`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Marmot

Marmot Woodblock

Marmot Woodblock

Marmot Woodblock

Marmot Woodblock

  • Marmot Woodblock
  • Marmot Woodblock
  • Marmot Woodblock
  • Marmot Woodblock
  • Marmot Woodblock

Marmot Woodblock

Produktbeskrivelse Marmot Woodblock

Women's Woodblock T-skjorte med korte ermer kobler enkel komfort med ytelse og stil som gjør mer. Denne t-skjorten fra Marmot x Thread-kolleksjonen er en del av vårt jordbevisste samarbeid med Thread International, og bidrar til å redusere miljøbelastningen og skape positive forandringer i Honduras gjennom kule miljøvennlige design. Plastflasker etter forbruker resirkuleres i Marmot UpCycle® hurtigtørkende polyester og blandes deretter med bomull. Den stilige besetningen gjør det enkelt å lagvise, og den fargerike grafikken foran har vår logo og natur som inspirerer deg til å komme deg ut der.
Funksjoner:
Marmot UpCycle® THREAD ™ -stoff laget av resirkulert plastflasker etter forbruker i Honduras, noe som reduserer miljøbelastningen
Rasktørkende, resirkulert polyester for minimalt varmetap; Bomull for komfort
Fremre grafikk
Klassisk besetningshals
spesifikasjoner:
Passform: Vanlig passform
Hovedmaterialer: 50% resirkulert polyester, 50% bomull 4,3 oz. km
Vekt: 148,3 g (0,3 kg)


Kjøp nå din Marmot Woodblock for bare 31.99 $. Laget av Marmot Woodblock er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos trekkinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt utendørs produkter. Se hele vårt utvalg av T-skjorter i vår Dameklær avdeling.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk