`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Osprey

Osprey Fairview 40L

Osprey Fairview 40L

Osprey Fairview 40L

Osprey Fairview 40L

Osprey Fairview 40L

Osprey Fairview 40L

  • Osprey Fairview 40L
  • Osprey Fairview 40L
  • Osprey Fairview 40L
  • Osprey Fairview 40L
  • Osprey Fairview 40L
  • Osprey Fairview 40L
  • Osprey Fairview 40L
  • Osprey Fairview 40L

Osprey Fairview 40L

Produktbeskrivelse Osprey Fairview 40L

Å bli kåret til den beste reisebagen i 2020 av fagpressen, er ingen liten bragd, men Osprey Fairview 40L kvinners ryggsekk vil være verdig denne utmerkelsen i flere aldre. Denne ryggsekken er trygg, allsidig og veldig behagelig, og er Osprey sitt førsteklasses svar både for reise og camping.

Års erfaring har gjort dette amerikanske merket til å gi deg et av de mest komfortable og praktiske fjæringssystemene på markedet med Fairview 40L, og kombinerer en LightFrame ™ -sele med en lett, pustende bakpanel for å gi deg en kul, friksjonsfri lastopplevelse . For å gi beskyttelsen til selehåndtakene og redusere Fairview 40Ls samlede profil, inkluderer denne ryggsekken et innovativt stoveway-system som lar deg gjemme hele selen i en lett tilgjengelig lomme.

For å øke bagasjesikkerheten inkluderte Osprey polstrede front- og sidepaneler i Fairview 40L, og beskyttet eiendelene dine mot verdensomspennende flyplassers anerkjente kaos. En serie interne og eksterne kompresjonsstropper holder lasten stabil og sikker, mens en rekke sidehåndtak lar deg bære ryggsekken fra alle vinkler når selen ikke er et alternativ.

På innsiden inneholder Fairview 40L alle de vanlige Osprey-funksjonene, men den polstrede hylsen for bærbare datamaskiner og nettbrett og ripefri frontlomme skinner virkelig og garanterer at det mest dyrebare utstyret ditt er sikkert mot ulykker.

Verden til føttene, er Fairview 40 vår letteste reise-ryggsekk som overholder EUs maksimale dimensjoner.

Med en zip-spacer-mesh ventilert bakpanel, kan Fairview bære som en ryggsekk, men pakket som en koffert.

Fairview? S backsystem tilbyr en imponerende kvinners spesifikke passform, med ergonomisk formet hoftebelt, sele, oke og bakpanel. Det sterke og slitesterke baksystemet betyr at du kan bære utstyret ditt komfortabelt når du reiser mellom hotell, flyplassen eller utover.

Polstrede bærehåndtak på toppen og sidene og den avtagbare skulderremmen gjør at du enkelt kan ta tak i reisepakken fra bagasjerommet, og bære med det samme. Gearet ditt er lett å håndtere, med innføring av en stor glidelåsåpning som gir tilgang til hovedrommet, med låsbare glidelåser for økt sikkerhet. De indre kompresjonstroppene gjør at du maksimerer kapasiteten fullt ut samtidig som du sikrer dine eiendeler. Se litt nærmere, og du vil også finne en topp stashlomme for elektronikk og solbriller, tomaskslommer foran vannflasker og en polstret intern laptophylse.

Alle disse funksjonene kombinerer gjør Fairview 40 til den ideelle reiseselskapet for ditt neste forretningsmøte eller helgetur unna.

Egenskaper:

Oppfyller EUs maksimale Bære på bagasje størrelse

Designet for kvinner

Die cut spacer mesh hoftebånd og sele

Dual front mesh lommer

Ta tak i håndtakene

ID-kortholder

Internt komprimeringsbåndsystem

Internt nøkkel vedleggsklemme

Lett perifer ramme

Låsbare glidelåser

Lav profil og diskret glidelås med hovedlomme

Polstret laptop og nettbretthylse

Panel zip tilgang til hovedrom med låsbare glidelåser

Sternumrem med nødpip

Twin kompresjon bånd stropper

Zip away dør kuttet spacer mesh hipbelt og sele

Glidelåsfri solbriller og elektronikklomme

spesifikasjoner:

Vekt: 1,44 kg

Maksimale dimensjoner (cm): 54 (1) x 35 (w) x 35 (d)

Hovedstoff: 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop


Hvis du ønsker å vite mer om Osprey Fairview 40L, eller andre produkter av merket Osprey i Sekker og kofferter kategorien hos trekkinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine utendørs aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Ryggsekker kolleksjon som du kan velge utendørs produkter fra Osprey, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Osprey Fairview 40L

Skjønn
Rammetype
Alder
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (45)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt

-

Meget motstandsdyktig ryggsekk, vakker i fargen. Det overgikk forventningene mine, bedre enn på bildet!

God design

-

Jeg kjøpte den til min kone. Leveransen var tilfredsstillende. Hun har ikke klart å bruke det ennå, men førsteinntrykket av produktet er veldig bra. Selv små detaljer er gitt mye oppmerksomhet, og kvaliteten på produktet er veldig bra.

Perfekt!

-

Perfekt produkt og mye billigere enn i butikk.

Stor kjøp levering

-

Jeg har akkurat fått ryggsekken i dag, jeg elsker den !!! Frakt, produktkvalitet og kommunikasjon var helt topp. Ryggsekken tok litt lang tid å komme til USA, men absolutt verdt å vente på denne prisen!

Veldig glad

-

Ryggsekk var akkurat som annonsert. Jeg var litt bekymret for at det kan være en kinesisk knockoff, men det er definitivt den virkelige tingen. Det tok litt tid å komme seg til USA, men hvis du ikke har noe imot å vente, er det helt verdt det! Mye bedre avtale enn jeg kunne få i USA.

Osprey fairview ryggsekk

-

Bare mottatt denne pakken og er utrolig fornøyd! Frakt tok et par uker lenger enn oppført, men varen og verdien ved å bestille gjennom Trekkinn kan ikke slå! Vil anbefale.

Veldig fornøyd i idaho!

-

Jeg var litt nølende med å bestille innledningsvis, på grunn av at prisen var så mye lavere enn den pågående prisen for denne ryggsekken i USA. Men jeg er så glad for at jeg gjorde det! Ryggsekken er autentisk, i perfekt stand, og ble mottatt 10 dager etter kjøpet. Veldig fornøyd!

55 l enkel tilgang for reiser og god størrelse

-

Pakken har mange muligheter for lagring og tilgang.

Fornøyd kjøp !!

-

Den beste reisesekken jeg noensinne har kjøpt. Gleder meg til å komme tilbake på veien.

Stor kjøpsopplevelse

-

Å kjøpe fra trekkinn var en god opplevelse. Mottatt UTROLIG raskt over ferien. Veske i flott form, ingen klager. Fargen var mørkere enn avbildet, noe jeg foretrakk. Ikke så lysegrønn som avbildet på nettet.

Bra produkt

-

En godt montert, solid ryggsekk. En liten lomme med glidelås for det åpne osv. Ville vært et godt tillegg, ellers ville det ikke være noen ulemper.

Perfekt!

-

Pakken er perfekt! Frakt og kommunikasjon fikk meg til å bekymre meg etter å ha lest anmeldelser om dette selskapet. Imidlertid kom den i løpet av to uker, og den er perfekt!

Materialer av høy kvalitet

-

Materialene føles av høy kvalitet og holdbare. En liten lomme med glidelås for telefonen tmv ville fortsatt vært nødvendig.

Osprey fairway 40

-

jeg elsker

Osprey fairway 40

-

jeg elsker

Utmerket produkt

-

Tok litt over en uke å motta ryggsekk i Canada. Ganske bra med tanke på at den ble sendt fra Europa.

Osprey fairview 40l

-

Fantastisk ryggsekk. Jeg pakket i 2 ukers ferie som inkluderer steder med 40 grader og 10, en bryllupsfest og 3 dager på fjellet. 100% anbefalt.

Fairview 40 kvinnesekk

-

Dette er en fantastisk reiseveske og bærer som en drøm. Leveringen gikk litt tregt til U S.

Utmerket

-

Utmerket kvalitet, utmerket levering og sporing. Takk

Verdt å kjøpe !! fiskeørn yeay !!

-

Verdt å kjøpe og "vente". Ryggsekken passer meg perfekt. Elsker fargen, materialene og designen.

Nei

-

非常棒 的 商品 在 訂貨 時 的 的 擔心 在 收到 商品 時 全部 都 消失 換來 的 的 滿滿 的 喜悅 與 滿意

God kvalitet

-

Jeg elsker denne ryggsekken. Jeg er i stand til å justere det veldig bra til kroppen min og det er behagelig. Jeg gjorde det ikke, men det forstyrret meg ikke så mye. Dessverre er det ikke vanntett, men regnet vil dekke jobben. Jeg ville elske om det hadde en liten lomme på beltet, så det ville være lettere å bære ting som man trenger å nå uten å ta ut posen og sette den på igjen.

A +

-

Rask frakt! Flott produkt, bra pris! A + strålende kommunikasjon!

Bra pris! høy kvalitet bacpack.

-

Ryggsekkens farge er bestilt fra grå. Men ser nesten grønt ut. Noen sier at fargen på skjermen ser annerledes ut Det er en høy kvalitet ryggsekk. Jeg kan ist vente å reise med det!

Rask levering! upåklagelig pose

-

Mye billigere enn i butikken. Rask levering. Posen er uklanderlig! takk

For fort, for rasende

-

Posen er fantastisk. Jeg var litt skeptisk først, fordi prisen er så mye lavere enn jeg har funnet andre steder. Det ble nytt med tags som lovet. Frakt var rask, men min boks ble revet opp langs en kant. Så ut som alt hadde vært gjennom ringetonen.

Fin bag !!!

-

Rask levering. Fin bag. God kundeservice. Jeg anbefaler.

Produktkvalitet

-

Veldig bra ryggsekk, konstruksjonskvalitet og skjønnhetsnote ti. Leveringen var også greit.

Utmerket produkt

-

Posen er av høy kvalitet. En av de beste posene i sin type på markedet. Jeg anbefaler det! Leveringen ble gjort i tide. Jeg er fornøyd med min erfaring.

Flott reisepose

-

Jeg brukte dette på en fem dagers klatretur, og jeg klarte å reise videre. Sele systemet gjorde å vandre rundt med en tung last veldig smertefri. Jeg anbefaler absolutt dette for alle som ikke lenger ønsker å slite med rullende bagasje.

Awesome bag

-

Dette er en fantastisk bag.

Perfekt

-

Alt er perfekt. Leveringen var rask uten problemer. (Quebec / Canada)

Som planlagt

-

Alt er perfekt og rask levering uten problem ... Quebec Canada

Som forventet

-

Kom raskt og som forventet!

Fairview osprey 40

-

Flott reise ryggsekk. kvalitetsmaterialer og utmerket design. anbefales.

Utmerket ryggsekk

-

God kvalitet ryggsekk, robuste materialer, god kvalitet feste, lagringsdiversitet veldig bra gjort.

Utsendelse

-

Frakt var vanligvis på forventet dato. Ryggsekken tilsvarer forventet og har nok kvalitet.

Osprey fairview 40

-

Mottatt i god stand. Var bekymret for frakt, men mottatt i tide. Takk.

Osprey fairview 40

-

Mottatt i god stand. Var bekymret for frakt, men mottatt i tide. Takk.

Jeg går til reisepose

-

Flott ryggsekk for backpacking eventyr. Elske alle spesifikasjonene av det, alt veldig nyttig. Det er en god avtale å holde deg i fred.

Passer godt til min petite ramme

-

Jeg har akkurat mottatt Fairview 40L ryggsekk omtrent en uke siden, og jeg er veldig fornøyd med den effektive leveringsprosessen. Jeg var bekymret for at det ikke kommer fram før Filippinerturen min 6. januar, men det kom veien før da, og jeg er glad. Jeg prøvde det på fullt lastet med elementer og passformen er bra for min petite ramme på 4'11 ". Totalt sett er jeg fornøyd med det så langt, vil gjennomgå igjen når jeg er tilbake fra Filippinerturen den 20. januar.

Osprey fairview 40

-

Veldig hyggelig og komfortabelt. Elsker Osprey!

Fairview

-

Jeg kjøpte den til en gave og alt gikk bra. Utmerket produkt Hilsener fra Chile.

Osprey fairview 40l farge

-

God dag, vær så snill å informere om det er mulig å Fairview pose i regnskogen grønn? Med vennlig hilsen Fiona

Ryggsekk

-

Veldig bra team

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk