`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Millet

Millet Roc Base S/S

  • Millet Roc Base S/S
  • Millet Roc Base S/S

Millet Roc Base S/S

Produktbeskrivelse Millet Roc Base S/S

Teknisk tee for sommer fjellklatring. MILLET-ånden for å operere i høyden, og den behagelige lysheten i en alpin profi le som maksimerer fuktighet og gir eksepsjonell ved hudkomfort.

Egenskaper:

V-hals

spesifikasjoner:

STOFF:

POLARTEC® POWERDRY LIGHT SQUARE // 100% PES

VEKT: 116 g / 4,09 oz

Teknologi:

Aktiv passform:

Lukk passform over hele kroppen, og sightly tettere i nedre seksjonen for større strømlinjeforming og dermed høyere ytelse under anstrengelsen. Brukes ofte med strekkstoffer for økt komfort.

Liten innvirkning:

LOW IMPACT er en unik standard basert på to viktige miljøkriterier: miljøvennlig materiale (minst 40% av produktvekten må bruke miljøvennlig materiale) og sertifiseringer (minst 80% av produktvekten må BLUESIGN® godkjennes) .

Omsorg:

KLÆR:

Hirse klær må maskinvaskes ved 30 ° C, og maskinen tørkes ved hjelp av et lavtemperaturprogram. For å sikre optimal vask uten å forringe produktet, lukk opp alle velcro-lukninger, snap fester og glidelåser, og løsne elastiske trekkstrenger før du legger klær i maskinen.

Klær med vannholdige materialer:

Dette gjelder spesielt for følgende materialer: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield

Etter lukking av kardborrelåsene, glidelåser og snapfester, vasker du produktet ved 30 ° C med litt ikke-aggressivt vaskemiddel eller et spesielt vaskemiddel for vanntette materialer. Hvis det er for mye vaskemiddel igjen, må du kjøre et skylleprogram igjen av seg selv. Tørking bør gjøres i friluft eller i tørketrommel ved lav temperatur.

Det er mulig å bruke et bestemt produkt for å være vanntett på produktet eller for å gi det tilbake vannavstøtighet.


Hvis det du trenger er Millet Roc Base S/S er det akkurat her og til den beste prisen. trekkinn har denne og andre utendørs produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av T-skjorter støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Millet Roc Base S/S

Skjønn
Alder
Plaggtype
Typer av ermer
Glidelåslengde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (2)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God skjorte

-

T-skjorte av meget god kvalitet, riktig størrelse, anbefales

Millet skjorte

-

Det er en utmerket skjorte, veldig lett, tanspira veldig bra. God verdi for pengene

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk