`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Osprey

Osprey Mutant 52L

Osprey Mutant 52L

Osprey Mutant 52L

Osprey Mutant 52L

  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L

Osprey Mutant 52L

Produktbeskrivelse Osprey Mutant 52L

Tilpass deg raskt etter endringer og klatre høyere enn noen gang med Osprey Mutant 52L-ryggsekken . Denne lette, allsidige ryggsekken er designet i samarbeid med fjellguider og klatreutøvere og letter din kontakt med villmarken i enten helgeturer eller flerdagsturer.

Mutant 52Ls holdbarhet og værbestandighet er laget av 210D nylon med høy holdbarhet. Dens bakre panel med truget tøy gir større luftsirkulasjon gjennom ryggen og holder deg kjølig når du er i varme høyder. Dens forhåndsformede sele som inkluderer bryst- og lumbale stropper, hvorav den siste er avtagbar sikrer at belastningen din forblir balansert på overkroppen.

I frontpanelet har Mutant 52L doble ToolLock ™ bungees for å bære isplukker og andre fjellklatringverktøy, samt flere løkker på sidene for bruk av kompresjonssnorer eller feste annet gir. Denne modellen inkluderer også en LidLock hjelm bær ™ som er fullt kompatibel med det integrerte regndekket. Mutant 52L har også en intern hydratiseringslomme for oppføring av opptil 3L reservoarer, samt en glidelås med nettinglokk under lokket for transport av små gjenstander.

Mutant 52

Din partner i klatring. 5. generasjon Mutant er en pålitelig, intelligent utvalgt klatringpakke for året rundt.

En pakke designet for året rundt fjellbruk når du transporterer store laster eller deltar i klatring ekspedisjoner. Superlys, fleksibelt, strippbart og sesongvis allsidig, du kan stole på denne flerårige klatringspartneren. Når du gjør vinteroppstigninger, vil du sette pris på snøfeltstoffet bakpanel, sideskjæringsløkker og dobbelt verktøylås ™ -system som gir rask og sikker isøksfeste. Hovedinngangen til Mutant 52 er gjennom et flytende og avtagbart topplokk, noe som betyr at du kan overbelaste din pakke som en pakning eller fjerne lokket helt for større hodeklarhet og lettere vekt. Mindre klatringspakker har minimal værbeskyttelse og kompresjon når de er i denne modusen, men ikke Mutant 52. Bruk det innebygde FlapJacket ™ som gir værbestandig lukking; det holder utstyret komprimert komplett. Også inkludert i den øverste lommen finner du en hurtig distribusjonsmaskehjelm oppbevaringspose. Den avtagbare og reversible hoftebeltet med integrerte girsløyfer gir deg mulighet for komfort, minimalisme eller girkasse. For å fjerne vekten for raske og lyse fjelloverfall, kan du fjerne rammebladet, topplokk og hoftebelt for å spare 725g. Mutant 52 vil være din partner i klatre, men tøffe fjellet.


Alle utendørs produktene i kategorien Ryggsekker har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos trekkinn kan du finne en full katalog over Sekker og kofferter produkter fra Osprey. Prisene på Osprey Mutant 52L er 146.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Osprey Mutant 52L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Strålende

-

Allsidig, teknisk og komfortabel. Hvis vi la til en frontlomme, ville den være topp

Ryggsekk

-

Bra .. Ja, men jeg ventet å bli overrasket av merket .. Jeg tror ikke det er så lett, men det er også en 52l ryggsekk

Ryggsekk

-

Fin, komfortabel ryggsekk. Veldig lett, sitter godt på ryggen. Jeg prøvde det på høyden og på tekniske ruter. Nå har han blitt min viktigste. Det eneste minus er i korte slynger på sidene, men dette er en vanlig trend for alle. Jeg anser ham som det beste valget. Hvis Osprey øker volumet til 70-80 liter, så er jeg sikker på å finne slike ryggsekker også. Jeg anbefaler det!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk