`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Osprey

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Produktbeskrivelse Osprey Farpoint 40L

For hvor hjulene vil ikke gå. Farpoint 40 er vår letteste reise-ryggsekk som passer innenfor EU-dimensjonene. Fargepinnen er utstyrt med en glidelås med glidelås med glidelås og kan transporteres som en ryggsekk, men pakket som en koffert. Det sterke og slitesterke baksystemet betyr at du kan bære utstyret ditt komfortabelt når du reiser mellom hotell, flyplassen eller utover. Polstrede bærehåndtak på toppen og sidene og den avtagbare skulderremmen gjør at du enkelt kan ta tak i reisepakken fra bagasjerommet, og bære med det samme. Gearet ditt er lett å håndtere, med innføring av en stor glidelåsåpning som gir tilgang til hovedrommet, med låsbare glidelåser for økt sikkerhet. De indre kompresjonstroppene gjør at du maksimerer kapasiteten fullt ut samtidig som du sikrer dine eiendeler. Se litt nærmere, og du vil også finne en topp stash lomme for elektronikk og solbriller, to-lommer foran lommer for vannflasker og en polstret indre laptop ermet. Alle disse funksjonene kombinert gjør Farpoint 40 til den ideelle reiseselskapet for ditt neste forretningsmøte eller helgetur unna.

Egenskaper:

Oppfyller EU-maksimum, bære bagasjerom

Avtakbar polstret skulderrem

Die cut spacer mesh hoftebånd og sele

Dual front mesh lommer

Internt komprimeringsbåndsystem

Innvendig tavlehylse

Lett perifer ramme

Lavprofilpolstret bærehåndtak på toppen og siden

Polstret laptop ermet

Panel zip tilgang til hovedrom med låsbare glidelåser

Sternumrem med nødpip

Twin kompresjon bånd stropper

Zip-sele og hoftebånd

spesifikasjoner:

Vekt: 1,44 kg

Maksimale dimensjoner (cm): 54 (1) x 35 (w) x 23 (d)

Hovedstoff: 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop


Hvis du er interessert i Osprey Farpoint 40L, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Sekker og kofferter produktnavnet fra merket Osprey har den høyeste produksjon skvaliten. Osprey designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Osprey Farpoint 40L idag!

Spesifikasjoner Osprey Farpoint 40L

Skjønn
Alder
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (54)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Nous avons commandé 2 fois un sac a dos Osprey fairview et tous a ete super ... bonne commande livré et bon delai de livraison, nous recommendrons chez Trekkinn un des meilleur site! Merci

Perfekt!

-

Perfekt produkt! Jeg var bekymret etter å ha lest anmeldelser. Shoppingoppdateringene var forvirrende og misvisende, noe som fikk meg til å bekymre meg. Imidlertid er pakken perfekt, og den kom i løpet av to uker!

Gode materialer

-

Materialene føles av høy kvalitet og holdbare. En liten lomme med glidelås for telefonen tmv ville fortsatt vært nødvendig.

Ikke verst.

-

glidelåsen er litt stram. og klærne på vesken er litt tynne. men prisen er god.

Flott kjøp, levering til rett tid!

-

Helt ny, og akkurat som forventet. Levering forsinket ikke mye sending til Malaysia. Og solgt til en god pris! Veldig tilfredsstillende kjøp!

Veldig bra

-

Jeg likte ryggsekken, det tok ikke lang tid å komme dit. Godt materielt godt marked.

Feilfritt designet og laget!

-

For et fantastisk stykke sett! Det er ryggsekker, og det er ryggsekker, men dette er bare genialt designet og produsert med stolthet! Jeg kan bare ikke utsette det feilfritt !!

Beste reiseryggsekk

-

Utmerket ryggsekk, veldig rask levering, takk for trekkin

Septique mais satisfait

-

Produser original en parfait og ankom 10 tiere au Québec. Prix imbattable sur le net! Je recommande. Le premier délai de livraison kunngjør korresponderer au délai auquel le packet sera pris en charge par la compagnie de livraison. Une fois en main, 3 reiser og ankomst til Montréal par avion .... og à la maison.

Fint produkt

-

Jeg hadde en transaksjon for noen år siden som ikke gikk bra (varen forsinker meg aldri). Jeg prøvde denne gangen, og varen var i god tid. Jeg er glad for produktet.

Anmeldelse

-

Det er virkelig et godt produkt og server det jeg trenger. Stor nok til å bære alle tingene mine.

Veldig behagelig

-

Flott produkt, veldig komfortabelt og romslig.

Utmerket

-

Ekstremt konfronterende, med stor lagringskapasitet og organisering. min bærbare datamaskin er 17,3 "og passer perfekt i vesken. Utmerket anbefaling.

Flott ryggsekk

-

Kule farger er vulkansk grå, veldig enkle, men ekstremt funksjonelle, ikke noe mer. Passer for håndbagasjestørrelse hos de fleste flyselskaper. Kvaliteten på materialer og skreddersøm er veldig god.

Utmerket

-

Jeg elsket ryggsekken, det tok ikke lang tid å ankomme, gode materialer og uten tvil var det et veldig godt kjøp.

Vg

-

Veldig bra

Osprey farpoint 40l

-

Lett og holdbart. Jeg liker det.

Utmerket

-

Dette ble levert mye raskere enn forventet (jeg bor i Canada og det tok bare halvannen uke fra bestilling til mottak). Det var ingen problemer, og ryggsekken ankom i perfekt stand. Den første bruken er for en to ukers tur til Irland, og den er perfekt størrelse for alt jeg trenger å ta med, da jeg ønsket å unngå innsjekket bagasje. Det føles veldig behagelig og lett når du bruker den, til og med fullpakket. Jeg elsker denne ryggsekken! Som siden siden er prisen for denne ryggsekken utrolig, jeg kunne ikke finne den for under 200 hvor som helst i Canada.

Mye bra!

-

Denne vesken er kjempebra. Du kan ikke gå galt med Osprey og Farpoint er prøvd og sann. Frakt til USA var raskere enn forventet, og prisen var uslåelig. Takk Trekkinn!

Veldig god kvalitet

-

Etter ett år og flere år, håper jeg at dette produktet vil vare mye tid. Veldig effektiv måte å reise på.

Osprey fairpoint 40 ryggsekk

-

Ryggsekk mer enn perfekt og veldig bra leveringstjeneste. Takk Trekkinn.

Kvalitetsprodukt for fenomenal pris

-

Denne fiskeørspakken er akkurat passe størrelse for nesten enhver reiseutflukt. God plass, materialer av høy kvalitet og vakker farge. Fraktsporingen er ikke så detaljert som de fleste sporingen pleide å gjøre, men varen kom i perfekt ny stand og til rett tid.

Perfekt produkt

-

Posen er perfekt i tråd med beskrivelsen, og jeg mottok den på angitt tid. På den annen side, vær oppmerksom på tollgebyr som ikke er angitt. Det kansellerer nesten fullstendig rabatten på varene.

En av de beste for reisen

-

Det er en av de beste ryggsekkene for reiser jeg hadde. stor nok, med passende pakker. vi tar til og med inn på en dagstur i fjellet..beast!

Fairpoint 40

-

Utmerket. Veldig romslig, nyttig som lugarbagasje.

Fairpoint 40

-

Utmerket. Veldig romslig, nyttig som lugarbagasje.

Osprey farpoint 40l

-

God pris! Ryggsekk var som beskrevet - kan ikke vente å bruke den på neste flytur.

Utmerket reise pakke!

-

Litter maks for flyet har begrensninger.

Fairpoint 40

-

Flott produkt! Jeg hadde befalt fairview 40 for meg selv og siden jeg fant meg så bra, beordret jeg det til min partner. Innen en uke etter bestilling på Trekkinn fikk jeg pakken hjemme, akkurat i tide til ferien! Jeg vil kommandere igjen på Trekkinn!

Veldig bra produkt

-

Veldig bra produkt!

God veske til lcc-reisende

-

Nylig har jeg økt sjansen til å reise på LCCAir Asia og Jet Star). Da jeg heklet de to fremre båndene på kroken, kom jeg til LCC-størrelsen og kom fram. Avhengig av hva du foretrekker, kan den innvendige lommen ikke deles for fint. Det ser ut til at du kan bruke det som du vil med en pose arrangør. Jeg vil gjerne bruke den når jeg tar mye klær på en kald landtur. Selv om det kommer til å forlate bagasjen i verste fall, kan glidelåsen låses eller beltet kan lagres. Jeg trodde at personen som laget denne vesken, vet ting om turen godt.

Fin ryggsekk

-

Veldig fin ryggsekk og jeg liker å bruke den

Alle gode

-

Fantastisk produkt og Trekkin service var eksemplarisk, behandlet og levert produktet veldig fort vurderer jeg er i Brasil. Gratulerer!

Osprey farpoint 40

-

Mottatt innen planlagt tidsramme til Singapore. Utmerket produkt, god pris og god service. A +++++

Farpoint 40 s / m

-

No.1 ryggsekk i verden! Det var en internasjonal flytur fra Japan til Nederland, men det var veldig glatt og høflig sendt. Jeg elsker Trekkinn !!

Farpoint 40 s / m

-

No1 Ryggsekk i verden! Det var en mail fra Japan til Nederland, men det ble levert veldig jevnt og vakkert! Jeg elsker Trekkinn!

Veldig bra produkt

-

Denne posen er verdt hver krone du vil bruke.

Stor

-

Det er verdt hver krone, som alltid den uovertruffen osprey kvalitet ... Jeg tøvet mellom farpoint 40 og farpoint 55 på slutten valgte jeg at farpoint 40 skulle fortsette, og jeg la til en ultralett osprey, det var den perfekte kombinasjonsboksen en tur Island 10 dager, ryggsekken passer mer enn du forestiller deg, og du vil ikke ha problemer med flyselskapene! De gjennomgikk det bare en gang, og jeg hadde tillit til at det ville skje uten problemer

Farpoint 40

-

God service og ryggsekk matcher bilder og beskrivelse.

Utmerket ryggsekk

-

God kvalitet ryggsekk, robuste materialer, god kvalitet feste, lagringsdiversitet veldig bra gjort.

Maksimere mellomrom

-

Concorde med flertallet av bære på luftlinjene. Beste valg

Osprey farpoint 40

-

Rask frakt, god pris, enkel emballasje, vare mottatt i god stand. Jeg vil kjøpe igjen. Takk skal du ha.

Flott ryggsekk

-

Perfekt for en uke (eller til og med to) av ferie. Også perfekt som håndbagasje på flyet.

Utmerket ryggsekk

-

Veldig romslig ryggsekk. Det meste er for håndbagasje på flyet

Flott ryggsekk noensinne

-

Jeg bestilte på slutten av året. Leveres på planlagt ankomstdato, det var en hyggelig overraskelse. Selv om emballasjen er en plastpose, trodde jeg at dette produktet er problematisk fordi det har høy holdbarhet. Jeg føler meg komfortabel som forventet. Jeg tror at han vil være aktiv fra nå av!

Ekthet av osprey ryggsekk

-

hei ... jeg vil gjerne vite om ektheten av osprey ryggsekk som du sell.is det kommer med levetid / all mektig garanti?

Utmerket reise ryggsekk

-

Beste måten å maksimere bære på plass Styling ser bedre ut i virkeligheten enn i bildene.

Best bære på ryggsekken

-

Jeg kjøpte Fairpoint 40 for å erstatte en vogn og øke mobiliteten i flyplasser. The fairpot er den beste bære på ryggsekken jeg foung, lett, gode stropper og god pris!

Godt produkt

-

godt produkt

Farpoint 40 bestilt fra india

-

Mottok den i India mye innenfor angitt tidsramme, og produktet var godt pakket. Likte også produktet.

Kommentar

-

Ideell for rimelige turer, lett å pakke, komfortabel ...

Ganske bra

-

Litt klumpete, men det er mye plass til å sette trekkdyr for ukentlige turer.

Farpoint 40

-

Veldig lett ryggsekk med en stor lagringsplass! Ideelt reisefølge! Super seevice av trek haken, kom rett på timeplanen!

-

Meget god service, mitt produkt ankom i utmerket stand til forventet tid, til Mexico :)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk