up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Merrell

Merrell Sandaler Kahuna III

Merrell Sandaler Kahuna III

Merrell Sandaler Kahuna III

Merrell Sandaler Kahuna III

plus
  • 360Merrell Sandaler Kahuna III
  • Play videoMerrell Sandaler Kahuna III
  • Merrell Sandaler Kahuna III
  • Merrell Sandaler Kahuna III
  • Merrell Sandaler Kahuna III
  • Merrell Sandaler Kahuna III

Merrell Sandaler Kahuna III

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Merrell Sandaler Kahuna III

Merrell Kahuna III sandaler er designet for å følge deg på stier med vann, på stranden eller til og med i byen om sommeren, siden de gir deg et trygt trinn, reaktivitet, stabilitet, friskhet og til og med reflekterende detaljer slik at du kan bruke dem på turer om natten.

Disse trekking sandaler er laget med M Select GRIP yttersåle som gir godt grep og trekkraft på våte eller tørre terreng, mens MBound mellomsåle og Merrell Air Pute i hælen gir stabilitet, beskyttelse, demping og energi i hvert trinn.

De har M Select FRESH-teknologi som er ansvarlig for å absorbere og kontrollere dårlig lukt forårsaket av vann og svette. Disse fottøy sandaler kommer også med en mesh fôr , avtakbar EVA innersåle, mesh, lær og TPU øvre, borrelås stropper, og plast spenne lukning.

Denne sandalen med Vibram® yttersåle er designet for eventyrere og garanterer god trekkraft både på fjellet og i vannet.

Med en enkel og behagelig passform har denne sommerskoen et Lycra® neoprenfôr som du kan føle deg trygg og behagelig underveis.

FUNKSJONER:

Overdel av svine semsket skinn.

Ekstern TPU hælstabilitetsarm.

Lycra® neoprenfor for polstret komfort behandlet med Aegis® antimikrobiell løsning.

Merrell Air Cushion ™ i hælen absorberer støt og gir stabilitet.

Vibram® Chameleon Sport Sandal Sole / TC5 + gummi.
Ikke vent lenger og kjøp Merrell Sandaler Kahuna III. For annen informasjon om egenskapene til Merrell Sandaler Kahuna III kan du komme i kontakt med trekkinn gjennom vår kontakt side. trekkinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herresko for utendørs og annen fritidsaktivitet . Vår Herresko vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Sandaler artikler.

Spesifikasjoner Merrell Sandaler Kahuna III

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Disse nye Merrells føles bra til fots. I tidligere lignende var basespissen lengre, noe som beskyttet tærne mer, men jeg lurer på om disse ikke er nok i fjell og steiner.

Utmerket shoppingopplevelse!

-

Fra start til slutt hadde jeg en fantastisk shoppingopplevelse. Jeg visste nøyaktig hva jeg ville bestille, alt ble bekreftet raskt og alt ble levert raskt. Jeg ville definitivt bestille igjen.

Igjen kommer merrell gjennom ved hjelp av tradeinn -selskaper.

-

Gjennom årene har jeg hatt Merrell -sandaler. Dette betyr åpenbart at jeg har vært fornøyd med merket generelt. I onsdags hentet jeg de nye sandalene mine på PO. Jeg var ikke tilgjengelig da sjåføren kom innom for å signere kvitteringen på tirsdag. Å bo på Jomfruøyene betyr vanligvis at en to ukers dato kan være sen med så mye som en måned eller mer. Jeg tok skoene ut av esken og tok dem på, og føttene mine ville ikke gi dem tilbake. Komfortable kan ikke beskrive hvordan de følte det. Jeg er så glad for at jeg fant TradeInn -gruppen, og vil anbefale dem til folk som bor i deres tjenesteområde. Jeg vil definitivt bestille igjen uten frykt for å håndtere en utenlandsk enhet hvis den er knyttet til TradeInn.

Ønsker det

-

Jeg har ønsket meg en stund å ha dem på beina. Rett med størrelsen. Foten min er 25,5 cm og jeg bestilte en 41, den passer meg veldig bra. Komfortabel og luftig.

Sandler

-

Utmerket leveringstid til New Zealand, fantastisk kvalitet, absolutt anbefale.

Super disse sandalene

-

Veldig behagelige sandaler, veldig bra produkt. Jeg anbefaler. Levering i tide. Veldig bra.

Fantastisk produkt og service

-

Anbefaler produktet på det sterkeste. Utmerket service og rask levering til Australia

Sandaler

-

Utmerket produkt, de mest behagelige feriesandalene

Merrell kahuna iii

-

Komfortabel, bare en fin sandal

Sandaltopp

-

Alle som ser på nettstedet kan ikke forestille seg hvor myk og behagelig denne aggressive sandalen er ..... Du vil gå kilometer og mil og til slutt vil føttene takke deg .....

Merrell kahuna iii

-

Dette er de mest behagelige vandre sandaler jeg noensinne har kjøpt.

Beste

-

Jeg elsker dem! Akkurat det er sett i stand d'aller i vannet, kan den eneste puste moin, men det gjør det hele tatt.

Flott produkt

-

Dette er min fjerde par av disse gode sandaler. De er de beste!

Gjennomgang fra russisk

-

Den eneste av de beste i sitt slag skinn festet til sålen pålitelig farge i bildet bare klage til buen av hælen - størrelsen kan ikke endres. I mitt tilfelle, Sandaler på grunn av dette en litt løs.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up