`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Merrell

Merrell Moab 2 Mid Goretex

Merrell Moab 2 Mid Goretex

Merrell Moab 2 Mid Goretex

Merrell Moab 2 Mid Goretex

Merrell Moab 2 Mid Goretex

Merrell Moab 2 Mid Goretex

Merrell Moab 2 Mid Goretex

  • Merrell Moab 2 Mid Goretex
  • Merrell Moab 2 Mid Goretex
  • Merrell Moab 2 Mid Goretex
  • Merrell Moab 2 Mid Goretex
  • Merrell Moab 2 Mid Goretex
  • Merrell Moab 2 Mid Goretex
  • Merrell Moab 2 Mid Goretex
  • Merrell Moab 2 Mid Goretex
  • Merrell Moab 2 Mid Goretex

Merrell Moab 2 Mid Goretex

Produktbeskrivelse Merrell Moab 2 Mid Goretex

Føl deg komfortabel underveis i disse GORE TEX® turskoene.

Den slitesterke overkanten av syntetisk skinn, Merrell Air Cushion ™ og Vibram® yttersåle for perfekt trekkraft gir alt du trenger i en allsidig pakke som du kan bruke i alle typer terreng og værforhold for å få mest mulig ut av fjellet.

FUNKSJONER:

GORE TEX® vanntett membran, eksepsjonell pusteevne og vanntett ytelse.

Syntetisk skinn og netting øvre.

Beskyttelsesgummi tåhette.

Kinetic Fit ™ ADVANCE avtakbar innvendig innleggssåle forbedret hæl- og bueoppbygging og integrert polstring for middels støtte.

Merrell Air Cushion ™ i hælen absorberer støt og gir stabilitet.

EVA skum mellomsåle som gir stabilitet og komfort.

Vibram® TC5 + såle.

5 mm lugdybde.

Vekt: 497 g (1/2 PÅ) (størrelse 43).

Vekt: 420 g (1/2 PÅ) (størrelse 37,5).
Hvis du ønsker å kjøpe det beste Damesko produkter av Merrell har du funnet den beste plassen på trekkinn. Hos trekkinn jobber vi alltid med de beste merkene som Merrell for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre utendørs produkter som Merrell Moab 2 Mid Goretex. Legg inn bestillingen nå og motta Merrell Moab 2 Mid Goretex så fort som mulig.

Spesifikasjoner Merrell Moab 2 Mid Goretex

Funksjoner
Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Merrell Moab 2 Mid Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (45)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Merrell moab2 goretex støvler

-

Jeg har allerede brukt dem et par ganger, og de er veldig komfortable, siden jeg har hatt andre Merrell-er, var jeg trygg. Når det gjelder levering, kom transportøren hjem uten varsel og klarte ikke å levere dem. MRW gjør ikke ting enklere for deg, jeg måtte hente dem ved basen, jeg ankom en time som ennå ikke var åpen, og jeg måtte gå tilbake for dem. Over det regnet. Det ville ikke skade å levere varene til et tidligere avtalt tidspunkt.

Gode støvler

-

Fikk støvlene til kona. Hun er veldig fornøyd med dem. Sitter komfortabelt på føttene. Godt grep på forskjellige terreng og holder deg tørr i vått terreng også.

Elsker det

-

Jeg elsker dem!

Komfortabelt, anbefaler jeg

-

Støvlene samsvarer med beskrivelsen. Veldig behagelig, god passform i ankelen. Ingen leveringsproblemer, anbefaler jeg

Veldig komfortabel

-

Veldig komfortabel

Merrell moab2 goretex støvler

-

Etter å ha analysert mange kritikk av støvler, valgte jeg Merrell. levering gikk bra. Jeg prøvde også bare på en 5 km spasertur. Det gir meg følelsen av at de vil fortsette å lage kilometer. Veldig behagelig støvel. Litt varmt (men det er sommer). I løpet av de neste dagene vil jeg teste flere kilometer

Greit

-

Uso le merrell da una vita, sapevo già che sono ottime calzature sotto tutti gli aspetti. Nessun-problemet er lokalisert, la merce è arrivata 2 giorni dopo de angitte dataene, niente di tragic. Il trailer for å følge spedizione dalla Spagna der Italia fungerer.

Endelig en sko bred nok til foten min

-

Ordren tok litt lang tid å ankomme, men jeg er veldig fornøyd med disse skoene. De er komfortable og støtter ankelen uten å hindre bevegelse. De er brede nok til at foten ikke blir komprimert.

Flott

-

Produktet er i samsvar med beskrivelsen. Veldig behagelig Ingen problemer med levering jeg anbefaler

Kjøp merrell moab 2 sko

-

Første kjøp på dette nettstedet, anbefalt av en venn. Fullstendig tilfredshet med tanke på produkt, verdi for pengene og leveringstid

Utrolig

-

De er lette støvler som tilpasser seg perfekt til foten. Jeg har prøvd dem i fjell og vått terreng og ikke noe problem. Jeg er veldig glad i dem.

Flott produkt og tjenester

-

Bra produkt

-

Det tok en stund å sende og motta, men det var verdt å vente. Veldig bra Merrell Moab 2 Mid Goretex. Den er komfortabel, holdbar og lett.

Merrel boot

-

Super behagelig! Topp kvalitet!

3. par

-

Supersko! Helt vanntett! Nå til mitt tredje par.

Merrell

-

Første gang jeg kom fra trekkinn, var litt bekymret fordi jeg så noen få dårlige anmeldelser. Det viser seg fint. Overgikk forventningen min. Jeg lette etter en 6,5, alle utsalgsstedene jeg gikk til tilbyr ikke halv størrelse. Jeg er glad for at trekkinn har et bredt utvalg av variasjoner med den størrelsen jeg trenger til en fornuftig pris. Vil definitivt kjøpe igjen hvis jeg trenger noe i fremtiden. Takk.

Merrel boot

-

Utmerket støvel .. oppfylte alle forventninger

Komfort fra første minutt!

-

Levering var som lovet. Støvlene er komfortable fra første slitasje, lette (ypperlige for bagasjegrenser), med utmerket støtte til ankelen og manøvrerbarheten .... andre støvler føles som planker til sammenligning. Dette er mitt andre par på 10 år, så slitasje bra og har ikke blitt dårligere i lagring.

Flotte støvler

-

Flotte støvler i størrelse, for meg, myke og enkle å ha på. Vanntett og så langt utmerket valg. Rask service

God kvalitet og rask levering

-

Merrell originaler med vanlig kvalitet. God pris og rask levering. Veldig fornøyd. Jeg anbefaler det.

Toppsko

-

Leveransen var rask. Jeg er veldig fornøyd med disse turskoene som jeg bruker to ganger i uken i skogen med lite slipp. Dette er mitt andre par Merrell-sko. Som første gang jeg følte meg umiddelbart i det, trengte ikke å "gjøre". De er lette, virkelig behagelige (ikke stive), relativt vanntette og tørker raskere enn andre sko uten Goretex når de er gjennomvåt. Vibram-sålen griper godt.

Merrell

-

Utmerket kjøp. Rask frakt Jeg anbefaler denne nettbutikken!

Stor

-

Prøv nå på en 80 km lang vandring, og jeg hadde ingen problemer. Tok ett og perfekt nummer til. Jeg fant dem myke og behagelige. Council.

Pendlerbåter og kommoder

-

Den enkle vibram-te-støvelen som er tradisjonell don bona subjecció i stabilitat. Turgåing fra første dag har amb lleulleresa og sense cap molèstia.

Tanks

-

Anbefalte sko

Takk for godt produkt

-

Leveringstiden er god, sko superkomfortabel, lett, motstandsdyktig ... Takk

God

-

Jeg har bestilt en større størrelse (42 1/2), og de er ikke minst for små. Komfortabel selv om det er litt stivt.

Rask levering

-

Produktet oppfyller forventningene levering var raskt

Rask service

-

Merrells vanlige kvalitet. Veldig fornøyd.

Merrell moab 2 mid goretex

-

Fantastisk! Komfortabel, lett og egnet for alle typer terreng. De passer også for veganere. Jeg anbefaler dem på det sterkeste.

Merrell moab 2 midt i goretex

-

Rask frakt, det er viktig. Når det gjelder fottøy har jeg brukt dem lite for å kunne gjøre en vurdering, men bortsett fra at de er vakre, er de smidige, kompakte og sålen perfekt adsorberer virkningene og går som om ingenting i steinete terreng. Jeg valgte denne modellen på grunn av materialene, de passer for veganere. Jeg måtte returnere det første paret for halvparten av antallet mindre fordi de er veldig brede. Fornøyd med kjøpet.

Jeg anbefaler

-

Leveringstiden var akkurat som forventet. som for produktet, jeg elsket det. superkomfortabel, lett, motstandsdyktig og så vakker !!

Komfort

-

Produktet ble levert i tide og støvlene er kjempebra, veldig komfort og vakrere enn jeg trodde det skulle være. Takk skal du ha...

De beste turskoene.

-

Jeg kjøpte dem for tre år siden på denne nettsiden, og jeg har brukt dem hele tiden ganske intensivt, i alle slags terreng og forhold. Og de er like gode som nye! Meget bredt, for brede føtter som mine, de holder godt, motstår vann, puste og behagelig. Når dagen kommer til å endre dem, som kommer, kommer jeg tilbake til samme modell uten å tenke.

Super komfortable sko, dessverre ikke vanntett for lenge

-

Merrel moabene er super komfortable sko, jeg elsker dem! Jeg bærer det daglig på hunden gange 4-6 km og ellers alltid å vandre. Dessverre varer vanntettigheten maksimalt tre fjerdedeler av et år, vanligvis lekker de etter et halvt år. Men det er lignende i min erfaring med andre Gore-Tex trekking sko. Jeg har kjøpt disse skoene tre ganger nå og kjøper et par igjen, fordi de er så hyggelige og jeg er redd for at denne modellen ikke vil eksistere lenger!

For

-

Støvler av utmerket kvalitet og veldig komfortabel levering på tide.

Utmerket vandre støvler

-

Jeg gikk på Camino for to år siden i Merrell MOAB 2 Goretex støvler og elsket dem. I år er vi på vei til et fjerntliggende område i Nepal for å vandre, så jeg kjøpte Merrell halv støvlene for å gi mine ankler mer støtte. Jeg har gått i dem de siste 2 ukene, og fra den første turen har de vært komfortable og levd opp til alle løftene om dem. De er sterke, men lette. Tjenesten fra Trekkinn kunne ikke vært bedre - effektiv og rask.

Vakker

-

Støvlene hviler som en hanske, de er komfortable, lette, vanntette mot kulde og fuktighet. fantastisk

Merrell moab 2 midt goretex

-

Utmerket fottøy, veldig behagelig, helt fornøyd. Trekkinns fremragende frakt og kommunikasjon. Takk!

Veldig bra produkt

-

Super disse skoene !!! Jeg gjør mye tur og følte meg umiddelbart en veldig god komfort!

Kjærlighet ved første blikk

-

fullt ut oppfyller forventningene

Merrell moab kvinners støvler

-

Jeg er imponert over MOAB-støvelen. De følte seg umiddelbart komfortable og vanntette. De føler seg sikre med godt grep på ustabilt terreng, og jeg er veldig fornøyd med dem.

Utmerket produkt

-

Et utrolig fottøy, første følelse, lys, en utrolig estetikk for å kombinere så mye i fjellrike terreng som i byen. Noen varme fra den øvre delen av foringen som er fløyelsaktig, ekstremt harde såler, jeg bytter den til en gel. Men generelt anbefaler jeg det!

Veldig bra

-

Disse støvlene, i tillegg til lys, er svært komfortable og flott for lange turer på ujevnt underlag.

Utmerket sporing valg!

-

Sjekket dem på canyons stier i november og bortsett fra å bli støvete (trenger en spesiell børste for å rense alle detaljer) de tjente meg perfekt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk