up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Marmot
360

Marmot Frakk Montreal

Marmot Frakk Montreal

Marmot Frakk Montreal

Marmot Frakk Montreal

plus
  • 360Marmot Frakk Montreal
  • Play videoMarmot Frakk Montreal
  • Marmot Frakk Montreal
  • Marmot Frakk Montreal
  • Marmot Frakk Montreal
  • Marmot Frakk Montreal

Marmot Frakk Montreal

Produktbeskrivelse Marmot Frakk Montreal

Skjær en ultra kul profil mot din nord bybildet og holde deg varm og tørr mens du gjør det. The Montreal Coat gir god beskyttelse med sin tøffe, vannavstøtende stoff og nye høykvalitets, vannavstøtende 700 bæreevne ned isolasjon; men hva du elsker mest er de mange cushy foringer, praktiske lommer, og den stemningen som passer akkurat for din travle, moderne liv.Funksjoner:


Zip off Down Fylt hette med avtagbar pels rysjer


700 Fill Power Down med Down Defender


Micro Fleece Lined Zip håndvarmer Pocket


Inside Zip Pocket Secure Pocket å lagre små elementer


Interiør Drop Pocket


Plush Fleece Lined Torso


Micro Fleece Intern CuffsSpesifikasjoner:


Center Tilbake Lengde: 33in / 83.8cm


Totalt Vekt: £ 2 2.2 oz / 969,6 g


Hoved Materiale: 100% Polyester DWR 1.8 oz / m


Isolasjonsmateriale: 700 Fill Power Down med Down DefenderTeknologi:


Ned Defender:


Hva er det?


Marmot Down Defender er en forsikring for din ned plagg. Dette spesielt behandlet svært vanntett ned tilbyr et ekstra nivå av fuktighet beskyttelse for ned plagg som utsettes for våte miljøer. Down Defender bidrar til å hindre ned fra klumpe og miste sin loft når de utsettes for vann, og dermed i stor grad øke sin evne til å holde deg varm og komfortabel.


Opphold tørrere 10 ganger lengre enn ubehandlet ned

Opprettholder 150% mer loft enn ubehandlet ned i fuktige forhold

Tørker 30% raskere enn ubehandlet ned

Behandling er PFOA og PFOS gratis

Bluesign godkjent

Weve dag brukes Down Defender i våre Snowsports, Urban Exploration og barn samlinger.


Hvordan virker det?


Behandlings strøk de enkelte skyer av den ned klynge med en DWR (durable vannavstøtende) på molekylnivå. Det setter en hydrofob lag på hver enkelt sky av klyngen. Denne behandlingen er gjort i løpet av ned renseprosessen. Finishen er ekstremt holdbar slik den ned for å opprettholde sin vannavstøtende over 20 vasker. Behandlingen forbedrer også nedturer integritet og holdbarhet av klyngen bidrar til å øke sin levetid.


Hva er fordelene med denne teknologien?


Down Defender plagg bli tørrere lenger, opprettholde sin loft bedre og tørker raskere enn vanlige ubehandlede dunjakker.


Alle utendørs produktene i kategorien Jakker har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos trekkinn kan du finne en full katalog over Dameklær produkter fra Marmot. Prisene på Marmot Frakk Montreal er 211.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Marmot Frakk Montreal

Hette
Farge
Funksjoner
Type jakke
Sustainability

Bærekraft Marmot Frakk Montreal

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott jakke

-

Veldig varmt og behagelig. Den har en elegant og uformell design som passer i mange situasjoner. Det er veldig bra at du kan fjerne hårets hår gir deg flere muligheter. Størrelsen var en mer som jeg hadde lest i de fleste kommentarene, min kone bruker M regelmessig og med den perfekte L.

Perfekt frakk !!!

-

Flott kjøp. Det er en lett jakke, varm, ikke veier og veldig myk å ta på. Jeg er veldig fornøyd med verdien for pengene.

Marmot montreal coat.

-

Jeg elsker det Jeg kjente allerede MARMOT CLOTHING-plaggene, jeg elsker denne urbane bruken, spesielt for KALT MUUUUUUCHO.

Rått

-

Super varm og behagelig, som å ha på en sky!

Perfekt vinterjakke

-

Jeg kjøpte min Montreal-dunjakke noen få vintre siden, elsker det og bærer det daglig. Så kjøpte jeg en annen til min teenagedatter for xmass dette året, og hun elsker bare det. Varm, stilig og perfekt lengde, og jeg bor det er en glidelås opp og ned, så når du går frem og tilbake i bil er det ikke et problem. Veldig fornøyd med mitt kjøp!

Ingen spørsmål

-

Flott frakk kjæresten min elsket den passer perfekt og veldig varmt for den kommende vintersesongen

Beste vinterjakke - noensinne

-

Bare den beste frakk til den beste prisen. Dette er mitt andre Marmot Montreal. Jeg vurderte faktisk å kjøpe en annen jakke - forandring er en god som en hvile - men ingenting annet matchet opp. Jeg må regelmessig sitte ute i opptil to timer og forbli varm og koselig i denne jakken. Takk Trekkinn!

Marmot montreal jakke

-

Elsk kappen, ser frem til å ha på seg det neste vinter. Perfekt passform, jeg er en størrelse 8 God service, ingen problemer med levering.

Super varm jakke

-

Et godt kjøp, det er veldig varmt og det beste er at det veier ingenting. Min størrelse er en 38 og jeg kjøpte størrelsen s og perfekt!

Kjøper

-

Kjøpte for vår datter i loven hun elsker det. Hun sa at det passer perfekt og er veldig varm.

Marmot montreal ned pels (svart)

-

Veldig fornøyd med Marmot dunjakke, jeg kjøpte denne pelsen i en liten størrelse 8/10 meget god passform, normalt jeg trenger å kjøpe ekstra liten. Jeg liker fleece på mansjetter og varm innvendig liner materiale, er en svært varm jakke, men overraskende lett i vekt.

Marmot montreal dunjakke

-

Det er en fin og varm jakke i kaldt vær. Spesielt jeg elsker det materialet som brukes inne i denne jakken, men det går lite så skulle ønske jeg kjøpte en størrelse større.

Marmot-montrial ned kysten

-

Jeg har betalt litt ekstra for å jag bestillingen min, men tenkte at det fortsatt ikke kan gjøre det til jul med sesongen så opptatt. Det kom i et par dager !! Tjenesten var rask produktet var over all forventning! Jeg absolutt elsker min nye frakk, har vi hatt dårlig vær i Oklahoma denne siste uken, og det har holdt meg super varme! Jeg vil kjøpe dette produktet danne dette selskapet igjen!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up