`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mammut

Mammut Nordwand 2.1 High

  • Mammut Nordwand 2.1 High
  • Mammut Nordwand 2.1 High

Mammut Nordwand 2.1 High

Produktbeskrivelse Mammut Nordwand 2.1 High

Denne varme 2-i-1-gangstøvlen med en avtagbar indre støvel er den perfekte følgesvenn på fjellturer, isklatring og ekspedisjoner. Den integrerer den forbedrede, patenterte Base Fit 2.0-teknologien med doble hælremmer for perfekt hælstøtte og redusert blæring.

Vanntetting og optimal fuktighetsregulering oppnås ved hjelp av den innovative doble skorsteinventilasjonen og den vanntette glideren. Ytterligere isolasjon er produsert av Thinsulate Ultra-isolasjonen som er integrert i den indre støvelen. Det anerkjente Easy Entry-systemet lar deg sette støvlene på raskt og enkelt, selv når du bruker tykke hansker.

Boa Closure System og PowerStrap er også hanskekompatible og sikrer perfekt grep i alle alpine situasjoner. Den elastiske glideren med en vanntett YKK glidelås gir beskyttelse mot snø, vann og kulde. Den patenterte dobbeltisolerte karbonsålen gir maksimal vektreduksjon, stivhet og maksimal isolasjon. Det finnes også vedleggsløyper for bukser integrert og ekstern gangstenger.

Ideell for:

Blandet og isklatring

Expeditions

Klassisk alpinisme

Egenskaper:

Isolasjon: 35 ° C

Flexindeks: B3 voll steigeisenfest

Siste indeks: Fjellklatring Tech

Vekt for britisk størrelse 8,5 (per par): 2320

Separat InnerBoot

Peisventilasjon

Base Fit 2.0

Boa Closure System

MTR Speed ​​Lace System

Easy Entry System

powerstrap

Vanntett glidelås

Mammutisolert karbonskinne

Høy kutte gummikant

Fullt kjempekompatibel B3

Materiale lær 1:

syntetisk lær

Dette syntetiske skinnet er vanskelig å fortelle bortsett fra ekte nubuck-skinn, bortsett fra at det er lettere og absorberer lite vann.


Med Mammut Nordwand 2.1 High, det garanterer det beste utendørs utstyr. I tillegg til trekkinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din utendørs butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Mammut. Vårt team av utendørs eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Herresko tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Mammut Nordwand 2.1 High

Funksjoner
Høyde støvler
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Mammut Nordwand 2.1 High

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt på is

-

Perfekt passform for et 42 Utmerket forsøk på is og isolasjon fra kulde

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk