`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Osprey

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L
  • Osprey Farpoint 40L

Osprey Farpoint 40L

Produktbeskrivelse Osprey Farpoint 40L

Å bli kåret til den beste reisebagen i 2020 av fagpressen er ingen liten bragd, men Osprey Farpoint 40L-ryggsekken vil være verdig denne utmerkelsen i flere aldre. Denne ryggsekken er trygg, allsidig og veldig behagelig, og er Osprey sitt førsteklasses svar både for reise og camping.

Års erfaring har gjort dette amerikanske merket til å gi deg et av de mest komfortable og praktiske fjæringssystemene på markedet med Farpoint 40L, og kombinerer en LightFrame ™ -sele med en lett, pustende bakpanel for å gi deg en kul, friksjonsfri lastopplevelse . For å gi beskyttelsen til selehåndtakene og redusere Farpoint 40Ls samlede profil, inkluderer denne ryggsekken et innovativt stoveway-system som lar deg gjemme hele selen i en lett tilgjengelig lomme.

For å øke bagasjesikkerheten inkluderte Osprey polstrede front- og sidepaneler i Farpoint 40L, og beskyttet eiendelene dine mot verdensomspennende flyplassers anerkjente kaos. En serie interne og eksterne kompresjonsstropper holder lasten stabil og sikker, mens en rekke sidehåndtak lar deg bære ryggsekken fra alle vinkler når selen ikke er et alternativ.

På innsiden inneholder Farpoint 40L alle de vanlige fiskeørnefunksjonene, men den polstrede hylsen for bærbare datamaskiner og nettbrett og ripefri frontlomme skinner virkelig og garanterer at det mest dyrebare utstyret ditt er sikkert mot ulykker.

For hvor hjulene vil ikke gå. Farpoint 40 er vår letteste reise-ryggsekk som passer innenfor EU-dimensjonene. Fargepinnen er utstyrt med en glidelås med glidelås med glidelås og kan transporteres som en ryggsekk, men pakket som en koffert. Det sterke og slitesterke baksystemet betyr at du kan bære utstyret ditt komfortabelt når du reiser mellom hotell, flyplassen eller utover. Polstrede bærehåndtak på toppen og sidene og den avtagbare skulderremmen gjør at du enkelt kan ta tak i reisepakken fra bagasjerommet, og bære med det samme. Gearet ditt er lett å håndtere, med innføring av en stor glidelåsåpning som gir tilgang til hovedrommet, med låsbare glidelåser for økt sikkerhet. De indre kompresjonstroppene gjør at du maksimerer kapasiteten fullt ut samtidig som du sikrer dine eiendeler. Se litt nærmere, og du vil også finne en topp stash lomme for elektronikk og solbriller, to-lommer foran lommer for vannflasker og en polstret indre laptop ermet. Alle disse funksjonene kombinert gjør Farpoint 40 til den ideelle reiseselskapet for ditt neste forretningsmøte eller helgetur unna.

Egenskaper:

Oppfyller EU-maksimum, bære bagasjerom

Avtakbar polstret skulderrem

Die cut spacer mesh hoftebånd og sele

Dual front mesh lommer

Internt komprimeringsbåndsystem

Innvendig tavlehylse

Lett perifer ramme

Lavprofilpolstret bærehåndtak på toppen og siden

Polstret laptop ermet

Panel zip tilgang til hovedrom med låsbare glidelåser

Sternumrem med nødpip

Twin kompresjon bånd stropper

Zip-sele og hoftebånd

spesifikasjoner:

Vekt: 1,44 kg

Maksimale dimensjoner (cm): 54 (1) x 35 (w) x 23 (d)

Hovedstoff: 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop


Osprey Farpoint 40L har Osprey offisiell garanti fra produsent. Som en Osprey offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Sekker og kofferter produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Ryggsekker artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Osprey Farpoint 40L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (75)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Nyttig

-

Etter at du har kjøpt denne ryggsekken, trenger du ikke å ta med deg en koffert på flyet

☆☆☆☆☆

-

Perfekt

Utmerket

-

Veldig fornøyd med kjøpet. Utmerket ryggsekk.

Utmerket

-

Veldig bra ryggsekk

Vakker

-

Vakker, sterk, lett, synd brakte ikke regntrekk eller fløyte, men det er en utmerket ryggsekk og investering, jeg ankommer akkurat i tide, flott

Utmerket ryggsekk

-

VELDIG GODE PRODUKT, Ryggsekken er utmerket og veldig god kvalitet, ideell, robust for arbeidet som jeg krever det, ANBEFALER DET YTTERLIGE MIND.

Rått!

-

Bare mottatt ryggsekken etter 2 ukers frakt, og jeg må si jeg er veldig fornøyd med produktet. Jeg vil også berømme hvor raskt forsendelsesprosessen og kundeservicen er av TrekkInn!

Ser bra ut!

-

Topp materialekvalitet virker veldig slitesterk og komfortabel. Anbefalt.

For en vakker pose og vakker produksjonskvalitet. rask levering

-

Veldig fornøyd med kjøpet mitt fra Trekk kro. Rask og effektiv service! Jeg sparte minst 90 !! Takk!

Utmerket

-

Utmerket. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet.

Utmerket

-

Utmerket produkt, veldig robust og romslig. Mange lommer for å lagre mange små gjenstander. Jeg anbefaler det.

Utmerket

-

Utmerket ryggsekk, en merkevare en garanti. Veldig robust, men lett. Anbefalt.

Utmerket

-

Utmerket ryggsekk, bygget med materialer av topp kvalitet. Anbefalt.

Osprey farpoint 40l

-

Min første Osprey-veske og akkurat det jeg vil ha. Takk trekkinn.

Perfekt ryggsekk

-

Flott ryggsekk. 40lt er det ideelle formatet for oss i mer enn 2 ukers reise. Asia eller Afrika. Faste plasser for faste gjenstander som vi har i ryggsekken som standard. (regnfrakk, flip flops, sandaler, førstehjelpsutstyr, toalettveske, medisiner, pakking terninger med klærundertøy / sokker, veske med ladere / reiseplugg) Maksimum 8,3 kg så kan bæres som håndbagasje. kort sagt, har hatt glede av det for noen år siden.

Utmerket

-

Jeg var mer enn fornøyd med den raske leveransen av dette selskapet. Produktet ble priset lavere enn jeg fant det andre steder og ble levert på en veldig betimelig måte.

Osprey 40

-

Ypperlig veske veldig godt laget og sannsynligvis den beste designet på markedet Sterk og perfekt for å reise som flyveske. Tilsvarende vil den stå Grov håndtering gjennom bagasjesystemer på flyplassen Komfortabel bæresele og kan bæres eller bæres som etui, alt i alt en strålende bit av settet, jeg kan ikke vurdere det høyt nok

Stor

-

Perfekt ryggsekk for flere dagers turer. Komfortabel og robust synes jeg det er eksepsjonelt. Pålitelig butikk og rask frakt som alltid.

Osprey farpoint 40l

-

Denne ryggsekken er en flott ryggsekk. Kvaliteten er utmerket.

Utmerket

-

Praktisk, lett og oppfyller reisebehovene mine. Det indre rommet er veldig bra

Nøyaktig som beskrevet!

-

Stor kvalitet, godt laget og lett, men føles fortsatt holdbar.

Bedre var umulig

-

Jeg kjøpte denne vesken, og kanskje den er den mest praktiske jeg noen gang har hatt!

% 100 orjinal% 100 güvenilir site ve Çalışanları

-

l Elsker deg Trekkinn. . .

Utmerket ryggsekk

-

Perfekt ryggsekk for turer på flere uker, full åpning for bedre å introdusere varer og glidelåser av ypperlig kvalitet.

Beste reisepakke på markedet

-

Beste reisepakke på markedet. Kjøpte denne vesken og har tatt den med på tre internasjonale turer. Den har plass i lugarbagasje hos seks forskjellige flyselskaper. Plassen er perfekt for en reise til en til åtte dager. Den eneste designfeilen er den bærbare hylsen som plasseres i frontlommen. Når det er sagt, anbefaler jeg denne pakken på det sterkeste for alle reisende!

Osprey 40l-pose

-

Jeg ble anbefalt Osprey-vesken å dra på Trek. Jeg er ikke skuffet! Veldig praktisk å bytte fra ryggsekk til bagasjemodus. Flere rom. Jeg validerer !!

Fantastisk kjøp!

-

Jeg har sett dette tilbake lenge, og jeg kan ikke tro at jeg har fått tak i disse for mine fremtidige reiser. Takk for at du er et flott selskap.

Utmerket bære på bagasjen

-

Jeg har brukt denne ryggsekken som håndbagasje i europeiske, asiatiske og nordamerikanske flyselskaper, og i ingen av dem har jeg hatt problemer med hensyn til dimensjonene. I tillegg er det en behagelig ryggsekk for lange turer til fots og er ganske romslig inni.

Bekymret, men veldig fornøyd

-

Etter å ha lest noen av kommentarene, ble jeg bekymret. I tillegg var prisen uslåelig så dobbelt bekymring. Faktisk ble det originale produktet levert i tide. Jeg er derfor veldig fornøyd.

Anmeldelse

-

Nous avons commandé 2 fois un sac a dos Osprey fairview et tous a ete super ... bonne commande livré et bon delai de livraison, nous recommendrons chez Trekkinn un des meilleur site! Merci

Flott ryggsekk

-

En flott ryggsekk for deg som reiser lett! Alt er gjennomtenkt, praktisk og av høy kvalitet. Rimelig pris for ryggsekk og levering.

Perfekt!

-

Perfekt produkt! Jeg var bekymret etter å ha lest anmeldelser. Shoppingoppdateringene var forvirrende og misvisende, noe som fikk meg til å bekymre meg. Imidlertid er pakken perfekt, og den kom i løpet av to uker!

Gode materialer

-

Materialene føles av høy kvalitet og holdbare. En liten lomme med glidelås for telefonen tmv ville fortsatt vært nødvendig.

Ikke verst.

-

glidelåsen er litt stram. og klærne på vesken er litt tynne. men prisen er god.

Veldig bra

-

Jeg likte ryggsekken, det tok ikke lang tid å komme dit. Godt materielt godt marked.

Heldig å finne det !!

-

Det var litt sent fra forventet leveringsdato som ble vist på kjøpstidspunktet, men jeg mottok varen jeg ønsket! Jeg er veldig glad fordi det var dyrt, eller størrelsen og fargen stemte ikke overens i andre nettbutikker. Takk !!

Feilfritt designet og laget!

-

For et fantastisk stykke sett! Det er ryggsekker, og det er ryggsekker, men dette er bare genialt designet og produsert med stolthet! Jeg kan bare ikke utsette det feilfritt !!

Beste reiseryggsekk

-

Utmerket ryggsekk, veldig rask levering, takk for trekkin

Fint produkt

-

Jeg hadde en transaksjon for noen år siden som ikke gikk bra (varen forsinker meg aldri). Jeg prøvde denne gangen, og varen var i god tid. Jeg er glad for produktet.

Anmeldelse

-

Det er virkelig et godt produkt og server det jeg trenger. Stor nok til å bære alle tingene mine.

Veldig behagelig

-

Flott produkt, veldig komfortabelt og romslig.

Kjempebra !!

-

Veldig bra produkt! Som alle Osprey-produkter. Jeg er ivrig etter å dra på tur og prøve det i ringen.

Utmerket

-

Ekstremt konfronterende, med stor lagringskapasitet og organisering. min bærbare datamaskin er 17,3 "og passer perfekt i vesken. Utmerket anbefaling.

Flott ryggsekk

-

Kule farger er vulkansk grå, veldig enkle, men ekstremt funksjonelle, ikke noe mer. Passer for håndbagasjestørrelse hos de fleste flyselskaper. Kvaliteten på materialer og skreddersøm er veldig god.

Utmerket

-

Jeg elsket ryggsekken, det tok ikke lang tid å ankomme, gode materialer og uten tvil var det et veldig godt kjøp.

Vg

-

Veldig bra

Osprey farpoint 40l

-

Lett og holdbart. Jeg liker det.

Veldig god kvalitet

-

Etter ett år og flere år, håper jeg at dette produktet vil vare mye tid. Veldig effektiv måte å reise på.

Osprey fairpoint 40 ryggsekk

-

Ryggsekk mer enn perfekt og veldig bra leveringstjeneste. Takk Trekkinn.

Kvalitetsprodukt for fenomenal pris

-

Denne fiskeørspakken er akkurat passe størrelse for nesten enhver reiseutflukt. God plass, materialer av høy kvalitet og vakker farge. Fraktsporingen er ikke så detaljert som de fleste sporingen pleide å gjøre, men varen kom i perfekt ny stand og til rett tid.

Perfekt produkt

-

Posen er perfekt i tråd med beskrivelsen, og jeg mottok den på angitt tid. På den annen side, vær oppmerksom på tollgebyr som ikke er angitt. Det kansellerer nesten fullstendig rabatten på varene.

En av de beste for reisen

-

Det er en av de beste ryggsekkene for reiser jeg hadde. stor nok, med passende pakker. vi tar til og med inn på en dagstur i fjellet..beast!

Fairpoint 40

-

Utmerket. Veldig romslig, nyttig som lugarbagasje.

Osprey farpoint 40l

-

God pris! Ryggsekk var som beskrevet - kan ikke vente å bruke den på neste flytur.

Utmerket reise pakke!

-

Litter maks for flyet har begrensninger.

Fairpoint 40

-

Flott produkt! Jeg hadde befalt fairview 40 for meg selv og siden jeg fant meg så bra, beordret jeg det til min partner. Innen en uke etter bestilling på Trekkinn fikk jeg pakken hjemme, akkurat i tide til ferien! Jeg vil kommandere igjen på Trekkinn!

Veldig bra produkt

-

Veldig bra produkt!

God veske til lcc-reisende

-

Nylig har jeg økt sjansen til å reise på LCCAir Asia og Jet Star). Da jeg heklet de to fremre båndene på kroken, kom jeg til LCC-størrelsen og kom fram. Avhengig av hva du foretrekker, kan den innvendige lommen ikke deles for fint. Det ser ut til at du kan bruke det som du vil med en pose arrangør. Jeg vil gjerne bruke den når jeg tar mye klær på en kald landtur. Selv om det kommer til å forlate bagasjen i verste fall, kan glidelåsen låses eller beltet kan lagres. Jeg trodde at personen som laget denne vesken, vet ting om turen godt.

Fin ryggsekk

-

Veldig fin ryggsekk og jeg liker å bruke den

Farpoint 40 s / m

-

No1 Ryggsekk i verden! Det var en mail fra Japan til Nederland, men det ble levert veldig jevnt og vakkert! Jeg elsker Trekkinn!

Veldig bra produkt

-

Denne posen er verdt hver krone du vil bruke.

Stor

-

Det er verdt hver krone, som alltid den uovertruffen osprey kvalitet ... Jeg tøvet mellom farpoint 40 og farpoint 55 på slutten valgte jeg at farpoint 40 skulle fortsette, og jeg la til en ultralett osprey, det var den perfekte kombinasjonsboksen en tur Island 10 dager, ryggsekken passer mer enn du forestiller deg, og du vil ikke ha problemer med flyselskapene! De gjennomgikk det bare en gang, og jeg hadde tillit til at det ville skje uten problemer

Farpoint 40

-

God service og ryggsekk matcher bilder og beskrivelse.

Utmerket ryggsekk

-

God kvalitet ryggsekk, robuste materialer, god kvalitet feste, lagringsdiversitet veldig bra gjort.

Maksimere mellomrom

-

Concorde med flertallet av bære på luftlinjene. Beste valg

Osprey farpoint 40

-

Rask frakt, god pris, enkel emballasje, vare mottatt i god stand. Jeg vil kjøpe igjen. Takk skal du ha.

Flott ryggsekk

-

Perfekt for en uke (eller til og med to) av ferie. Også perfekt som håndbagasje på flyet.

Utmerket ryggsekk

-

Veldig romslig ryggsekk. Det meste er for håndbagasje på flyet

Flott ryggsekk noensinne

-

Jeg bestilte på slutten av året. Leveres på planlagt ankomstdato, det var en hyggelig overraskelse. Selv om emballasjen er en plastpose, trodde jeg at dette produktet er problematisk fordi det har høy holdbarhet. Jeg føler meg komfortabel som forventet. Jeg tror at han vil være aktiv fra nå av!

Utmerket reise ryggsekk

-

Beste måten å maksimere bære på plass Styling ser bedre ut i virkeligheten enn i bildene.

Best bære på ryggsekken

-

Jeg kjøpte Fairpoint 40 for å erstatte en vogn og øke mobiliteten i flyplasser. The fairpot er den beste bære på ryggsekken jeg foung, lett, gode stropper og god pris!

Godt produkt

-

godt produkt

Kommentar

-

Ideell for rimelige turer, lett å pakke, komfortabel ...

Ganske bra

-

Litt klumpete, men det er mye plass til å sette trekkdyr for ukentlige turer.

Farpoint 40

-

Veldig lett ryggsekk med en stor lagringsplass! Ideelt reisefølge! Super seevice av trek haken, kom rett på timeplanen!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk