up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Radarlock

plus
  • Play videoOakley Radarlock
  • Oakley Radarlock

Oakley Radarlock

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock

Tilpass deg forskjellige lysforhold eller endre bildet ved å bytte linser på få sekunder. Velg form og farge for å optimalisere ytelsen, og velg et ventilert design for kjøling av luftstrøm. Iridium®-belagte linser som justerer lystransmisjonen til miljøet ditt. Polariserte ventilerte linser er også tilgjengelige for å blokkere gjenskinn. Oakley-polarisering eliminerer tåke og forvrengning som finnes i konvensjonelle teknologier for å levere den beste polariserte optikken på planeten.

Funksjoner:

Lysoverføring: 23%
Lysforhold: Middels lys
Kontrast: NøytralKjenner du alle de egenskaper som gjør Oakley Radarlock unik. Hvis du er interessert i Oakley Radarlock bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk trekkinn. Vår omfattende Reservedeler kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte utendørs aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et trekkinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Oakley Radarlock

Farge
Underkategorier
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Stabil

-

God kvalitet som alltid.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up