`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

measures-covid-19

banner campana

Hvis vi #stayathome vil vi vinne!

Fra tradeinn ønsker vi å uttrykke den mest oppriktige nærhet til alle familiene som er direkte berørt av infeksjonen av COVID-19, og samtidig inviterer vi alle verdens borgere til nøye å respektere begrensningene diktert av helsemyndighetene.
Vi har alle et ustoppelig ønske om å gjenoppta normaliteten, å begynne å drive med idrett igjen som en gruppe, å klemme hverandre etter innsats.

Fra tradeinn er vi fullt ut forpliktet til anbefalingene fra helsemyndighetene angående folkehelsesvarslingen generert av COVID-19.
Kontorene og lagrene våre følger alle passende hygienregler, og alle ansatte er isolert fra kontakt med utenforstående. Det er som å være hjemme, med familien.
Transportfirmaene utfører også våre innsamlings- og leveringsaktiviteter, i følge sikkerhetsforskrifter og med unntak av noen sporadiske forsinkelser, er det ingen problemer.
Du kan kjøpe med letthet, alle kommer tilbake på 90 dager siden 16/03/20, og det vil bli oppfylt , du må bare sende forespørselen online, og selv om pakningene tar lengre tid å ankomme, aksepterer vi selvfølgelig dem.
Vår kundeservice hjelper deg via e-post, chat, telefon, whatsapp, facebook, messenger og twitter for å håndtere spørsmål eller hendelser.

Forventer en tilbakevending til normalitet for alle familier, la oss alle samarbeide for å beskyttes!

hilsen,

David Martin
Tradeinn administrerende direktør

Hjelp og kontakt
Lukk