`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Marmot

Marmot Montreaux Coat

Marmot Montreaux Coat

Marmot Montreaux Coat

  • Marmot Montreaux Coat
  • Marmot Montreaux Coat
  • Marmot Montreaux Coat
  • Marmot Montreaux Coat
  • Marmot Montreaux Coat

Marmot Montreaux Coat

Produktbeskrivelse Marmot Montreaux Coat

Full lengde på vintertid, Montreaux Coats elegante styling og rike detaljer forkler et vell av avansert teknologi designet for å holde deg tørr og varm.

Varmt vannbestandig stoff skyller vær og vår nye vannavstøtende Down Defender 700 fyller ned korrosjonsvarmer for et sivilisert interiør, selv i vanlige vinterforhold.

En plysj fleeceforet torso og mikro fleece intern mansjett gir mykhet; Den nedfylte hetten med avtagbar pels ruff glidelås av for solfylte dager.

Egenskaper:

Zip off Down Filled Hood med Avtagbar Fur Ruff

700 Fill Power Down med Down Defender

Micro Fleece Lined Zip Handwarmer Lomme

Innvendig glidelås med lomme

Interiør Drop Pocket

Plysj Fleece Lined Torso

Micro Fleece Internal Cuffs

spesifikasjoner:

Hovedmaterialer:

100% polyester DWR 1,8 oz / yd

Midtback Lengde (Base av nakke til bunnen av hemmet): 41.75in

Fit: Regular Fit

Vekt: 2 kg 5,2 oz (1054,6 g)

Foringsmateriale: 100% Polyester Präglet WR 1.8 oz / yd

Isolasjonsmateriale: 700 Fill Power Down med Down Defender

Teknologi:

Down Defender

Hva er det :

Marmot Down Defender er en forsikring for nedtøyene dine. Denne spesiallagde, høyt vannavstøtende nede gir et ekstra fuktighetsbeskyttelsesnivå for dun klær som er utsatt for våte miljøer.

Down Defender bidrar til å hindre ned fra klumping og mister loftet når det blir utsatt for vann, og øker dermed sin evne til å holde deg varm og komfortabel.

Oppholder seg tørrere 10 ganger lenger enn ubehandlet. Opprettholder 150% mer loft enn ubehandlet i fuktige forhold. Tørker 30% raskere enn ubehandlet. Behandling er PFOA og PFOS-fri. Bluesign godkjent

Weve bruker for tiden Down Defender i våre Snowsports, Urban Exploration og Kids samlinger.

Hvordan virker det :

Behandlingen belegger de enkelte plumes av down cluster med en DWR (holdbart vannavstøtende) på molekylært nivå. Det legger et hydrofobt lag på hver enkelt plume av klyngen. Denne behandlingen gjøres i løpet av rengjøringsprosessen.

Finishen er ekstremt slitesterk, slik at den kan opprettholde vannavvisningsevnen over 20 vasker. Behandlingen øker også nedturens integritet og holdbarheten til klyngen som bidrar til å øke levetiden.

Hva er fordelene med denne teknologien:

Down Defender-klærne holder seg tørrere lenger, opprettholder loftet bedre og tørre raskere enn konvensjonelle ubehandlede dunjakker.


Marmot Montreaux Coat er et produkt som samsvarer til den Jakker kategorien innen Dameklær utvalget på din utendørs butikken, trekkinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av trekkinn. Hva er fordelene med Marmot Montreaux Coat? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for utendørs.

Spesifikasjoner Marmot Montreaux Coat

Type jakke
Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (9)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott pels

-

Pelsen er flott, varm og lett! Sitter perfekt på hvilken som helst figur. Det var godt pakket, det kom trygt og forsvarlig. Det eneste, levering til Ukraina tok nesten en måned, det ble bestilt 1.12 mottok 26.12. Du må også huske på at de ved tollene teller + 30% av kostnadene over 100E, for denne frakken er det omtrent 700 UAH. Men generelt er det fremdeles billigere enn å kjøpe i Ukraina.

Jeg elsket pelsen

-

Superlakk, veldig varm, veier lite og ser bra ut på kroppen. Gode skudd Veldig glad!

Marmot montreaux jakke

-

Jakken er super varm, kvaliteten er perfekt. Veldig fornøyd. Takk!

Spørsmål

-

Er denne marmot Montreaux frakk vindtett og vannavstøtende?

våre eksperter svarer

Hei, denne jakken er vannavstøtende, men den er ikke vindtett.
Hilsen.

Flott

-

beste strøk noensinne!

Miss t

-

Denne kåpen var en super kjøp. Dette var en god pris for denne pelsen. Og det kom raskt. Jeg er veldig fornøyd med min nye jakke. IT'S den beste pelsen noensinne! It'si lys, fin og myk med en behagelig myk indre fôr, samme i lommene. Men aller viktigst for meg, det holder meg koselig og varm.

Marmot montreaux frakk

-

meget godt produkt, veldig fornøyd.

Kjøp jakke

-

Top Fornøyd med min jakke. Møtte alle forventninger.

Frakk

-

Nydelig og varm, men zip litt dodgy å begynne med. Elsker ekstra skjulte lommer, men pelsen er heller mer skimpy enn jeg hadde forestilt meg. Levering var rask. Ekstra god funksjon av pelsen var inne litt på håndleddene som holder tørke ut. Hetten er vakkert, varmt, men heller for stor!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk