up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Leatherman

Leatherman Surge Molle Sheath

Leatherman Surge Molle Sheath

Leatherman Surge Molle Sheath

plus
  • Play videoLeatherman Surge Molle Sheath
  • Leatherman Surge Molle Sheath
  • Leatherman Surge Molle Sheath
  • Leatherman Surge Molle Sheath

Leatherman Surge Molle Sheath

Produktbeskrivelse Leatherman Surge Molle Sheath

Leatherman Surge er en av våre to største multi-verktøy, en skikkelig kraftpakke, bygget med våre største tang, lengste multi-tool kniver og lett-å-bruke låser.


En unik blad varmeveksler, store og små bits drivere og fire utenfor åpning blader gir deg rask tilgang til de verktøyene du bruker mest. The Surge ble bygget for tøffe jobber og hendene som gjør dem.Funksjoner:


- Alle låsefunksjonalitet betyr at hvert verktøy og kniv på kroppen til håndtaket, og med unntak av tang med hjernen og låses på plass.


- Legg merke til at Crunch, men gjør funksjonen både alle låse verktøy og tang hodet.


- Den helt låsing utformingen gjør det mulig å drive individuelle verktøy trygt og effektivt.


- Ved å låse dem på plass når den er fullt åpen, kan brukeren legge press på redskapen samtidig trygt å fullføre jobben, før manuelt

låse opp verktøyet for å stuve den vekk.


- Denne sikre ringen er for verktøyet festes trygt og sikkert til en snor.


- Ofte folk som jobber i nærheten av vann eller på stillas feste sine verktøy til en snor på seg for å unngå å miste verktøyet hvis det er droppet.


- Denne multi-verktøyet har verktøyene som er tilgjengelige mens verktøyet er i sin brettet eller lukket stilling, etterligne funksjonaliteten til en lommekniv.


- Hver funksjon på dette verktøyet kan åpnes og betjenes med én hånd. Dette gjør at brukeren kan holde den andre hånden fri for situasjoner som krever multi-tasking eller en ledig hånd.


- En trykkstøpt knipe verktøy med en vinklet nese for å holde eller manipulere materialer, ideelt for små objekter eller trange rom.


- En die cast klemming verktøy for å holde eller manipulere materialer.


- Utskiftbare omgåelsen knivene laget av 154cm, ment for å klippe regelmessig og lys-gauge.


- 154cm vil beholde sin kant tre ganger så lang som tradisjonelt rustfritt stål for mindre dødtid i felten.


- Utskiftbar omgåelsen knivene laget fra 154cm, ment for å kutte hardt wire.


- 154cm vil holde sin kant tre ganger så lenge som tradisjonelt rustfritt stål for mindre ned-gang i felten.


- Konkave kniver plassert under plier kjefter for bruk på Tau - mindre gauge buntet eller pakket sammen for å danne en større dirigent.


- Den konkave formen bidrar til å holde formen av strengene uten å knuse dem.


- Funnet i kjeven av verktøyet og brukt for generell pressing av elektriske kontakter.


- En nyttig hakk for trygt stripping flere typer wire.


- En kniv laget av 420HC, en høy-carbon rustfritt stål som er korrosjonsbestandig og kan lett opprettholdes.


- En toothed blad laget av 420HC rustfritt stål.


- Serrations grip og kutte materialer lett, noe som gjør denne stilen av bladet svært nyttig for å skjære gjennom tau eller fiber.


- En toothed verktøy laget av 420HC rustfritt stål som er utviklet for å fungere på en trekke bevegelse, noe som krever mindre innsats og har mindre tilbøyelighet for brekkasje.


- Det åpne tanndesign holder sagen fra å fylle opp med materiale, slik at brukeren kan fullføre en jobb uten pause for å rengjøre verktøyet.


- Saks for skjæring av papir eller andre lette materialer som automatisk dukker tilbake til åpen stilling når den ikke brukes.


- Sprung verktøy er nyttig for å redusere hånd tretthet, særlig i saks hvor brukeren kan åpne og lukke verktøyet mange ganger

å gjøre flere kutt på rad.


- En syl er et verktøy som kan benyttes til å opprette eller forstørre hull ved punktering materialer som skinn eller lerret.


- De kan også brukes til å starte trappetrinn for jakt stands.


- Tråden sløyfe kan brukes for å sy materialer sammen når det er nødvendig.


- En presis måle guide for å bestemme lengden på inches eller centimeter, opp til 8 inches eller 19 centimeter.


- En spak / punsj stil verktøy for å bistå i å åpne hermetikk, perfekt for camping eller i overlevelse situasjoner.


- Bladet på dette verktøyet har blitt malt på en slik måte at det presser klippemetall inn i felgen, holde skarpe kanter fra kutte brukeren så den kan håndteres.


- En 420HC rustfritt stål verktøy med en krysser mønster som danner en ru overflate for brukeren til fil eller jevnes både tre og metall overflater.


- Filen mønster på Leatherman filer er forlenget til enden av filen, så vel som nedover på siden for å gi en fil stoke og / eller en mer presis fil kant.


- Et rustfritt stål blank belagt med førsteklasses syntetisk diamant partikler som skaper en ru overflate som kan brukes til å skjerpe hardt stål blad med mye mer presisjon enn tre / metall filer.


- Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å bytte ut Leatherman og universelt T-tange verktøy av samme lengde for bestemte jobber, utvide funksjonaliteten til multi-verktøyet.


- The Blade Exchanger låser verktøy på plass for sikkerheten under bruk.


- Denne driveren sporet innehar noen av de i full størrelse Leatherman verktøy biter på plass og gjør det mulig for brukeren å bytte bits for ulike jobber.


- Ikke beregnet for øyeglasset skrutrekker.


- En flat skrutrekker etterbehandles fra 420HC rustfritt stål, beregnet for bruk på større sporskruer.


- En flat skrutrekker etterbehandles fra 420HC rustfritt stål, beregnet for bruk på små sporskruer.Spesifikasjoner:


- Primær Blade Lengde: 3,1 i | 7,87 cm


- Lukket Lengde: 4,5 in | 11,5 cm


- Vekt: 12,5 oz | 335 g


- En forbedret, høyt karbon (HC) form av 420 rustfritt stål, som fungerer godt med høy produksjon verktøy.


- 420HCs styrke er optimalisert i Leatherman multi-verktøy ved varmebehandling.


- Svart oksid er et pulver-baserte metal belegg.


- Ideell for situasjoner der å gi bort en posisjon vil være kostbart, er det mye brukt av det militære for sin effektivitet i å redusere

gjenskinn og refleksjon.


Alle utendørs produktene i kategorien Verktøy og kniver har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos trekkinn kan du finne en full katalog over Camping produkter fra Leatherman. Prisene på Leatherman Surge Molle Sheath er 140.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Leatherman Surge Molle Sheath

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp fornøyd

-

Multiverktøyet fra Latherman (Surge Black) er en original jeg var skeptisk til å begynne med fordi idealo var bare 1,5 stjerner, men kvaliteten er ok. Den ytre emballasjen er dessverre bare en plastfilm slik vi kjenner den fra Kina men de indre boksene var uskadet. Frakt fra Spania men alt ordnet seg sjanger igjen

Perfekt !

-

Mottatt i går, gjennomsnittlig leveringstid for Bretagne, det forlater Spania for å gå til Lile, gå tilbake til Rennes og gå opp til Brest, ikke veldig grønt alt det ... men produktet er perfekt på betingelse av å akseptere vekten og ideelt sett å bære det på beltet har saken forskjellige innstillinger som sådan. Den er derfor robust, manøvrerbar siden den ene hånden bruker visse verktøy og er komplett med sine forskjellige skrutrekkere, hvorav noen kan suppleres med et sett med biter, for eksempel sager ... Avslutningsvis; ettersom produktet er tro mot beskrivelsen laget av Trekkinn, anbefaler jeg dette produktet og dette nettstedet.

Den beste noensinne, den har ingen sammenligning

-

Kaliper nå kjent, best i alt, eksepsjonell, super rask frakt, mulighet til å følge sporing og veldig rask assistanse i svarene, virkelig super anbefalt.

Leatherman kommer

-

Leveransen var rask. Inkludert i esken kommer posen, et normalt sandpapir / diamant og et sagblad, begge med en T-formet ende. Jeg fikk multifunksjonen riktig oljet og knivene veldig skarpe.

!

-

Fantastisk produkt

Av høyeste kvalitet

-

Kjøpte Surge for å erstatte min gamle Leatherman Blast. Definitivt en oppgradering og fornøyd med det så langt. Den ene hånden åpningen av de to hovedbladene er flott og så mye lettere nå. Å bytte ut sagbladet til filen er et godt tillegg også, så nå kan jeg bare bestille et nytt sagblad hvis det blir skadet eller sløvt. Jeg er fortsatt for å få alt tilbehør, da det bare leveres med en reversibel bit som er de vanligste skruehodene, den flate skruen og korsskruen. Ville ha vært fint å ha et skinnveske levert, men det som kommer med, virker ganske robust og bør vare. Til slutt er den svarte finishen stor, hvor holdbar den er, jeg vet ikke ennå, men likevel, det er et flott utseende, så vel som fungerende multi-verktøy. Vil jeg anbefale dette? Mest definitivt, og dette var den beste avtalen på trekkin langt. Leveringstiden var veldig bra også, så jeg tror jeg skal shoppe her igjen.

Surge

-

Super sterk og solid kniv !!

Alright, jeg recommeded dette

-

Som alltid med Leat kvalitet, komfort og lengre levetid venter på deg. Oppmerksomheten jeg fikk produkt "fyller" av olje i, jeg hadde svart hånd! En essuiyage med en klut på det sterkeste før første gangs bruk. rask levering

Veldig bra

-

Veldig rask levering !!! Tusen takk !!!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up