`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Holbrook

Oakley Holbrook

  • Oakley Holbrook
  • Oakley Holbrook
  • Oakley Holbrook
  • Oakley Holbrook

Oakley Holbrook

Produktbeskrivelse Oakley Holbrook

Med sin bror, Jesse, som kreative direktør, snowboard superstjerne Shaun White jobbet tett med Oakley under opprettelsen av Holbrook. Sammen gikk de tilbake til vintagestilene som den originale Oakley FROGSKINS deretter satt ut for å destillere sin egen visjon av American Cool. HOLBROOK er en tidløs klassiker som gjengir kinoheltene fra 1940, 50 og 60-tallet, ikonene som inspirerte unge med deres rebelske attityde. Hvem var en legende? Han var noen ganger en enhjørning og noen ganger en leder, en mann som levde etter en kode, sto opp for hva som var rett og gjorde det som måtte gjøres. Du vil ikke kalle ham en mann mann fordi at macho dritt betydde ingenting for ham. Det du så var det du fikk, inkludert støvet fra den åpne veien og et blikk som sa han kunne bli borte i morgen fordi ingenting kan holde ham.


Navnet "HOLBROOK" kom fra en lignende inspirasjon. HOLBROOK er en liten by langs den historiske Route 66 i Arizona, som ligger i utkanten av Painted Desert og Petrified Forest. Det er et klassisk Ville Vesten som illustrerer en ånd av opplevelsesånd de som reiste langs Route 66 på 50-tallet og 60-tallet.


Metallbolter og ikon fremhever den motstandsdyktige O MATTER innfatningen, et komfortabelt lettvektsdesign med rene PLUTONITE glass som filtrerer bort hver eneste UV-stråle. Optisk presisjon og motstandsdyktighet som møter ANSI Z87.1 standarder for å gi deg den beste klarhet og beskyttelse. Flere linse / rammekombinasjoner er tilgjengelige. Velg en med Oakley HDPolariserte glass som filtrerer bort mer enn 99% av reflektert gjenskinn. Versjonene som kommer med IRIDIUM overflatebehandling reduserer gjenskinn enda mer samtidig balansere lysgjennomgang. Oakley Autentiske Styrkeglass er tilgjengelig med et bredt spekter av alternativer.Funksjoner:


LENS:


- Optimalisert synsvinkel og sidebeskyttelse med 6-base glasskrumning


- Optisk presisjon og motstandsdyktighet som møter eller overgår Z87.1 optiske og grunnleggende innvirkning standarder


- UV-beskyttelse med PLUTONITE glassmateriale som filtrerer bort 100% av UVA / UVB / UVC og skadelig blått lys opp til 400nm


- Redusert gjenskinn og balansert lysgjennomstrømning med IRIDIUM overflatebehandling (valgfritt)


- Tilgjengelig med Oakley Autentiske Styrkeglass (+2.00 til -4.00)


RAMME:


- Holdbarhet og komfort hele dagen av lett, stress-resistent O MATTER rammemateriale


- Komfort og ytelse med Trepunkts Passform som holder brillene i presis optisk posisjon


- Metal bolt aksenter i frontramme


- Metallikon


Spesifikasjoner:


Varm Grå


Ekstremt sterkt lys. Komfortabel objektiv fargetone som gir skarpere fargeoppfattelse.


- Lett Transmission: 10%


- Forhold: ekstremt sterkt lys


- Beskyttelsesindeks: 3


- Nøytral / Kontrast: Nøytral


Hva synes du om å finne Oakley Holbrook med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår utendørs butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Oakley. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Beskyttelse artikler.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Oakley Holbrook

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (3)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Store briller en god pris

-

Jeg har hatt disse i et år, og de er fortsatt i god form. Jeg har selv satt på dem)

Flott jobb

-

Svært holdbare briller. Jeg har droppet meg ganske mye, og ikke en ripe på linsene. Jeg får også mange komplimenter på disse brillene.

Ekte og høy kvalitet produkt

-

Produktet er helt nytt, pakket og ekte. Det var pent og pakket for sikkerhet. Det ble levert til meg som forventet. Takk skal du ha .

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk