`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Produktbeskrivelse Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - det multitaliserte fottøyet som har fått en kultstatus. Selv etter to tiår med bevist bruk har denne klassiske versjonen av multifunksjonelle støvler fortsatt et friskt utseende og tilbyr det aller beste innen gang- og bærekomfort. Den stabile konstruksjonen i øvre og såle gir god stabilitet og støtte, funksjoner som gjør det til det perfekte valget for et stort antall bruksområder. Uansett om du trenger fottøy til din aktive hverdag eller for spontane fotturer på preparerte løyper - RENEGADE GTX® MID er din perfekte følgesvenn.


spesifikasjoner:

LOWA-indeks: 4 / All Terrain Classic
Øvre: nubuck
Fôr: GORE TEX®®
Såle: Vibram® Evo
Vekt: 1110 g / par (UK 8)

Vibram® Alp Trac® Ice:
velprøvd Vibram-teknologi for optimal sklisikkerhet
multifunksjonell slitebanedesign for fotturer på de bredeste terrengvariantene
slående slitebaneprofil for økt sikkerhet under nedstigningen


Teknologi:

GORE TEX®® Fôr:
Garantert værbeskyttelse, selv i øsende regn og kraftig snø: Den innovative GORE TEX®®-teknologien gir optimal vanntett beskyttelse og pusteevne.

Vibram:
I mange år nå har Vibram® vært markedsledende for antislip og holdbare skosåler. Kjennetegnskvalitetene til Vibram® såler inkluderer den eksepsjonelle støtten de gir på de bredeste terrengtyper og den optimale slitestyrken som gummiblandingen skaper.

Støtteramme:
I form av LOWA MONOWRAP®-rammen støtter mellomsålen foten på de stedene som er utsatt for stor belastning. Den eneste designen er bare litt hevet.

Dobbelt injeksjon:
For å gi optimal demping og forbedre komforten, er skosålen festet til den øvre i en kompleks injeksjonsstøping, noe som betyr at den øvre skoen er plassert i en spesialdesignet form. Skjemaet er fylt med flere lag av et PU-skummet materiale. Dette skaper sålen og føyer den direkte til den øvre.

Hard stabilisator:
For å stabilisere sålene til direkte sprayet LOWA-fottøy, er et fast nylonleddstabiliserende element blitt integrert i sålen. Som et resultat er støvlene perfekte for mer utfordrende utendørsbruk.

S Leisten (schmal):
I en S siste er forfoten området mindre enn det samme området i en normal sist. Ballområdet er redusert for dette formålet.

W Leisten (weit):
I en W siste er forfoten området bredere enn det samme området i en normal sist. Kuleområdet er forstørret for dette formålet.
Kjøp din Lowa Renegade Goretex Mid til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, trekkinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herresko til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Lowa Renegade Goretex Mid. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Lowa Renegade Goretex Mid

Funksjoner
Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Kundeomtaler og spørsmål (56)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Lowa frafald

-

Flott par sko og utmerket kvalitet!

Såle + farge

-

Han hadde noen få renegader i årevis, veldig fornøyd med produktet, men sålen tok av over natten (dårlig vedlikehold?). Jeg har kjøpt den samme modellen igjen, men i år. Fargen skilte seg noe fra bildene, mørkere.

Perfekt

-

Anbefaler sterkt

不錯 的 靴子 lowa renegade

-

我 20200429 收到 了 這 雙鞋, 尺寸 剛好, 試穿 舒適.

Renegade

-

Het er de beste skoene som ble forkaste. Dette er det andre paret En ekte angrep.

Flott produkt!

-

Jeg mottok skoene for et par dager siden, dette er andre gang jeg kjøper Lowa Renegade-skoene. De er flotte for å vandre gjennom våte overflater, og de har et godt grep selv om gjørme og vann.

Utførelsen falt betydelig

-

To ganger bestilte jeg disse støvlene i 41 størrelser og hver ende opp med en produksjonsfeil - nemlig asymmetriske støvler - ett par hadde forskjellige tær i fullstendighet (dette var også synlig visuelt, siden materialstykkene var forskjellige i størrelse), det andre paret hadde en feilformet såle på venstre bagasjerom - bagasjeromsaksen som om den falt innover, mens akselen til høyre bagasjerom er strengt vertikal (som den skal være). For begge ordrene kommer jeg tilbake med bilder av mangler.

Lette hansker

-

Hyggelig på huden, lette hansker ved en temperatur på 0 +/- 5 grader celsius. Størrelse S når det gjelder omkrets nærmet seg, men fingrene er korte i 5-10 mm.

Lowa renegade goretex midten

-

Dette er mitt andre par, jeg serverte de første 5 årene, så jeg vil ta mer.

Lowa er bra

-

Det er en god sko som er perfekt for føttene og ikke glir lett. Det er jo bra!

Utmerket

-

Utmerket kvalitet og pris, veldig rask frakt, anbefales på det sterkeste

Fine støvler

-

Utmerket kvalitet og pris, veldig rask frakt, anbefales på det sterkeste

Gjenta renegade kunde

-

Dette er mitt andre sett med Renegades, etter 6 år med mitt første sett, og først etter en ryggsekkstur gjennom lavafelt forårsaket en utblåsning av tå i gummitåen. Dette er de beste passende og mest komfortable turskoene på markedet.

非常 實用 的 登山 鞋

-

楦 頭 較寬 適合 亞洲人 腳 型, 舒適 度 不錯, 防水 性 佳

Veldig bra kjøp

-

Støvler av ypperlig kvalitet. Dette er mitt andre par, veldig behagelig, men raskere enn forventet slitasje av det første paret Rask levering

Flotte sko

-

utmerket sko, robust, men samtidig lett. utmerket grep på bakken.

Bruk hæl lowa renegade

-

Veldig komfortable sko, men begrenset levetid: 1. par: 2 utganger på 1000 og 1700 km eller 2700 km, men mer hæl ... 2. par: 1 utgang på 1400 km og mer hæl! Er dette normalt?

Lowa renagade

-

Flott støvler flott pris god service jeg vil definitivt anbefale dere til vennene mine.

Produktet er trygt ankommet

-

Ekte produkt god kvalitet

Beste av det beste! lowa renegade

-

5-stjerners for komfort, lettvekt, vanntett! Leveres i tide og enda bedre var prisen ikke kan klage i det hele tatt. Absolutt anbefale til alle, pluss anbefalt til meg av venner i militæret!

Glad med støvlene.

-

Lysere enn jeg ventet (flott), komfortabel og en god pris.

Fine sko

-

Komfortabelt, alt er bra, veldig bra!

En stor støvler!

-

Dette er mitt andre par. Jeg har prøvd andre merker, men de passer ikke akkurat slik Lowe støvlene gjør. Og de er komfortable. Ja, jeg anbefaler dem, veldig mye så. En kvalitet støvel levert alle til Calgary, takk. Jeg vil definitivt handle her igjen. Takk skal du ha.

Skoene er flotte! jeg elsker stilen

-

Jeg trenger mindre størrelse. Hva må jeg gjøre?

Komfortable og motstandsdyktige sko

-

Utmerkede trekkingsko, behagelig og motstandsdyktig, men fremfor alt veldig vanntett og varmt!

Geat sko

-

flotte sko. levert til tiden

Lowa renegade

-

å ha brukt lowa før det var flott å få et annet par og se at de fortsatt har samme standard og kvalitet. pluss her er australia de er to ganger prisen, så å få et par gjennom trekkinn til en rimelig pris gjorde det verdt. nå er jeg ganske garantert å ikke se noen andre ha på seg de samme skoene som meg på de australske fjellene :) 5 stjerner for skoene og trekkinn

Veldig bra kjøp

-

Leveres innen fristen med ingenting å peke på. Flott produkt. Jeg anbefaler deg.

Iowa etter hirse

-

Veldig bra shoes'good Hook For en 43 ta 43.5 eller 44 hvis tykkere sokker. For å se bruken, men veldig fornøyd med mitt kjøp

Lowa renegade goretex midt

-

Flott oppstart! En veldig stiv oppstart, men samtidig veldig behagelig. Jeg bruker dem hver dag for jobb. Jeg anbefaler denne støvelen!

God shopping opplevelse

-

Gode ​​støvler og rask levering, det var en fin shopping opplevelse.

God shopping opplevelse

-

God pris og rask leveringstjeneste.

Støvlene er veldig god kvalitet

-

Jeg elsker disse turskoene. De er svært komfortable og beskytter på steinete stier.

Veldig behagelig, anbefaler.

-

Jeg elsker disse turskoene. De er svært komfortable og beskytter på steinete stier.

Høy kvalitet vandre støvler, bang for pengene

-

Fantastisk kvalitet Vandring Boot, Super rask levering. Udelukkende shopping her igjen

God og komfortabel

-

Se mange gode kommentarer til LOWA Renegade støvler og jeg vet hvorfor det er så mange positive tilbakemeldinger nå! Ingen pause i tid for nye støvler!

Utmerket

-

Dette er de beste støvlene på markedet, og jeg har prøvd mange alternativer. De er stort sett lær overdeler slik at de bryter inn og passe føttene som en hanske i et par uker.

Flott

-

Skjegg fra dag ett. Jeg har bare hatt dem noen uker så langt, så jeg får se hvordan de varer. Dimensjonering som forventet, kanskje litt på bred side ved tærne, men jeg finner det behagelig, så jeg er veldig glad.

Kjøper pass opp!

-

flotte støvler, men kjøp dem ikke fra dette nettstedet. rabatten er ikke verdt bryet og vil ende opp med å koste deg mer i frakt og returnere feil produkt. Dette selskapet er et mareritt og bør unngås. Jeg har sett mange ulykkelige vurderinger av tjenesten eller mangelen på. Google dette selskapet før du kjøper, og du vil bli glad du gjorde. Deretter kan du kjøpe de produktene du trenger fra et anerkjent selskap.

Lowa støvler

-

Godt produkt. Kom i tide. God service fra TREKKINN!

Komfort

-

mottatt i tide, komfort og letthet, en tur før d'attaquer GR20 og et varsel etter turen !!! spesielt velge en god krem ​​opprettholdes; en god pris / kvalitet forholdet

Trusty selger utmerket produkt

-

Godt produkt, mottatt element innen spesifisert tidsramme også. Vil definitivt kjøpe fra denne nettsiden igjen.

Lime

-

Komfortable sko. Men han gjorde dem flere ganger skli på steinene. Siste skid endte med kollaps og forvridning av skulderen. Boots skylder dette 3-timers kamp med smerter fordi på min egen jeg måtte gå ned stien med hengende hånd. Ett ord av råd mot. Sko god tur langs Krupówki i andre tilfeller føre du minst venter det.

Fornøyd

-

Godt produkt, god service

Lowa løper mid

-

LOWA støvler har vært mitt valg for komfort siden jeg oppdaget dem for noen år siden. De er holdbare til elementene og gir trekkraft jeg trenger for stier. Så glad for å ha funnet et selskap som gir komfort og beskyttelse i sine fjellsko.

Lowa renegade boots

-

Awesome par støvler uten å bryte med dem. Bruk dem hele tiden. Beste støvlene jeg noen gang brukt. Meget god pris

Bra de

-

Det er min første gang å ha Lowa. Kan ikke vente med å bruke den til fotturer.

En veldig god handleopplevelse

-

Lowe fotturer prisen for å kjøpe meget gunstig! Veldig behagelig å ha på seg!

Lowa mid gtx

-

En fantastisk verdi, for en billig penge. Bestilte 02/20/17, og kom i Colorado på 03/02/17. En god levering, for en oversjøisk ordre. Passer perfekt i splitter nye Lowas.

Utmerket

-

Sko er behagelig å ha på. Valuta for pengene

Lykkelig

-

Verdi for pengene som det er mer kostbart i mitt land. Føles bra i mine støvler =) Takk Trekkinn = D

Utmerket

-

Støvlene kom perfekt. Disse er de eneste støvlene kjæresten min bærer på jobb hver dag, og de holder seg så godt. Komfort, utseende, alt om dem er stor. Han vil anbefale til alle som er på beina hele dagen og som kan arbeide i ulike værforhold.

Positivt overrasket

-

Etter noen titalls kilometer reiste jeg er helt fornøyd, jeg drar til 1700km og jeg håper det vil vare.

Fantastisk

-

Disse støvlene er absolutt perfeksjon, det siste paret jeg hadde varte i seks år, og jeg har ingen tvil om disse vil også. Vanntett, stilfull, men ikke for prangende, og du kan kjøre i dem. Jeg bruker en menns amerikansk størrelse 12 og jeg bestilte en 12,5 og de passer perfekt.

Lowa støvler

-

Elsker Lowa. Siste par varte 11 år før såle endelig splittet. Jeg er håper på det samme ut av de nye. Så langt er de enda mer komfortabel enn den siste paret.

Gode sko

-

Veldig gode sko, god pris! Takk

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk