up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Osprey
360

Osprey Stratos 24L Backpack

Osprey Stratos 24L Backpack

plus
  • 360Osprey Stratos 24L Backpack
  • Play videoOsprey Stratos 24L Backpack
  • Osprey Stratos 24L Backpack
  • Osprey Stratos 24L Backpack

Osprey Stratos 24L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Stratos 24L Backpack

Produsert med flest strenge spesifikasjoner og den beste kvaliteten som tilbys av den amerikanske merkevaren, Osprey Stratos 24L begrunner ryggsekk helt sitt fremragende rykte som en vandring bag. Enten du leter etter en utendørs tur eller klatrer i fjellet i helgene, med Stratos vil du alltid føle vinden bak deg.

Takket være det sømløse AirSpeed ™ fjæringssystemet , tilbyr Stratos deg en behagelig og jevn belastning som ikke får deg til å merke den store kapasiteten på 24 liter . Dets 3D konturerte bakpanel sikrer total pusteevne som holder svette og fuktighet vekk fra ryggen, mens selesystemet er fullt justerbart og inkluderer ekstra brystben og lumbalbelter for større stabilitet.

Stratos 'verktøy er helt tydelig på utsiden, med inkludering av en Stow on the Go trekking pole feste som lar deg ta med deg disse verdifulle verktøyene til enhver tid. I tillegg har en isplukke, en loddrett lomme på frontpanelet og doble lommer med glidelås på fjæringens underlag det enkelt å organisere alle tingene dine uten en gang å ta ryggsekken av ryggen.

Stratos interiør har et utrolig mangfold av organisasjoner takket være de flere organisasjonslommene, blant dem fremhever en hydratiseringsbeholderhylse som er fullt kompatibel med Hydraulics ™ og Hydraulics ™ LT-serien. Når regn og elementene angriper, har denne ryggsekken også et integrert regntrekk for å holde eiendelene dine tørre. Stratos 24 bringer ekte innovasjon og kvalitet til ventilert pakke verden.

Inspirert av Ospreys antigravitasjon? teknologi, Stratos 24 tilveiebringer en justerbar lufthastigheten? ventilert tilbake system som kombinerer enkelt stykke konstruksjon av bakpanelet og hofterem med høy puste suspendert mesh. Dette gir økt komfort i varmt vær, selv med tung last.

Den klassiske styling og ren design, sammen med en imponerende komfortable bære gjør Stratos 24 en favoritt for turgåere og turgåere som er ute etter en ventilert dagstursekk med nok kapasitet for ekstra klær, mat, vann og utstyr. Den avtakbare regntrekk er lagret i den nederste lommen øker værbestandighet og tøffe nylon stoffer sikre holdbarhet. Stratos 24 har en stor panelåpning, en enkel tilgang lomme på toppen og en stor, vertikal glidelås utvidelse lomme på forsiden som er perfekt for sikker lagring av en jakke eller reserve lag for lett tilgang. Stratos 24 er den perfekte pakken for varme dager på svingete stier.

Stratos 24 er kompatibel med alle Hydraulikk? og Hydraulikk LT? reservoarer.

Egenskaper:

Justerbar flyfart? trampoline suspendert mesh backsystem

Justerbar rygglengden

Ekstern hydrering tilgang

Integrert og avtakbar regntrekk

Intern nøkkel festeklips

Side kompresjonsremmer

Enkelt isøks sløyfe

Brystrem med akutt fløyte

Gjemmes på farten? trekking kanal og festes

Twin glidelås hip belte lommer

Vertikal sentrert glidelås

Glidelås panel tilgang

spesifikasjoner:

Vekt: 1,25 kg (M / L)

Maksimalt Dimensjoner (cm): 56 (l) x 30 (w) x 30 (d)


Kjøp dine favoritt Sekker og kofferter modeller og nyt utendørs. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Osprey Stratos 24L Backpack. Hvis du er i tvil om å kjøpe Osprey Stratos 24L Backpack, ta kontakt med vårt team av fagfolk i utendørs via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Osprey Stratos 24L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket kvalitet

-

brukervennlig, og alle fungerer bra.

Ikke verst

-

Ryggsekkrommet er ganske fint og luftig. Passer også til daglig bruk

Verdt det (kostnad)

-

behagelig - veldig godt ventilert

Utmerket service til tross for første bekymringer ....

-

Jeg var opprinnelig litt skeptisk til nettstedet gitt hvor lav prisene deres er, selv etter beregning av fraktkostnader. Men jeg trenger ikke ha vært det - jeg mottok vesken min ganske raskt gitt at jeg var halvveis rundt om i verden fra dem, og den var i utmerket tilstand og akkurat som jeg forventet. Da jeg hadde spørsmål, svarte de raskt og generelt etter at salgstjenesten var fantastisk. Skal handle igjen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up