`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mammut

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Produktbeskrivelse Mammut Mercury III Mid Goretex

Beskrivelse

En fantastisk lett tursko som kombinerer mange av funksjonene som en naturelsker ønsker: En fleksibel og grippy vibram® froskegripsål kombinert med en myk EVA kilemidsåle gir grep og gir veldig god dyping. Den indre foringen gir deg behagelig komfort med 3D Memo Foam. Terracare®-skinnet, som er produsert i Tyskland, sikrer stabilitet og vanntetthet. Det integrerte Gore Tex® Performance Comfort-fottøyet sørger for permanent vanntetthet med maksimal pustevne. Den innovative konstruksjonen gjør Mercury III Low GTX Men den ideelle løsningen for en rekke utendørsaktiviteter og værforhold. Bare slip inn og prøv det!

Materialdetaljer

Ytre materiale: terracare® skinn, nubuck skinn / velour lær / softshell materiale

Fôr: Gore Tex® Performance Comfort Fottøy

Sole: Vibram® Frog Grip, med myk EVA kilemidsåle for meget god dyping

Rolling Concept®

Hexagon studs gir veldig godt grep

3D-memo skum

Froskteknologi

tweaked stil

Lett glidende polyamidbåndsløring

Væske Gummibeskyttelse for beskyttelse mot slitasje og skader

terracare® lær laget i Tyskland

Vekt: 420 g (per sko, størrelse 8,5UK)

Myke skalletilbehør

Den behandlede på Mammut-skinnet mykt skalletekst er skospesifikt, slitesterkt og vannavstøtende, uten å miste de gode myke skalletegenskaper (høy pusteevne, vindtett, vannavstøtthet, elastisitet).

3D-memo skum

Høykvalitets polstring av skum, som sikrer en individuell passform og puter foten på brystet, skinnet og ankelen. Skummet har en meget høy elastisitet og gjenopptar sin opprinnelige form selv etter intensiv bruk.

Rolling Concept

Sole konseptet utviklet seg etter ortopediske funn: Reduserer eneste vekt, støtter og demper bestemte fotzoner, optimaliserer naturlig rullende oppførsel og reduserer dermed tretthet og risiko for kinking.

Væske Gummibeskyttelse

Væske påført gummi beskytter mot slitasje og materielle skader.

Froskteknologi

Frog Technology er utviklet i samarbeid med Mammut og Vibram®, og er en eneste profildeteknologi som gir Hexagon cleats maksimal grep på alle overflater. Optimal materialfordeling sikrer maksimal vektbesparelse.


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Mammut Mercury III Mid Goretex unik. Hvis du er interessert i Mammut Mercury III Mid Goretex bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk trekkinn. Vår omfattende Støvler kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte utendørs aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et trekkinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Mammut Mercury III Mid Goretex

Skjønn
Funksjoner
Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Mammut Mercury III Mid Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (14)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fine støvler

-

Nylig begynte jeg å bruke disse skoene. Størrelsen passer veldig godt for føttene mine. De er veldig behagelige å gå. De er flotte sko.

Mammut kvikksølv lll mid

-

Lette støvler av god kvalitet. Komfortabelt for fotturer i Pyreneene. Tydelig og godt lagt nettsted. God kommunikasjon og leveringstjeneste fra leverandør.

Gode tursko

-

De som liker å gå, vil være veldig glade for disse turskoene. En lett og behagelig sko, såle med veldig gode egenskaper. Jeg bestilte skoene større, skostørrelsen min er 43, Mammut 44/23 jeg kjøpte fordi jeg liker å ha tykke strømper! :) Veldig behagelig, og ikke for stor, med blonder kan du enkelt justere om skoen er tett på foten eller løst ønsker. Bare for å bli anbefalt!

Flotte sko

-

Veldig behagelige sko, jeg brukte dem flere ganger i Bieszczady-fjellene om vinteren og de beste skoene jeg hadde. Jeg anbefaler på det sterkeste

Veldig fornøyd med støvlene

-

Jeg ga dem til partneren min. Han har 6 måneder og er veldig fornøyd med dem, de er varme og veldig komfortable, de virker kvalitet, jeg håper de varer lenge. Han bruker dem både daglig og på fjellturer.

Vi comodisimos

-

De er veldig komfortable og beskytter mot regnet, perfekte for en god tur

Veldig fornøyd med dem

-

Jeg kjøpte dem i gave, etter 6 måneders bruk, veldig fornøyd med støvlene, komfortable, vakre og kvalitet.

Utmerket for brede føtter, men ikke vanntett i det hele tatt

-

Jeg kjøpte et par Mercury III Mid GTX Men sko i mai 2019 for en 15-dagers fottur. Etter noen timer med regn badet føttene mine. Umulig å tørke skoene raskt, fuktigheten forblir inne i flere dager, ingen detaljer om lukten. Jeg kom med kommentaren til ettersalgstjenesten til produsenten og tenkte på en produksjonsfeil, siden tetting er et avansert salgsargument. Uten forklaring gikk han videre til en utveksling. Jeg kommer tilbake fra en uke med fotturer med det nye paret. Noen timer med fint regn ble bedre av pseudo-vanntettingen. Det er virkelig synd fordi skoene hans passer meg perfekt. De passer for brede føtter (gir en størrelse over vanlig størrelse), har god demping og tar veldig lett av.

Passer perfekt

-

Mottok pakken raskt, jeg kjøpte den til mannen min, han liker den, perfekt passform.

Mammut kvikksølv iii mid gtx - fint valg

-

Jeg kunne ikke prøve på disse skoene før jeg kjøpte gjennom denne butikken. Jeg valgte størrelsen som assistenten i nettbutikken rådet. Levert til Sibir veldig raskt. Skoene er veldig komfortable til tross for at jeg har en smal fot. Takk til butikken for tjenesten.

Sko

-

Produktet er som det sier at utsendelsen er rask, veldig fornøyd med kjøpet, og jeg anbefaler det

Gode støvler

-

God goretex beskyttelse. På et tidspunkt strammer de, men korrigerer minnet til malen. For tiden vil de ha ca 50 km og for øyeblikket

Fint

-

Godt produkt. Produktet er som sagt.

Boots

-

Veldig fornøyd med produktet, de er flotte støvler, de ble forsinket en dag i leveransen, jeg er fornøyd.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk