`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Odlo

Odlo Fli

Odlo Fli

  • Odlo Fli
  • Odlo Fli
  • Odlo Fli

Odlo Fli

Produktbeskrivelse Odlo Fli

Start fotturen din i stil med ODLO Fli buksene. Når det varmes opp, stash dem i sin egen lomme, klar og venter på når du trenger det ekstra lag av beskyttelse. Fli buksene er laget av ODLOs super fleksible Double Weave Stretch stoff, så det er ikke et problem å klatre og klatre over ujevnt terreng under neste tur. Stoffet er ekstra komprimerbart, til det punktet at buksene vil pakke inn i sin egen lomme, og for å sikre at du får den perfekte passformen, kommer de med et justerbart belte. De har en holdbar vannavvisende (DWR) finish for å sikre at lyse regndusjer ikke utgjør et problem, og de er fluorokarbonfrie for å lette deres innvirkning på miljøet. ODLO Fli bukser er det ultimate valget av stash og go lag for beina dine, perfekt for når været tar en dårlig tur på ditt neste gangeventyr.

Egenskaper:

Smart hurtigpakke løsning

Vannavvisende med fluor-karbonfri DWR-finish

Flott strekk

spesifikasjoner:

86% polyester, 14% elastan

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION MEMBERSHIP ODLO er medlem, med lederstatus, fra Fair Wear Foundation (FWF), som forsøker å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. FWF bekrefter at produsentene overholder sin oppførselskodeks og foretar hensiktsmessige forbedringer. Som et initiativ for flere interessenter er FWFs uavhengighet garantert fordi den styres av fagforeninger, frivillige organisasjoner og bedriftsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er sentrale prinsipper for organisasjonen.

Lys gir optimal komfort i alle situasjoner og i alle værforhold hele året. Høy elastisitet og hurtig tørking skiller Odlos lette undertøy.

Omsorg:

Maskinvask Varm [40 °]

Ikke blekemiddel

Ikke tørk

Ikke stryk

Ikke tørk rent


Odlo Fli har Odlo offisiell garanti fra produsent. Som en Odlo offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Dameklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Bukser artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Odlo Fli

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott!

-

Elsker denne buksen! Veldig behagelig og lett

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk