up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Osprey
360

Osprey Stratos 50L Backpack

Osprey Stratos 50L Backpack

plus
  • 360Osprey Stratos 50L Backpack
  • Play videoOsprey Stratos 50L Backpack
  • Osprey Stratos 50L Backpack
  • Osprey Stratos 50L Backpack

Osprey Stratos 50L Backpack

Produktbeskrivelse Osprey Stratos 50L Backpack

Produsert med flest strenge spesifikasjoner og den beste kvaliteten som tilbys av den amerikanske merkevaren, Osprey Stratos 50L begrunner ryggsekk helt sitt fremragende rykte som en vandring bag. Enten du leter etter en utendørs tur eller klatrer i fjellet i helgene, med Stratos vil du alltid føle vinden bak deg.

Takket være det sømløse AirSpeed ™ fjæringssystemet , tilbyr Stratos deg en behagelig og jevn belastning som ikke får deg til å merke den store kapasiteten på 50 liter . Dets 3D konturerte bakpanel sikrer total pusteevne som holder svette og fuktighet vekk fra ryggen, mens selesystemet er fullt justerbart og inkluderer ekstra brystben og lumbalbelter for større stabilitet.

Stratos 'verktøy er helt tydelig på utsiden, med inkludering av en Stow on the Go trekking pole feste som lar deg ta med deg disse verdifulle verktøyene til enhver tid. I tillegg har en isplukke, en loddrett lomme på frontpanelet og doble lommer med glidelås på fjæringens underlag det enkelt å organisere alle tingene dine uten å ta ryggsekken av ryggen.

Stratos interiør har et utrolig mangfold av organisasjoner takket være de flere organisasjonslommene, blant dem fremhever en hydratiseringsreservoarhylse som er fullt kompatibel med Hydraulics ™ og Hydraulics ™ LT-serien. Når regn og elementene angriper, har denne ryggsekken også et integrert regntrekk for å holde eiendelene dine tørre. Stratos 50 bringer ekte innovasjon og kvalitet til ventilert pakken verden.

Inspirert av Ospreys antigravitasjon? teknologi, Stratos 50 gir en fullt justerbar flyfart? ventilert tilbake system som kombinerer enkelt stykke bygging av bakpanelet og hoftebelte med svært pustende suspendert mesh. Dette gir økt komfort i varmt vær, selv med tung last.

Den klassiske styling og ren design, sammen med en imponerende komfortable bære gjør Stratos 50 en favoritt for turgåere og turgåere og bobiler som er ute etter en ventilert dagstursekk med nok kapasitet for camping utstyr og overnatter utstyr, samt massevis av ekstra lag og utstyr for når været er skiftende. Den avtakbare regn lagret i bunnen lomma øker værbestandighet og tøffe nylon stoffer sikre holdbarhet. Stratos 50 har en dobbel klippet lokk åpning med snøring festing, en stor, enkel tilgang lomme i lokket og en vertikalt zippet utvidelse lomme på forsiden som er perfekt for sikker lagring av en jakke eller reservelaget for enkel tilgang. Den siden av pakken har en enkel vertikal glidelås som gir tilgang direkte inn i hovedrommet, noe som sparer deg fra å måtte åpne lokket toppen. Basen av pakken har også en glidelås sovepose rommet med en brølte skillevegg, designet for å tillate enkel separasjon av utstyr. Stratos 50 er den perfekte pakken for lange dager og lette campingturer i vår, sommer og høst.

Stratos 50 er kompatibel med alle Hydraulikk? og Hydraulikk LT? reservoarer.

Egenskaper:

Justerbar flyfart? trampoline suspendert mesh backsystem

Justerbar rygglengden

Base zip oppføring

Ekstern hydrering tilgang

Integrert og avtakbar regntrekk

Intern nøkkel klips

Avtagbart liggeunderlag stropper

Side kompresjonsremmer

Enkelt isøks sløyfe

Enkel vertikal glidelås side tilgangspunkt

Brystrem med akutt fløyte

Stow on the Go? trekking pole vedlegg

Strekk frontlomme

Topplokk tilgang

Twin glidelås hoftebelte lommer

Ventilert stretch åk og last løftere

Lomme med glidelås på frontpanelet

spesifikasjoner:

Vekt: 1,67 kg (M / L)

Maksimale dimensjoner (cm): 70 (l) x 36 (B) x 38 (d)


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett utendørs butikk. Kjøp Osprey Stratos 50L Backpack med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende utendørs produkter i Sekker og kofferter kategorien som kan supplere din bestilling, trekkinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Osprey Stratos 50L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (24)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra

-

Veldig rask levering, vesken ser veldig bra ut.

Beste ryggsekken jeg noensinne har hatt

-

Denne ryggsekken er ideell for 2-3 dagers fotturer, lett, behagelig og superfunksjonell, elsker den!

Liker veldig mye

-

Det er veldig behagelig å bære, og fargevalget er også vakkert

Utmerket

-

Har alltid vært en stor fan av Osprey ... Stratos 50L er perfekt for en turhelg eller en lett ryggsekk i uken! Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet ... 5 stjerner ⭐️ og enda mer

Mye lagringsplass.

-

Jeg har Stratos 34, og nå kjøpte jeg 50. Jeg kunne ikke finne en annen som hadde disse funksjonene samlet, regntrekk, 2 sidelommer i livet og et sted å bære vann.

Perfekt

-

Veldig bra veske. Lett, praktisk, og tilbyr mange lagringsmuligheter. God finish. Alltid fornøyd med dette merket.

Osprey stratos 50l

-

Etter min mening er 50l den ideelle mellomstørrelsen for fotturer. Utover det har vi en tendens til å overbelaste. For vesken er bærekomforten ganske god. Jeg var litt skeptisk til den åpne lommen bak på vesken, men til slutt viste det seg å være veldig nyttig: du kan skli på et klesplagg som vil forbli veldig lett tilgjengelig. Lommene på beltet kunne vært større (vanskelig å komme inn og ut av smarttelefonen). Kort sagt, det er en god veske. Endelig et siste ord, men denne gangen på Trekkinn.com-siden har det vært flere ganger jeg bestiller fra dem, uten bekymring.

Osprey stratos 50l

-

Veldig bra veske. Lett, praktisk, og tilbyr mange lagringsmuligheter. God finish.

Oppfyller forventningene mine

-

Veldig hyggelig overraskelse da jeg oppdaget vesken min. Som beskrevet, lett, godt utført, som alltid for dette merket. Litt forsinkelse men en god oppfølging som beroliger. Jeg ville komme tilbake for å handle fordi alle produktene er seriøse, takk.

God ryggsekk for ruter på mer enn en dag.

-

Det er en lett ryggsekk og har det nødvendige tilbehøret for å lage kryss eller for å gjøre mer intense ruter. Jeg anbefaler det for vår-sommer og om høsten hvis været er temperert. God verdi for pengene, verdt å investere i. Bestillingen kom til tiden. Jeg anbefaler henne.

Très bien!

-

J´ai reçu le sac en 2 semaine! Le suivi est bien. Din anbefalte side! J´avais un peu d´ititation står overfor et nettsted nettsted mais finalement aucun problème. Très bien-trekking! Merci

Min fiskeørn stratos 50l

-

Osprey Stratos 50L er et perfekt kjøp. Jeg er veldig fornøyd med ryggsekkens balansesystem. Multiseksjoner av vesken gir stor nytte. Totalt sett må du ha produkt. Takk til Trekkinn & Osprey. MERKNAD: - Indiske kjøpere, ta også hensyn til tilpasset avgift og IGST, som ytterligere øker kostnadene.

Veldig imponert

-

Jeg var veldig spent da vi fikk turbagene våre, Osprey Stratos 50L er mye mer enn jeg håpet på. Osprey-kvaliteten er alltid i toppklasse og slutter aldri å imponere. Så behagelig og lett. Takk trekkin for gode priser.

Perfekt

-

God ryggsekk for fotturer, komfortabel og med god plass. Jeg anbefaler det

Høy verdi

-

Komfortabel med en hyggelig pris! Leveringen er i tide, men bare i en plastpose, men glad den ikke er ødelagt.

Aldri mottatt

-

Trekking er ikke et pålitelig nettsted Første ordre som er plassert på dette nettstedet, og de forskjellige artiklene mine har aldri blitt levert til meg. Kundeservice er veldig vanskelig å nå hvem når vi har dem ber oss om å vente og ikke å bekymre deg. Men her er det etter en måned og en pakke som er erklært skadet av transportøren ingen refusjon. Jeg anbefaler dette nettstedet på grunn av mangel på alvor og ikke-tilbakebetaling av pakker som ikke er levert

Helt fantastisk veske og kjøpsopplevelse

-

vesken ble levert innen tre uker etter kjøpsdatoen, og er en fantastisk turveske med mye mer plass enn du kanskje forventer av en 50L-sekk. vakker kvalitet og passform, gjør at vesken føles lett selv når du går turer med ganske mye vekt! vil absolutt anbefale denne vesken og spesielt at du bestiller den fra trekkinn.com!

Veldig bra

-

Etter noen dager med testing synes jeg det er den beste ryggsekken jeg noen gang har prøvd, veldig behagelig og ergonomisk

Flott ryggsekk, elsker det

-

Dette er min første turryggsekk, brukte mye tid på å se på anmeldelser, sammenligne og tenke og bestemte til slutt at Stratos 50 er et ideelt alternativ for meg. Etter 2 måneders bruk er jeg helt fornøyd. Det føles flott og lett på baksiden. All detaljering er kvalitativ. Ingen ulemper i det hele tatt før nå.

Veldig bra!

-

Rask levering og kvalitetsmateriale. Ryggsekk virker så liten, men der vi huser mange ting. Jeg anbefaler!

Topp kvalitet

-

Osprey har vist seg å være den beste produsenten av ryggsekker. Oppmerksomheten på detaljer er hva som gir deg når du ser gjennom de smart plassert lommene og stroppene. Etter min mening er det beste av ospreypakker, særlig på grunn av sidenes tilgang til hovedrommet. Vanligvis er det en slik kamp å komme seg til det bunnpakkeelementet, men stratos 50 gjør det mye enklere!

Første inntrykk

-

Utmerket ryggsekk, noe mer enn lite enn jeg forventet å være 50L, men likevel som en stor kapasitet og tilgjengelighet for å lagre alt utstyret og kunne imøtekomme det ordentlig, føles vekten godt fordelt og med stor støtte for lange senger laster moderat tung bagasje, vi må se holdbarheten til den samme ryggsekken, men det er mer fornøyd

Modell vintage

-

Hei Er Stratos 50L den nyeste modellen jeg leverer ???? Det er år 2019 Mvh Thomas

våre eksperter svarer

Hallo,

Osprey Stratos 50L tilhører Summer 2019 kolleksjon

hilsen

Kvinnelig versjon

-

Jeg vil gjerne vite om de har kvinners versjon av denne modellen, takk!

våre eksperter svarer

Hallo,
Kvinnerens versjon av Stratos 50 er Osprey Sirrus 50. Vi har imidlertid ikke denne artikkelen tilgjengelig for øyeblikket.
Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up