke andre utendørs kategorier og finne produkter av merket La sportiva til den beste prisen.

Spesifikasjoner La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes

Teknologier
Farge
Funksjoner
Anbefalt bruk

Tecnologias La sportiva TX4 Goretex Hiking Shoes

Kundeomtaler og spørsmål (20)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Odličn

-

La Sportiva best, kvalitet, komfortabel, flott farge og form, robust ..... Rask levering 5 dager til Slovenia, takk trekkinn

Alt perfekt

-

Produktet er perfekt og samsvarer med bestillingen, og fremfor alt punktlig som angitt i valg av forsendelse. Utmerket sko og av nyere produksjon. Andre kjøp på trekkin og andre gang var alt perfekt. Takk skal du ha

Perfekt tursko

-

Jeg kan anbefale sko fra la sportiva TX4 GTX på det sterkeste. Skoen passer perfekt til foten min. Jeg har ikke hatt en mer behagelig sko ennå, og etter 2 år kjøpte jeg en ny TX4 GTX. Siden la sportiva lager italienske sko, er det bedre å kjøpe en større størrelse. La sportiva er perfekt for smale føtter og er mindre egnet for brede fremre føtter. Forøvrig bruker jeg TX4 GTX hver dag og ikke på fjellet, men på slettene.

Sportiva tx4 gtx

-

Brukte disse før, derav den oppreiste, flotte skoen, super robust og komfortabel.

Topp

-

Fantastisk produkt, flott materiale og god passform. Jeg har brukt dem i flere måneder (og mye siden jeg bor i fjellet), og de er veldig komfortable og motstandsdyktige. Anbefalt

Flotte sko

-

Komfortable, hvis de tas i riktig størrelse, er de også egnet for korte, enkle klatreseksjoner, høyt grep, god stabilitet. Foretrekkes ved temperaturer under 25 ° C

Utmerket kvalitet

-

Veldig behagelig og utmerket finish, grepet er veldig bra og de har veldig god fotstøtte. Leveringsdatoen som vises når du bestiller, samsvarer ikke med virkeligheten, det er tre til fire dager til. Vær forsiktig med størrelsene når du måler foten, i mitt tilfelle var den 27,33cm, jeg ga den en ekstra centimeter og den passer meg perfekt. Kundeservicen er utmerket.

Perfekt sko

-

Veldig behagelig sko med utmerket grippy såle og god plass i tåområdet. Sterkt anbefalt. trekkINN: Leveringstid samsvarer ikke i det hele tatt med informasjonen gitt ved kjøp. Innholdet i støttehenvendelser blir ikke adressert. Oppmerksomhet når jeg sender til Sveits: Jeg mottok også en faktura fra Swiss Post for CHF 53,85 for tollklareringstjeneste og mva. Varen ble sendt i Spania. Artikkelen er for dyr.

Flott sko !!!

-

Toppsko lett med godt hold og god beskyttelse !!!

Du store

-

Joggeskoene er fantastiske. Jeg kommer fra noen Garmont Dragontail som allerede var med mange km på toppen og sannheten at disse er veldig veldig komfortable. Den eneste ulempen er at fargen ikke tilsvarer den på bildet. På bildet ser de grønne ut, men de er faktisk grå. Ellers henrykt.

De calitate

-

se poartă bine în munți

De calitate buna

-

Sunt de calitate bună, excelenți pentru munte și aventura.

Komfortable

-

C'est ma deuxième paire de soulier Lasortiva est je suis toujours satisfait. Jeg er ikke komfortabel.

Veldig bra

-

Kjøp størrelse 46. I Japan ble den kjøpt uten montering fordi den nesten var ubehandlet, men størrelsen var perfekt. Den siste er ganske bred, slik at du kan bruke den uten stress. Før hadde jeg en Boulder X midt, men jeg byttet, men grepet på sålen og den gode bremsingen var fantastisk. Jeg foretrekker skolissemønster fremfor Boulder X. Da jeg førte snoren gjennom tåsiden, var det smerter i fingerskjøttet mitt, så jeg hoppet over strenghullet, men dette var ikke så mye hjelp. Det virker som å skyve buen er for stram for mitt eget fotavtrykk (flate føtter), men jeg tror ikke det er noe problem.

Kjølig

-

De er et pass, veldig komfortable etter å ha spilt sport eller en dag med eski.

Shorts

-

Materialet er tett. Flott passform. Høy kvalitet og stilig utseende. Bra produkt

Joggesko

-

Produktet er av svært høy kvalitet. Tok 45,5. Praktisk pute, sålen klamrer seg perfekt til en overflate. Det ser ut til at de vil vare lenge. Gikk litt mer enn 2 uker

Det er best.

-

Kvalitet og fargevalg er de beste. Jeg vil bruke den tidlig og dra til fjells.

Nøyaktig hva jeg lette etter

-

Hvis du trenger en nærmerende sko, motstandsdyktig, strukturert, ikke stiv, italiensk og med materialer av høy kvalitet, kan du ikke velge denne modellen! Da er de også estetisk vakre .... Virkelig fornøyd med kjøpet Levering uten forsinkelse

Kjølig

-

Gode sko for trekking, med gode finish og en funksjonell goretex som bidrar til å holde føttene i god stand under ruten. Sålen av meget god kvalitet, med veldig klebrig frontområde, som hjelper når grimacing.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up