up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lorpen

Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec

Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec

Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec

Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec

plus
  • Play videoLorpen Sokker Trekking Expedition Polartec
  • Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec
  • Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec
  • Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec
  • Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec

Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec

Produktbeskrivelse Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec

Dette er vårt arbeid hester. Sokk som er så populære, at vi ikke tør endre et sting. Pålitelige, holdbare og så behagelig som noe vi gjør, vil vår Classic linje med sokker aldri skuffe deg. Funksjoner: - Cushion, Full Heavy - Høyde, Over Calf - Innhold, Polartec powerstretch, Primaloft en Isolasjon

Kommer du til å kjøpe Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec? Alle produktene fra Lorpen har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec og motta den innen få dager. Vårt mål hos trekkinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av utendørs utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Lorpen Sokker Trekking Expedition Polartec

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Sokken ser ekstremt varm ut, slites veldig godt på foten. komfortabel.

Gode sokker

-

Kvalitetssokker som går veldig bra i minusgrader, de er veldig behagelige, tærne forblir veldig varme, et godt merke som jeg ikke kjente, og som har overrasket meg for godt, jeg vil helt sikkert gjenta

Veldig varmt

-

Sokker veldig varme og komfortable .... testet i ekstreme temperaturer og jeg har ikke lagt merke til kulde ..... anbefaling !! en størrelse mindre enn vanlig siden det er en stor smule ... sokkene er litt fete å bruke med litt trange støvler ....

Tilbakekalling

-

Veldig fornøyd med produktet. God passform, myk tannkjøtt, behagelig, varm. Jeg anbefaler både produktet og butikken.

De kan forbedres

-

The. Sokkene i seg selv er varme og tørre. De er formet og de flate kostymer er avgjørende for å være komfortable. Når den er gyldig for 3 samme størrelser, kan det være at når de legges i støvlene, beveger de seg bakover, med tilhørende rynke av materiale. Jeg bruker dem til å være nesten statiske fordi for lange marsjer tror jeg ikke de er mest praktiske. Den egentlig forbedringen er sømmen til den øvre elastikken som passer over tvillinget. Det er ikke flatt som resten av sokken, for tykk og ender opp med å grave inn i huden og gir et dypt merke. Ellers er de gode. Kjøp to og jeg kommer tilbake et par.

Av de beste

-

Varm, pustende og godt justert ..

Lorpen trekking ekspedisjon polartec eu 35-37

-

Jeg kjøpte den for min søster. Perfekt pustende, fjerner fuktighet og holder på varmen. Anatomisk kutt for venstre og høyre feetIts. Dens ganske kule ting!

Gode ​​ekspedisjons sokker

-

Varme og god passform

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up