up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Millet

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

plus
  • 360Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex
  • Play videoMillet Vandrestøvler Bouthan Goretex
  • Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex
  • Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex
  • Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex
  • Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Produktbeskrivelse Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

En romslig alpintraktormodell med god plass til dine tærte tær. For trad boot buffs tilbyr BOUTHAN GTX ubeskrivelig komfort og fullstendig beskyttelse. På menyen: Vibram® yttersåle (for peerless traction) og GORE TEX® liner (for høy ytelse vanntett), med skinn ytre. "Vi er det eneste merkevaren som bruker perforert skinn med membran GORE TEX® for å optimalisere pustevnen," forklarer produktlederen. "Den nubuck vi bruker er det beste, mest robuste læret. Det gir produktet ukjent levetid hvis det passer godt. Skinnet passer til føttene og lever med deg over tid, og blir en annen hud. "Så snakket det med alvorlige, lange hengende turer! Hold og holdbarhet er uovertruffen. Denne mid-cut-støvelen har bevist robusthet, beskytter mot støt med tåhett og full gummi rand.

Egenskaper:

Robust skinn

Komfortpass, halvstiv flex

Fullt vanntett og pustende membran, skinnfôr

Wraparound snøring

Stenvakt og full gummiband

Pålitelig vibram® trekking ytresål med høy trekkraft

spesifikasjoner:

stoffer:

Nubuck skinn wr

Gore tex® membran med skintec skinnfôr

Yttersål vibram® foura

Eva dual density mellomsåle

Skinnfôr

Vekt: 795 gr

teknologier:

Goretex:

GORE TEX®-produkter laget klær er holdbart vanntette, vindtett og svært pustende.

Meget motstandsdyktig, det gir maksimal komfort og beskyttelse.

Vibram:

Vibram-merkevaren er et referansepunkt for nivåene av trekkraft og holdbarhet som utsålene gir.

Vi bruker flere Vibramsål som passer perfekt til våre fjellklatring, alpintrakt og klatremodeller.


Med Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex, det garanterer det beste utendørs utstyr. I tillegg til trekkinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din utendørs butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Millet. Vårt team av utendørs eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Herresko tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Teknologier
Farge
Funksjoner
Anbefalt bruk

Tecnologias Millet Vandrestøvler Bouthan Goretex

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bedre enn lite regn

-

Etter forferdelig service fra Lowa-leverandøren (5 uker og de hadde fortsatt ikke ankommet depotet) kansellerte jeg bestillingen min og kjøpte Millet Bouthan. Glad jeg gjorde det. Godt laget, behagelig og tøft.

Skinnkvalitet

-

Veldig behagelige, relativt lette og godt vanntette sko. Jeg satte pris på dem, fra den første turen, i Ariège -fjellene. I tillegg laget i Europa!

Godt produkt

-

Lette, komfortable og motstandsdyktige støvler. Kjapp levering

Rått!

-

Levering var perfekt tidsbestemt og rask med tanke på at jeg bor i New Zealand, og produktet kom fra Europa midt i en Covid-pandemi med det. Sporing var effektiv. Produktet kom perfekt pakket, ingen skade overhodet, så bare for det, anbefaler jeg Trekkinn på det sterkeste som jeg ikke visste om. Om Millet har jeg aldri blitt skuffet. Det er et gammelt alpinfirma med avanserte produkter testet under noen av de tøffeste forhold som er gitt utenfor Europa, det er ikke lett å finne. Disse Bouthan GTX er noen av de beste støvlene der ute fordi de er super tøffe, super allsidige og med litt tid super komfortable. Det er virkelig en alle årstider, alle terrengsko med fantastisk støtte og grep. Litt gammel stil, men med moderne teknologi og en av de beste finishene / monteringene der ute. Designet er veldig smart hvis du har lagt merke til sammenlignet med andre kjente merker, er det færre vegger sydd sammen, og dette er en av grunnene til at Bouthan GTX er så tørr inni uansett hva du kaster på den. "Maskinvaren" på denne støvelen er super high end, igjen er den designet for å holde vannet ute og mellomsålen som vanligvis er et svakt punkt på hikking støvler er nesten uforgjengelig. Få av konkurrentene bruker så mellomsåle med høy tetthet, og når de gjør det, blir det ofte ganske utsatt for design. Jeg har hatt avanserte støvler der mellomsålen ga opp før sålen. Størrelsesmessig går jeg en halv størrelse over det jeg vanligvis bruker, fordi jeg har brede føtter og bytter vanligvis innersåle med en ticker-modell. Og store sokker. Innersålen er greit, men verdt å bytte den ut. Jeg har aldri hatt en avansert støvel med nedstigende innersåle, men det er fordi ordentlig fotsål er vanvittig dyrt, men virkelig verdt investeringen. Sørg for at du rydder opp og tørker støvlene etter hver bruk, så holder de deg for alltid.

Ypperlige tursko

-

Rask levering, og etter 40 km gange har jeg inntrykk av å bruke tøfler, Bhutanene er veldig komfortable.

Hirse bouthan gtx

-

Utmerkede støvler, etter Lasportivas og Mammuts, er dette de mest komfortable støvlene jeg noensinne har hatt, anbefalt.

Flott produkt

-

Dette er mitt andre par og veldig fornøyd. Sko som støtter ankelen godt. Jeg gjør fjell, løype, skrik og annet. ikke noe problem, god holdbarhet. Jeg anbefaler.

Perfekt

-

Flott produkt. Levering i tidsrom. Ingenting å si perfekt

Lojalitet

-

Fornøyd med Trekkinn, levering etter kunngjort dato. Dette er mitt 6. par fra Bouthan, unødvendig å si at jeg er veldig fornøyd med det. Multifunksjonssko som gjør det mulig å øve på fjellturer, høyfjell (Aneto, Vignemale, Estat ...) på varierte terreng (gress, snø, isbreer, rusk) samtidig som de gir komfort, utmerket vanntetthet, grep og effektiv presisjon . Å gi råd

Flott kjøp

-

Kjapp levering. Utmerket produkt. De er lette og veldig komfortable. Utmerket grep på bakken. Jeg anbefaler dem til hvem som helst.

Store støvler

-

Jeg kjente ikke dette merket, men jeg er glad jeg oppdaget det. Støvlene er de beste jeg har hatt i deres kategori

Bygg med oppmerksomhet på detaljer

-

Ser ut til at de vil vare evig. Designet for å gå mange km per dag med en sterk løftet vinkel til toppen av bagasjerommet.

Utmerket kjøp - super responsivt nettsted

-

Super fornøyd med kjøpet mitt, lett og hengende, det føles riktig i skoene hans akkurat nå! Nettstedet er hyper responsivt, jevn levering og superraskt!

Amaizing

-

veldig komfortabel

Hirse hønebær

-

Topp Jeg er glad for komfortabel og lett Jeg beklager ikke mitt kjøp!

Butan gtx hirse

-

Andre par BOUTAN GTX, bemerkelsesverdige sko: komfort, grep, allsidighet! Jeg anbefaler uten selvbeherskelse

Godt produkt

-

Utmerket oppstart for trening i alle sine bakker og med alle typer vær. Jeg har testet dem for forskjellige områder av de asturiske fjellene, og de reagerer veldig bra på mer tekniske terreng som Picos de Europa-fjellene, som mer skogkledde, myke og oversvømte områder. Komfortabel støvel med bred og motstandsdyktig siste. Bøssene faller av seg selv, bortsett fra som med alle, rydder dem.

Boots

-

Gode støvler

Super produkt

-

Takk Muller - 01.03.2017 Hei, jeg er veldig fornøyd med dette nettstedet. Hastighet og levering er svært akseptabelt (2days) SUPERS PRODUKTER Meget alvorlig profesjonell og kommersiell. Jeg anbefaler denne siden Francis

Super produkt

-

Takk Muller - 01.03.2017 Jeg er veldig fornøyd med dette nettstedet. Leveringshastighet (2 dager). Veldig seriøs profesjonell og kommersiell. Jeg anbefaler dette nettstedet! takk

Glad + for å finne en eksakt erstatning

-

Jeg kjøpte disse (ser nøyaktig samme) veldig støvler kanskje 20 år siden og vandre i New England USA. Bare nå begynner å mislykkes (en boot tå nå skiller fra støvel, klaff klaff.). Flott oppstart. Turgåing, tungt arbeid, sti vedlikehold, 4 årstider. Vekt ca 2 kg. Hver. Jeg er 79 neste uke.

Millet

-

Gode ​​tunge støvler. Har brukt dem til trekking i Fannfjellene (del av vestlige Pamir-Alay). Sko gir god støtte til ankelen også. Pass på at du bestiller riktig størrelse - husk at det skal være plass til tærne når du går nedoverbakke. Halv størrelse for meg var perfekt.

Takk

-

Hei, jeg er veldig fornøyd med brukbarheten av nettstedet. Hastigheten mellom bestilling og levering er svært akseptabelt (3 dager) Dette er alt din ære og viser en meget stor faglig og kommersiell alvorlig. Jeg anbefaler dette nettstedet til min entourage.Merci!

Bhutan gtx milliet

-

Veldig god behagelig lys vanntett sko

Bhutan gtx milliet

-

Veldig god behagelig lys vanntett sko

Sko

-

Takk for skoene er super fin, en ekte "komfort", spesielt for meg som går mye i jakten det er flott, jeg anbefaler dette nettstedet til mine omgivelser.

Ekstra

-

Jeg bestilte 2 størrelser å gjøre mitt valg: 1/2 størrelser over min normal størrelse, som er den vanlige størrelsen for fjellsko hvor føttene svelle. Første avkjørsel i snøen: svært fengende stegjern, innhyllende sko, du føler deg trygg, litt overrasket av sin vekt i forhold til min gamle, men du får gjort raskt. EKSTRA!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up