up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Marmot

Marmot Basic Work

Marmot Basic Work

Marmot Basic Work

plus
  • Play videoMarmot Basic Work
  • Marmot Basic Work
  • Marmot Basic Work
  • Marmot Basic Work

Marmot Basic Work

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Marmot Basic Work

Tradisjonell all skinnhanske, foret med DriClime for ekstra komfort.Funksjoner:


- DriClime Bi-Komponent fukttransporterende fôr


- For Puste og utmerket fukttransport


- Falcon Grip


- Leddet for fingerferdighet og Enkel GripSpesifikasjoner:


- Samlet Vekt: Large 5,2 oz 147.4 g


- Hoved Materiale: Skinn 0,6


- Fôr Materiale: DriClime 3-dimensjonal Wicking LiningTeknologi:


DriClime Moisture Management Technology er en familie av unikt flettede bi-komponent Strikkede stoffer konstruert for å mekanisk trekke fuktighet vekk fra huden din for å holde deg tørr, varm og komfortabel.


Nøkkelen til DriClime er 3-dimensjonal Wicking. Som fuktighet beveger seg fra innerstoff berøre huden din til ytterstoffet, sprer det ut over ytterstoffet å fremskynde tørkeprosessen. DriClime aldri slutter å arbeide, den kontinuerlig passerer fuktighet gjennom til den ytre overflate for rask fordampning. Det er ikke et mål som vasker eller slites ut, det fungerer alltid.


DriClime teknologi er tilgjengelig i et bredt spekter av produkter: avskallede mikroklima lag, underlag, hansker, soveposer og ryggsekker.


Velkommen til vår Marmot Basic Work spesiell avtale. Hos trekkinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt utendørs utstyr, men også ekspertinformasjon om utendørs produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Hansker head-to-head.

Spesifikasjoner Marmot Basic Work

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up