`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lowa

Lowa Renegade Goretex Mid

  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid
  • Lowa Renegade Goretex Mid

Lowa Renegade Goretex Mid

Produktbeskrivelse Lowa Renegade Goretex Mid

RENEGADE GTX® MID - det multitalentede fottøyet som har fått en kultstatus. Selv etter to tiår med bevist bruk, har denne klassiske versjonen av multifunksjonelle støvler fortsatt et friskt utseende, og tilbyr det aller beste innen å gå og ha på seg komfort. Den stabile øvre og såle design gir god stabilitet og støtte, funksjoner som gjør det til det perfekte valget for et stort antall bruksområder. Uansett om du trenger fottøy for ditt aktive hverdagsliv eller for spontane fotturer på preparerte løyper - RENEGADE GTX® MID Ws er din perfekte følgesvenn.

spesifikasjoner:

LOWA Indeks: 4 / All Terrain Classic

Øvre: nubuck

Foring: GORE TEX®

Sole: Vibram® Evo

Vekt: 1110 g / par

Teknologi:

Vibram® Evo:

bevist Vibram-teknologi for optimal slipmotstand

multifunksjonelt slitebaneoppsett for fotturer på de bredeste varianter av terreng

slående mønsterprofil for økt sikkerhet under nedstigninger

GORE TEX® Fôr: Garantert værbeskyttelse, selv i regn og tung snø: Den innovative GORE TEX®-teknologien gir optimal vanntett beskyttelse og åndbarhet

Vibram®: I mange år har Vibram® vært markedsleder for anti slip og slitesterke skosåler. Vibram®-sålens kjennemerkekvaliteter inkluderer den eksepsjonelle støtten de gir på de bredeste typer terreng og den optimale slitestyrken som oppstår av gummiblandingen.

S Leisten (schmal): I en S siste er forfootområdet mindre enn det samme området i en vanlig siste. Boldområdet er redusert for dette formålet.

W Leisten (weit): I en W sist er forfootområdet bredere enn det samme området i en vanlig siste. Boldområdet er forstørret til dette formålet.

Støtteramme: I form av LOWA MONOWRAP®-rammen støtter midtsålen foten på de stedene som er utsatt for stor stress. Det eneste designet er bare litt hevet

Dobbel innsprøytning: For å gi optimal støping og bedre komfort, er skoens såle festet til øvre i en kompleks injeksjonsprosessprosess, og betyr at øvre sko er plassert i en spesialdesignet form. Skjemaet er fylt med flere lag av et PU-skummet materiale. Dette skaper sålen og kobles direkte til den øverste

Hardstabilisator: For å stabilisere sålene av direkte sprayet LOWA-fottøy, har et fast nylonfeste stabiliserende element blitt integrert i sålen. Som et resultat er støvlene perfekt for mer utfordrende utendørs bruk.


Ikke vent lenger og kjøp Lowa Renegade Goretex Mid. For annen informasjon om egenskapene til Lowa Renegade Goretex Mid kan du komme i kontakt med trekkinn gjennom vår kontakt side. trekkinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herresko for utendørs og annen fritidsaktivitet . Vår Herresko vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Støvler artikler.

Spesifikasjoner Lowa Renegade Goretex Mid

Skjønn
Funksjoner
Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Lowa Renegade Goretex Mid

Kundeomtaler og spørsmål (28)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flink

-

flink

Beste pris tilgjengelig.

-

Flott støvel, selv om den er litt tettsittende for foten min, trenger å bryte inn litt, men burde ha undersøkt litt mer, da det ikke er bred passform som hadde vært bedre. Akkurat det jeg bestilte så kan ikke klage takk. Levering tok mye lenger tid enn oppgitt, men på grunn av COVID tror jeg det var å forvente.

Robust og behagelig

-

Prøv disse avstøvlene på rett etter mottatt, etter en times gange har det absolutt ingen problemer. Yttersålen er solid, og innersålen er behagelig, fantastisk.

Flotte støvler og fantastisk service

-

Fantastisk rask levering av disse flotte lowa støvlene. Jeg har mange par lowa foot ware, og disse er laget til de fantastiske standardene som lowa produserer. Nydelig passform rett fra esken og ser fantastisk ut i blå og honningfargen veldig smart komfortabel og veldig høy kvalitet konstruksjon Veldig fornøyd med støvlene og servicen fra trekkinn, jeg vil bestille fra dette selskapet igjen i fremtiden

Lowa frafald

-

試 穿過 尺寸 很 剛好 而且 很 舒適

Lowa renegade gorotex mid express

-

om produktet:, det er mitt fjerde sett! generell kvalitet oversatt til: komfort, letthet og holdbarhet under produksjonen, jeg vil ikke ha en til!

De beste støvlene jeg noensinne har kjøpt

-

Beste støvlene jeg noensinne har kjøpt

Lowa frafald

-

Flott par sko og utmerket kvalitet!

Såle + farge

-

Han hadde noen få renegader i årevis, veldig fornøyd med produktet, men sålen tok av over natten (dårlig vedlikehold?). Jeg har kjøpt den samme modellen igjen, men i år. Fargen skilte seg noe fra bildene, mørkere.

Perfekt

-

Anbefaler sterkt

不錯 的 靴子 lowa renegade

-

我 20200429 收到 了 這 雙鞋, 尺寸 剛好, 試穿 舒適.

Renegade

-

Het er de beste skoene som ble forkaste. Dette er det andre paret En ekte angrep.

Flott produkt!

-

Jeg mottok skoene for et par dager siden, dette er andre gang jeg kjøper Lowa Renegade-skoene. De er flotte for å vandre gjennom våte overflater, og de har et godt grep selv om gjørme og vann.

Utførelsen falt betydelig

-

To ganger bestilte jeg disse støvlene i 41 størrelser og hver ende opp med en produksjonsfeil - nemlig asymmetriske støvler - ett par hadde forskjellige tær i fullstendighet (dette var også synlig visuelt, siden materialstykkene var forskjellige i størrelse), det andre paret hadde en feilformet såle på venstre bagasjerom - bagasjeromsaksen som om den falt innover, mens akselen til høyre bagasjerom er strengt vertikal (som den skal være). For begge ordrene kommer jeg tilbake med bilder av mangler.

Lette hansker

-

Hyggelig på huden, lette hansker ved en temperatur på 0 +/- 5 grader celsius. Størrelse S når det gjelder omkrets nærmet seg, men fingrene er korte i 5-10 mm.

Lowa renegade goretex midten

-

Dette er mitt andre par, jeg serverte de første 5 årene, så jeg vil ta mer.

Lowa er bra

-

Det er en god sko som er perfekt for føttene og ikke glir lett. Det er jo bra!

Utmerket

-

Utmerket kvalitet og pris, veldig rask frakt, anbefales på det sterkeste

Fine støvler

-

Utmerket kvalitet og pris, veldig rask frakt, anbefales på det sterkeste

Gjenta renegade kunde

-

Dette er mitt andre sett med Renegades, etter 6 år med mitt første sett, og først etter en ryggsekkstur gjennom lavafelt forårsaket en utblåsning av tå i gummitåen. Dette er de beste passende og mest komfortable turskoene på markedet.

Produktet er trygt ankommet

-

Ekte produkt god kvalitet

Glad med støvlene.

-

Lysere enn jeg ventet (flott), komfortabel og en god pris.

Komfortable og motstandsdyktige sko

-

Utmerkede trekkingsko, behagelig og motstandsdyktig, men fremfor alt veldig vanntett og varmt!

Støvlene er veldig god kvalitet

-

Jeg elsker disse turskoene. De er svært komfortable og beskytter på steinete stier.

God og komfortabel

-

Se mange gode kommentarer til LOWA Renegade støvler og jeg vet hvorfor det er så mange positive tilbakemeldinger nå! Ingen pause i tid for nye støvler!

Lowa løper mid

-

LOWA støvler har vært mitt valg for komfort siden jeg oppdaget dem for noen år siden. De er holdbare til elementene og gir trekkraft jeg trenger for stier. Så glad for å ha funnet et selskap som gir komfort og beskyttelse i sine fjellsko.

Utmerket

-

Støvlene kom perfekt. Disse er de eneste støvlene kjæresten min bærer på jobb hver dag, og de holder seg så godt. Komfort, utseende, alt om dem er stor. Han vil anbefale til alle som er på beina hele dagen og som kan arbeide i ulike værforhold.

Fantastisk

-

Disse støvlene er absolutt perfeksjon, det siste paret jeg hadde varte i seks år, og jeg har ingen tvil om disse vil også. Vanntett, stilfull, men ikke for prangende, og du kan kjøre i dem. Jeg bruker en menns amerikansk størrelse 12 og jeg bestilte en 12,5 og de passer perfekt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk