`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mammut

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex
  • Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Produktbeskrivelse Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Når tiden er din fiende, er hastigheten din venn. Hastighet i fjellet er ikke bare en bekymring for toppsporter. Spesielt når du klatrer i teknisk krevende terreng,? Fart = sikkerhet? er den gylne regelen. Med Nordwand Light Mid GTX®-mennene har vi utviklet den letteste komplett kompaktklippen i Mammut-serien. En stor elastisk sone i tungen og inngangsområdet kommer sammen med elastisk foring og ytre stoff for å gi økt komfort. Vårt prøvde og testede Mammut Base Fit 2.0®-teknologi med doble hælestropper forhindrer trykkpunkter. I hjertet av det innovative mesterverket er en patentert innersåle med en karbon mellomsåle. I tillegg til at Nordwand Light Mid GTX®-mennene er ekstremt lette, gir det også ekstrem presisjon og et sikkert fotsteg. Hva er mer, for første gang og eksklusivt for Mammut, har MICHELIN® Technical Soles utviklet en fjellklattsåle. MICHELIN® Alpine Lite 3970-sålen overfører gummispesialistene? dekkkompetanse til høyt alpint terreng. Det er opptil 40% lettere enn konvensjonelle såler, har en større klatresone for bedre grep på sideanvendelser og en klart definert slitebane, noe som gjør den ideell til bruk i høyt alpint terreng, om vinteren og på blandede turer.

Egenskaper:

Fordoblet hælremmer sikrer utmerket hælstøtte og blisterforebygging.

Easy Entry System: Lett å sette på og ta av sko. Kan brukes mens du bruker tykke hansker.

Isolert Carbon Innersole®: Patentert, dobbeltisolert karbon innersåle gir maksimal vektreduksjon, samtidig som det gir stivhet og god isolasjon

2 Sone Lacing: Individuell 3 sone snøring. Kan justeres til person og situasjon

Memo skum: Den høye kvalitet tredimensjonale, uendelig justerbare memo skum pute gir en individuell passform rundt hælen. Dette sikrer et høyt nivå av komfort, maksimal hælstøtte og blisterforebygging.

Fôrkort: Fôr- og polstringssystem tar hensyn til de ulike områdene av foten for å sikre mindre svette, mindre kulde og forebygging av trykkpunkter.

Raised gummi rand

Enkel oppløsning

Styret varer

B3 Fullt kjempekompatibel

spesifikasjoner:

Materiale:

Stretch fabric | WB 400 | schoeller® Soft Shell Soles

Michelin® Alpine Lite 3970 | Lys PU kile | Isolert karbon innersåle Fôr

GORE TEX Performance Comfort Fottøy

Vekt: 645g


Kjøp din Mammut Nordwand Light Mid Goretex til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, trekkinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herresko til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Mammut Nordwand Light Mid Goretex. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Mammut Nordwand Light Mid Goretex

Skjønn
Anbefalt bruk
Teknologier
Eneste teknologi
Permeabilitet
Farge

Tecnologias Mammut Nordwand Light Mid Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerkede lette støvler, ta hensyn til passformen

-

Vakre superlette støvler for trekking / rask fjellklatring i alle årstider (de er stegjernkompatible med automatiske stegjern). Innovativ form og teknologier, veldig interessant. Vær oppmerksom på at passformen og planten er ganske bred, spesielt på nivået med den fremre delen av foten. Vurder et halvt tall lavere enn vanlig størrelse.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk