`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Produktbeskrivelse Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - det multitalentede fottøyet som har fått en kultstatus. Selv etter to tiår med bevist bruk, har denne klassiske versjonen av multifunksjonelle støvler fortsatt et friskt utseende, og tilbyr det aller beste innen å gå og ha på seg komfort. Den stabile øvre og såle design gir god stabilitet og støtte, funksjoner som gjør det til det perfekte valget for et stort antall bruksområder. Uansett om du trenger fottøy for ditt aktive hverdagsliv eller for spontane fotturer på preparerte løyper - RENEGADE GTX® MID Ws er din perfekte følgesvenn.

spesifikasjoner:

LOWA Indeks: 4 / All Terrain Classic

Øvre: nubuck

Foring: GORE TEX®

Sole: Vibram® Evo

Vekt: 880 g / par

Teknologi:

Vibram® Evo:

bevist Vibram-teknologi for optimal slipmotstand

multifunksjonelt slitebaneoppsett for fotturer på de bredeste varianter av terreng

slående mønsterprofil for økt sikkerhet under nedstigninger

GORE TEX® Fôr: Garantert værbeskyttelse, selv i regn og tung snø: Den innovative GORE TEX®-teknologien gir optimal vanntett beskyttelse og åndbarhet

Vibram®: I mange år har Vibram® vært markedsleder for anti slip og slitesterke skosåler. Vibram®-sålens kjennemerkekvaliteter inkluderer den eksepsjonelle støtten de gir på de bredeste typer terreng og den optimale slitestyrken som oppstår av gummiblandingen.

S Leisten (schmal): I en S siste er forfootområdet mindre enn det samme området i en vanlig siste. Boldområdet er redusert for dette formålet.

W Leisten (weit): I en W sist er forfootområdet bredere enn det samme området i en vanlig siste. Boldområdet er forstørret til dette formålet.

Støtteramme: I form av LOWA MONOWRAP®-rammen støtter midtsålen foten på de stedene som er utsatt for stor stress. Det eneste designet er bare litt hevet

Dobbel innsprøytning: For å gi optimal støping og bedre komfort, er skoens såle festet til øvre i en kompleks injeksjonsprosessprosess, og betyr at øvre sko er plassert i en spesialdesignet form. Skjemaet er fylt med flere lag av et PU-skummet materiale. Dette skaper sålen og kobles direkte til den øverste

Hardstabilisator: For å stabilisere sålene av direkte sprayet LOWA-fottøy, har et fast nylonfeste stabiliserende element blitt integrert i sålen. Som et resultat er støvlene perfekt for mer utfordrende utendørs bruk.


Ikke vent lenger og kjøp Lowa Renegade Goretex Mid med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til trekkinn kan du finne andre Støvler produkter i kategorien Damesko som kan supplere din bestilling. Kjøp Lowa Renegade Goretex Mid og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Støvler tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Lowa Renegade Goretex Mid

Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flotte sko

-

Jeg bestilte Lowa Renegade til min kone, hun synes støvlene er en perfekt balanse av komfort og lett vekt, uten å ofre seigheten. Hun er veldig fornøyd med valget sitt, det er et godt kjøp.

Perfekt

-

Pakken kom på veldig rask tid, ingen skade! På tide å glede seg over fotturer med den nye Lowa!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk