up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Osprey
360

Osprey Stratos 24L Backpack

Osprey Stratos 24L Backpack

plus
  • 360Osprey Stratos 24L Backpack
  • Play videoOsprey Stratos 24L Backpack
  • Osprey Stratos 24L Backpack
  • Osprey Stratos 24L Backpack

Osprey Stratos 24L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Stratos 24L Backpack

Produsert med flest strenge spesifikasjoner og den beste kvaliteten som tilbys av den amerikanske merkevaren, Osprey Stratos 24L begrunner ryggsekk helt sitt fremragende rykte som en vandring bag. Enten du leter etter en utendørs tur eller klatrer i fjellet i helgene, med Stratos vil du alltid føle vinden bak deg.

Takket være det sømløse AirSpeed ™ fjæringssystemet , tilbyr Stratos deg en behagelig og jevn belastning som ikke får deg til å merke den store kapasiteten på 24 liter . Dets 3D konturerte bakpanel sikrer total pusteevne som holder svette og fuktighet vekk fra ryggen, mens selesystemet er fullt justerbart og inkluderer ekstra brystben og lumbalbelter for større stabilitet.

Stratos 'verktøy er helt tydelig på utsiden, med inkludering av en Stow on the Go trekking pole feste som lar deg ta med deg disse verdifulle verktøyene til enhver tid. I tillegg har en isplukke, en loddrett lomme på frontpanelet og doble lommer med glidelås på fjæringens underlag det enkelt å organisere alle tingene dine uten å ta ryggsekken av ryggen.

Stratos interiør har et utrolig mangfold av organisasjoner takket være de flere organisasjonslommene, blant dem fremhever en hydratiseringsreservoarhylse som er fullt kompatibel med Hydraulics ™ og Hydraulics ™ LT-serien. Når regn og elementene angriper, har denne ryggsekken også et integrert regntrekk for å holde eiendelene dine tørre. Stratos 24 bringer ekte innovasjon og kvalitet til ventilert pakken verden. Inspirert av Ospreys antigravitasjon? teknologi, Stratos 24 gir en fullt justerbar flyfart? ventilert back system som kombinerer enkelt stykke bygging av bakpanelet og hoftebelte med svært pustende suspendert mesh. Dette gir økt komfort i varmt vær, selv med tung last. Den klassiske styling og ren design, sammen med en imponerende komfortable bære gjør Stratos 24 en favoritt for turgåere og turgåere som er ute etter en ventilert dagstursekk med nok kapasitet for ekstra klær, mat, vann og utstyr. Den avtakbare regn lagret i bunnen lomma øker værbestandighet og tøffe nylon stoffer sikre holdbarhet. Stratos 24 har et stort panel åpning, enkel tilgang lomme på toppen og en stor, loddrett glidelås utvidelse lomme på forsiden som er perfekt for sikker lagring av en jakke eller reservelaget for enkel tilgang. Stratos 24 er den perfekte pakken for varme dager på svingete stier. Stratos 24 er kompatibel med alle Hydraulikk? og Hydraulikk LT? reservoarer.

featuers:

Justerbar flyfart? trampoline suspendert mesh backsystem

Justerbar rygglengden

Ekstern hydrering tilgang

Integrert og avtakbar regntrekk

Intern nøkkel klips

Side kompresjonsremmer

Enkelt isøks sløyfe

Brystrem med akutt fløyte

Stow on the Go? trekking pole vedlegg

Twin glidelås hoftebelte lommer

Vertikal sentrert glidelås

Glidelås panel tilgang

spesifikasjoner:

Vekt: 1,25 kg (M / L)

Maksimale dimensjoner (cm): 56 (l) x 30 (B) x 30 (d)


Osprey Stratos 24L Backpack er et produkt som samsvarer til den Ryggsekker kategorien innen Sekker og kofferter utvalget på din utendørs butikken, trekkinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av trekkinn. Hva er fordelene med Osprey Stratos 24L Backpack? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for utendørs.

Spesifikasjoner Osprey Stratos 24L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra

-

Jeg har flere ryggsekker, og jeg må innrømme at den er perfekt. På grunn av rommet og inndelingen av det rommet. Komfortabel å ha på. Jeg hadde allerede en annen fiskeørn, og det er derfor jeg kjøpte denne

Flink

-

Jeg ventet en måned før jeg fikk ryggsekken jeg kjøpte, men jeg var veldig fornøyd, takk

Utmerket

-

En veldig god ryggsekk, levering ble forsinket omtrent 5 dager mer enn forventet, men for forsinkelser i den nasjonale posttjenesten. Jeg kunne spore gjennom hele sendingen, 100% anbefalt

Stor

-

Beste ryggsekk mellom 20 kg. Uthev for komfort

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up