`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mammut

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex
  • Mammut Mercury III Mid Goretex

Mammut Mercury III Mid Goretex

Produktbeskrivelse Mammut Mercury III Mid Goretex

Beskrivelse

En fantastisk lett tursko som kombinerer mange av funksjonene som en naturelsker ønsker: En fleksibel og grippy vibram® froskegripsål kombinert med en myk EVA kilemidsåle gir grep og gir veldig god dyping. Den indre foringen gir deg behagelig komfort med 3D Memo Foam. Terracare®-skinnet, som er produsert i Tyskland, sikrer stabilitet og vanntetthet. Det integrerte Gore Tex® Performance Comfort-fottøyet sørger for permanent vanntetthet med maksimal pustevne. Den innovative konstruksjonen gjør Mercury III Low GTX Men den ideelle løsningen for en rekke utendørsaktiviteter og værforhold. Bare slip inn og prøv det!

Materialdetaljer

Ytre materiale: terracare® skinn, nubuck skinn / velour lær / softshell materiale

Fôr: Gore Tex® Performance Comfort Fottøy

Sole: Vibram® Frog Grip, med myk EVA kilemidsåle for meget god dyping

Rolling Concept®

Hexagon studs gir veldig godt grep

3D-memo skum

Froskteknologi

tweaked stil

Lett glidende polyamidbåndsløring

Væske Gummibeskyttelse for beskyttelse mot slitasje og skader

terracare® lær laget i Tyskland

Vekt: 420 g (per sko, størrelse 8,5UK)

Myke skalletilbehør

Den behandlede på Mammut-skinnet mykt skalletekst er skospesifikt, slitesterkt og vannavstøtende, uten å miste de gode myke skalletegenskaper (høy pusteevne, vindtett, vannavstøtthet, elastisitet).

3D-memo skum

Høykvalitets polstring av skum, som sikrer en individuell passform og puter foten på brystet, skinnet og ankelen. Skummet har en meget høy elastisitet og gjenopptar sin opprinnelige form selv etter intensiv bruk.

Rolling Concept

Sole konseptet utviklet seg etter ortopediske funn: Reduserer eneste vekt, støtter og demper bestemte fotzoner, optimaliserer naturlig rullende oppførsel og reduserer dermed tretthet og risiko for kinking.

Væske Gummibeskyttelse

Væske påført gummi beskytter mot slitasje og materielle skader.

Froskteknologi

Frog Technology er utviklet i samarbeid med Mammut og Vibram®, og er en eneste profildeteknologi som gir Hexagon cleats maksimal grep på alle overflater. Optimal materialfordeling sikrer maksimal vektbesparelse.


Hva synes du om å finne Mammut Mercury III Mid Goretex med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår utendørs butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Mammut. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Herresko artikler.

Spesifikasjoner Mammut Mercury III Mid Goretex

Skjønn
Funksjoner
Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Mammut Mercury III Mid Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (40)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Flott service nydelige støvler hadde før fine og komfortable og lette takk igjen

Kvalitet

-

Veldig behagelig og varm

Fine støvler

-

Nylig begynte jeg å bruke disse skoene. Størrelsen passer veldig godt for føttene mine. De er veldig behagelige å gå. De er flotte sko.

Mammot tursko

-

Brukt trekkinn 2 ganger utmerket produkt god service

Rått

-

Fantastiske støvler. Superkomfortabelt og vanntett. Beste vandrestøvler noensinne. Super rask levering fra Trekkinn til den beste prisen! Topp skuff Strålende service Takk.

Total tilfredshet

-

Støvler av utmerket kvalitet, veldig behagelige, gode på glatt underlag. Superrask levering anbefales. Takk

Veldig gode støvler, normal størrelse.

-

Veldig gode støvler, normal størrelse

Flotte mellomstøvler

-

Utmerket sko, god kvalitet og perfekt passform. Jeg anbefaler Trekkinn.

Veldig gode støvler

-

Det er en glede å finne et produkt som oppfyller alle dine forventninger, en god støvel, god kvalitet og det er en glede å gå med dem, jeg anbefaler dem 100%

Mammut kvikksølv lll mid

-

Lette støvler av god kvalitet. Komfortabelt for fotturer i Pyreneene. Tydelig og godt lagt nettsted. God kommunikasjon og leveringstjeneste fra leverandør.

Jeg ankommer i tide og med forventet kvalitet

-

Det er mitt første produkt av dette merket, og hvis det har den kvaliteten jeg forventet. Ja, jeg anbefaler det. Jeg bruker disse støvlene til å gå i skogen, og jobben min som er konstruksjon og som oppfyller begge deler riktig.

Gode tursko

-

De som liker å gå, vil være veldig glade for disse turskoene. En lett og behagelig sko, såle med veldig gode egenskaper. Jeg bestilte skoene større, skostørrelsen min er 43, Mammut 44/23 jeg kjøpte fordi jeg liker å ha tykke strømper! :) Veldig behagelig, og ikke for stor, med blonder kan du enkelt justere om skoen er tett på foten eller løst ønsker. Bare for å bli anbefalt!

Flotte støvler !!

-

flotte støvler..lettvekt og veldig behagelig. passform er litt så liten på den lille siden, og jeg tok en størrelse opp; ikke testet helt ennå, men ser absolutt ut delen!

Støvler

-

Flotte støvler, utmerket passform og ankom innen 4 dager

Veldig fornøyd kjøp

-

flott levering og god skinnkvalitet som mammutsko alltid har, veldig fornøyd med dette kjøpet, anbefaler trekkinn på det sterkeste.

Flotte støvler i mellomvekten

-

Dette er nå mitt tredje par. Jeg holder ett par i Frankrike. en i Montana USA og den andre i Chile

Flotte sko

-

Veldig behagelige sko, jeg brukte dem flere ganger i Bieszczady-fjellene om vinteren og de beste skoene jeg hadde. Jeg anbefaler på det sterkeste

Gode støvler

-

vakre og veldig gode støvler!

Bra, litt stramt på bredden for meg

-

Jeg hadde NorthFace størrelse 42 og jeg fikk disse størrelsene 41 1/3, og i bredden er de litt strammere enn jeg er vant til, men det er ok, jeg ville fått 42 foran (akkurat som med nordoverflaten)

Veldig fornøyd med støvlene

-

Jeg ga dem til partneren min. Han har 6 måneder og er veldig fornøyd med dem, de er varme og veldig komfortable, de virker kvalitet, jeg håper de varer lenge. Han bruker dem både daglig og på fjellturer.

Vi comodisimos

-

De er veldig komfortable og beskytter mot regnet, perfekte for en god tur

Veldig fornøyd med dem

-

Jeg kjøpte dem i gave, etter 6 måneders bruk, veldig fornøyd med støvlene, komfortable, vakre og kvalitet.

Beste sko for føttene mine

-

Du kan ikke få bedre fottøy. Dette er det andre paret jeg har hatt, og er like bra om ikke bedre enn Merrells jeg pleide å ha.

Utmerket for brede føtter, men ikke vanntett i det hele tatt

-

Jeg kjøpte et par Mercury III Mid GTX Men sko i mai 2019 for en 15-dagers fottur. Etter noen timer med regn badet føttene mine. Umulig å tørke skoene raskt, fuktigheten forblir inne i flere dager, ingen detaljer om lukten. Jeg kom med kommentaren til ettersalgstjenesten til produsenten og tenkte på en produksjonsfeil, siden tetting er et avansert salgsargument. Uten forklaring gikk han videre til en utveksling. Jeg kommer tilbake fra en uke med fotturer med det nye paret. Noen timer med fint regn ble bedre av pseudo-vanntettingen. Det er virkelig synd fordi skoene hans passer meg perfekt. De passer for brede føtter (gir en størrelse over vanlig størrelse), har god demping og tar veldig lett av.

Gode støvler

-

Mammut Mercury III Mid Goretex Dette er et par fulle skinnsko. Jeg liker veldig godt dette designet og det ser flott ut. Men for asiater er versjonen relativt liten, så når du velger størrelse, bør du ha en større størrelse, ellers vil den være ubehagelig og for stram å ha på.

Flott støvel

-

Denne støvelen passer veldig bra og gir meg en veldig behagelig følelse mens jeg går. Alltid elsker dette merket!

Passer perfekt

-

Mottok pakken raskt, jeg kjøpte den til mannen min, han liker den, perfekt passform.

Mammut kvikksølv iii mid gtx - fint valg

-

Jeg kunne ikke prøve på disse skoene før jeg kjøpte gjennom denne butikken. Jeg valgte størrelsen som assistenten i nettbutikken rådet. Levert til Sibir veldig raskt. Skoene er veldig komfortable til tross for at jeg har en smal fot. Takk til butikken for tjenesten.

Sko

-

Produktet er som det sier at utsendelsen er rask, veldig fornøyd med kjøpet, og jeg anbefaler det

Perfekt midi!

-

Perfekt midi boot. Det er første gang jeg kjøper en midi som skal brukes ikke bare for korte turer, men også for byen om vinteren. Skoen ser veldig vakker ut og har ikke engang sammenstøt i byen. Et produkt som derfor skal brukes til flere situasjoner, og derfor vil det bli "konsumert" raskt i håp om at det i fremtiden vil forbli tilgjengelig for et nytt kjøp.

Flott oppstart

-

Utmerket produkt, behagelig og estetisk veldig hyggelig. Størrelsen anbefales av det perfekte systemet ... Jeg har en fot 26,5 cm lang og tok en 42 2/3

Støvler

-

Hubby elsker virkelig disse støvlene. Veldig støttende og god trekkraft. Veldig stilig utseende ville definitivt kjøpe igjen.

Perfekt

-

God passform, veldig behagelig og fin utseende. Jeg anbefaler!

Tredje paret!

-

Disse er flotte, lette støvler som er ideelle for fotturer og stier, samt daglig bruk. Veldig behagelig for meg med en ganske bred forfoot. Mitt tredje par og vil fornye igjen når de slites ut.

Vandring oppstart

-

The Mammut Mid er en veldig bra oppstart (som jeg gjør mye på vandring etc ...), størrelsesdiagrammet var et veldig hjelpsomt verktøy for å få riktig størrelse og leveringstiden var kjempefint som det måtte komme langs veien.

Støvler

-

Jeg var veldig glad for å få dem) De er bedre da jeg forventet. Jeg anbefaler det. Takk til trekkinn.com. Jeg var veldig glad for at gutta svarer på min forespørsel med noen problemer, og problemet ble løst veldig fort! Det er flott. Og også min pakke ble levert raskere da den ble gitt i rekkefølge.

Gode støvler

-

God goretex beskyttelse. På et tidspunkt strammer de, men korrigerer minnet til malen. For tiden vil de ha ca 50 km og for øyeblikket

Fint

-

Godt produkt. Produktet er som sagt.

Boots

-

Veldig fornøyd med produktet, de er flotte støvler, de ble forsinket en dag i leveransen, jeg er fornøyd.

Godt produkt

-

Tilfreds med produktet. Størrelsen tilsvarer indikasjonen gitt på siden. Det tok ti dager mer enn det som ble bestemt for å ankomme i Colombia, men forventningene ble møtt. Jeg anbefaler det

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk