up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Led lenser
360

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

Led lenser T7.2

plus
  • 360Led lenser T7.2
  • Play videoLed lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2
  • Led lenser T7.2

Led Lenser T7.2

Produktbeskrivelse Led lenser T7.2

LED LENSER ® T7 er en milepæl i vår virksomhetshistorie. Denne lommelykten gir tre-trinns bryter vårt nyutviklede og patenterte Advanced Focus System.

Med en lengde på 130 mm og en vekt på 175 g er LED LENSER ® T7.2 den lette mesteren med imponerende lysstyrke: opptil 320 lumen * som blir natt til dag. Modellen er essensen av vårt arbeid som lysartister.

Ny LED-brikke

Vi har testet nye og kraftige LED-brikker i hele serien for å bruke i hvert tilfelle modellen er mer passende.


Linse reflektor beregnet på nytt

Det reflekterende objektivet er hjørnesteinen i vårt patenterte Advanced Focus System. Dette objektivet har blitt beregnet på nytt, og i mange modeller, til og med økt diameteren. Som et resultat ble det oppnådd en mer homogen lysprojeksjon og optimalisert distribusjon av lys


Økt lyseffekt

Takket være det optimaliserte samspillet mellom linsen og den nye LED-brikken kan vi få et enormt lysutbytte. Sammenlignet med konvensjonelle refleksspeil, er refleksjon av vårt innovative objektiv betydelig mer effektivt.


TEKNISKE DATA:

LED 1 x Cree

Lengde: 130 mm

Vekt: 175 gr.

Lysstrøm: 320 | 250 | 40 lumen *

Område: 260 | 220 | 100 meter *

Batterilevetid: 2 | 4 | 50 timer **

Batterier: 4 x AAA

Energitank: 7.2 Wh

Bryter: dynamisk bryter

Produktinnhold: 1 sett med batterier, håndstropp, veske, snapkrok


Dra nytte av våre tilbud på Led lenser T7.2. I vår nett utendørs butikk, hos trekkinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste utendørs utstyret. Du kan også besøke andre utendørs kategorier og finne produkter av merket Led lenser til den beste prisen.

Spesifikasjoner Led lenser T7.2

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Led lenser t7.2 blitslys

-

Dette er andre Led Lenser T7.2. Det som imponerer meg mest om dette produktet er dets overlegne optikk som kan justeres med én hånd fra en flom til et sted. Samlet sett har produktet også en robust følelse, og den praktiske bæreposen er veldig nyttig for å feste den til beltet.

Rask levering og godt produkt

-

rask levering og godt produkt

Led lanser t7.2

-

Veldig bra produkt og rask levering.

Ledlenser t7.2

-

Utvalget av strålen er en virkelig god avstand, og på grunn av sin størrelse det passer perfekt på et belte. Det er lett å bruke og lysstyrken er veldig bra.

Led lenser t7.2

-

Elementet kom utstyrt med 4 AAA-batterier, men etter å sette dem inn i lommelykten det ikke fungerte. Jeg sjekket ut batteriene og de hadde lav spenning. Etter å kjøpe og bruke nye batterier lyset fungerer som normalt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up