up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Osprey
360

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

plus
  • 360Osprey Ace 50L Backpack
  • Play videoOsprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L ryggsekk er designet spesielt for barn og unge voksne, og lar barna følge med deg når hele familien skal camping eller vandre hjemmefra. Denne ryggsekken er lett, allsidig og trygg å bruke, og garanterer mange års uforstyrret komfort og bekvemmelighet for dine små.

Laget av 210D Double Diamond nylon ripstop , har Ace 50L en slitesterk, spenstig konstruksjon som er koblet med et komprimeringsstroppsystem for å sikre at denne ryggsekken ikke vil ødelegge eller skade innholdet selv når den er fullastet. AirScape ™ bakpanel gir pusteevne og friskhet på brukerens rygg, mens en Fit on the Fly ™ hoftebånd vil bidra til å holde lasten stabil og komfortabel til enhver tid. For å gi deg mer fleksibilitet i belastningsoppsett, har Ace 50L også en avtakbar toppklaff som dekker din tilhørighet når du ikke kan lukke den interne glidelåsen.

På utsiden inkluderer Ace 50L en innebygd regntrekk slik at eiendelene dine ikke blir våte når du går gjennom fuktige miljøer. For større brukervennlighet har denne ryggsekken også soveposerom i basen, så vel som en intern hydratiseringshylse som er fullt kompatibel med dette amerikanske merkets forskjellige hydreringsmagasiner. Funksjoner:

Monter på FlyTM justerbart hoftebelt
To lommer med glidelås med glidelås
Intern hydreringshylse
Øvre og nedre kompresjonsstropper
Powermesh lommer foran og side


spesifikasjoner:

Liter: 50
Vekt: 1,68 kg
Er du ute etter Osprey Ace 50L Backpack? Hos trekkinn finner du alle typer Ryggsekker produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Osprey, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår utendørs butikk.

Spesifikasjoner Osprey Ace 50L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott, funksjonell, allsidig ryggsekk for ungdom!

-

Veldig enkel å justere, nok rom og lommer og festepunkt og veldig lett å tilpasse for et voksende barn / ungdom. Og de liker utseendet hvis også! Har også en Osprey-sykkel-ryggsekk og er veldig sammenhengende med de generelle kvalitetene til Osprey-ryggsekkene. Verdt pengene!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up