`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Osprey

Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50
  • Osprey Fairview Trek 50

Osprey Fairview Trek 50

Produktbeskrivelse Osprey Fairview Trek 50

Gjør en uforglemmelig opplevelse av turene og ekskursjonene med Osprey Fairview Trek 50-ryggsekken . Denne hybrid 50-liters ryggsekk er spesielt designet for kvinner, og tilbyr uovertruffen beskyttelse og sikkerhet i alle forhold. Enten det er for fotturer eller camping i helger eller på korte turer, denne ryggsekkens verktøy og mobilitet vil alltid overraske deg.

Integrasjonen mellom AirSpeed ™ bakpanel og den vanlige sele-typen som er funnet på denne typen ryggsekker kompletteres med en 4 mm Lightwire periferiramme som overfører belastningen fra sele til vekt, noe som resulterer i en skånsomere, mer stabil bruk. Fairview Trek 50-tallet polstret hoftebelte legger også til et par lommer med glidelås for å holde små verktøy og nøkler med letthet.

For å beskytte Fairview Trek 50 mot varme og vær, har Osprey inkludert et AirCover ™ beskyttelsesfor som fungerer som en vanntett regndekk. Takket være et festesløyfesystem er denne ryggsekken fullt kompatibel med Daylite®-ryggsekker i tilfelle du trenger ekstra lastekraft .

Blant de forskjellige verktøyene på Fairview Trek's innside, finner du en polstret hylse med flere funksjoner for bærbare datamaskiner, nettbrett eller hydreringsmagasiner, samt et stort utvalg glidelåslommer for å organisere eiendelene dine.

spesifikasjoner:

Vekt: 1,85 kg

Maksimale dimensjoner (cm): 62h x 38b x 32t

Volum: 50 L


Kommer du til å kjøpe Osprey Fairview Trek 50? Alle produktene fra Osprey har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Osprey Fairview Trek 50 og motta den innen få dager. Vårt mål hos trekkinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av utendørs utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Osprey Fairview Trek 50

Alder
Skjønn
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fantastisk justerbar pakke

-

Jeg kjøpte denne pakken etter anbefaling fra vennene mine. Jeg har tenkt å bruke den først og fremst som en kamerapakke med en ICU inni da jeg kom på turer for å komme til lokasjoner. Denne pakken har alle polstringer og justerbare alternativer slik at den passer til kroppsstørrelsen din, som jeg var veldig imponert over. Generelt robust design og praktisk.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk